Σχετικά με εμάς

Ελληνική εταιρία leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σχετικά με εμάς

Μια ελληνική εταιρεία εκμίσθωσης αυτοκινήτων με έδρα της την Αθήνα

InstaCar

Το instacar εδραιώνει ένα νέο τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου. Δεν είναι rent a car δεν είναι leasing είναι ...ΙnstaCAR.

Το instacar έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στο ακριβό για μακροχρόνια χρήση rent a car και στο απαιτητικό και δεσμευτικό χρονικά leasing, προσφαίροντας ελαφρώς μεταχειρισμένα  αυτοκίνητα απο επίσημες αντιπροσωπείες δεσμεύεται να κάνει τη χρήση αυτοκινήτου πιο εύκολη,άμεση και ευέλικτη απο ποτέ. Με το instacar μπορείς να νιώθεις πλέον ελεύθερος και όχι δεσμευμένος σε μακροχρόνια συμβόλαια και ρήτρες εφόσον μπορείς να επιστρέψεις το αυτοκίνητο σου όποτε εσύ θέλεις

Instapayment

Για να διατηρούμε το μηνιαίο μίσθωμα χαμηλό και χωρίς να σε δεσμεύουμε σε μακροχρόνια συμβόλαια κάθε αυτοκίνητο που παίρνεις συνοδεύεται απο το instapayment το οποίο αφορά τα ελάχιστα διαχειριστικά έξοδα και αντιπροσωπεύει δύο μηνιαία μισθώματα.

Πληρώνεται ακριβώς μετά την έγκριση του αιτήματος σου και δεν επιστρέφεται με τη λήξη της μισθωτικής περιόδου, παρά μπορεί να χρεισιμοποιηθεί ως έκπτωση σε περίπτωση αγοράς του οχήματος σου.Πακέτο leasing

Το InstaCAR μετατρέπει τη χρήση του αυτοκινήτου σου σε εύκολη και απολαυστική. Αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα και τις διαδικασίες του InstaCAR αυτοκινήτου σου που σχετίζονται με: ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια, συντήρηση και επισκευές μηχανικών μερών.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε προσφορά για το δικό σας αμάξι σήμερα κιόλας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε προσφορά για το δικό σας αμάξι σήμερα κιόλας


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Περισσότερα Αποδοχή