Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

a picture of ELEPAP's easter bazzar

To Πασχαλινό bazaar της ΕΛΕΠΑΠ στα γραφεία μας στο Μαρούσι | instacar

instateam

Το Πάσχα ήρθε νωρίς στα γραφεία μας στο Μαρούσι με ένα φιλανθρωπικό bazaar της ΕΛΕΠΑΠ, γεμάτο πασχαλινά είδη.  Στο πλαίσιο των CSR ενεργειών «instacarδια: Με όχημα την αγάπη» κάναμε τις πασχαλινές μας αγορές για το σπίτι και τα βαφτιστήρια, προσφέροντας αγάπη και στηρίζοντας παράλληλα την πολύτιμη προσπάθεια του οργανισμού.

 

instacar x ΕΛΕΠΑΠ

Η σχέση του instacar με την ΕΛΕΠΑΠ έχει χτιστεί από την αρχή σε «γερά θεμέλια».

instacar visited ELEPAP with a Spiderman mascot

Ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε να στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας αφιλοκερδώς ένα αυτοκίνητο από τον στόλο μας. Με το αυτοκίνητο για «Πολύ Ωραίους Τύπους», η ΕΛΕΠΑΠ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης παιδιών που υποστηρίζονται από τον οργανισμό. Και επειδή το #instateam δεν χάνει ευκαιρία για γιορτή, η παράδοση του οχήματος έγινε αφορμή για να επισκεφθούμε το σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι ώστε να γνωριστούμε από κοντά. Φυσικά δεν πήγαμε μόνοι, αλλά μας συνόδευσε και ο Άνθρωπος Αράχνη που έφερε μαζί του δωράκια για τα «γενναία παιδιά» του οργανισμού.

 

Car Boldie, instacar's mascot, playing with children

Στο πλαίσιο της καλής μας σχέσης, η ΕΛΕΠΑΠ ήταν ο πρώτος οργανισμός που μας τίμησε με την παρουσία του στην Χριστουγεννιάτικη «Πορτοκαλί Κερκίδα» στον αγώνα της ΚΑΕ Περιστερίου bwin εναντίον της Unicaja Malaga. Εκείνη τη βραδιά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες, να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τον Car Boldie, τη μασκότ μας, αλλά και τον Πέρι του Περιστερίου bwin. Η ΕΛΕΠΑΠ μας έφερε μάλιστα και γούρι αφού μετά από αυτόν τον αγώνα ξεκίνησε η παράδοση της «Πορτοκαλί Κερκίδας» που έχει φιλοξενηθεί ήδη σε 18 αγώνες τόσο από την ΚΑΕ Περιστερίου όσο και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ και συνεχίζει.

Έχοντας χτίσει αυτή τη σχέση, δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη για να δεχτούμε αμέσως την πρόταση της ΕΛΕΠΑΠ για την οργάνωση του πασχαλινού bazaar στα γραφεία μας. Και κάπως έτσι φτάσαμε στην προηγούμενη εβδομάδα…

 

Πασχαλινό bazaar στο meeting room 

Την προηγούμενη Τετάρτη η ΕΛΕΠΑΠ ήρθε στο Μαρούσι για το πασχαλινό bazaar.

 

ELEPAP's easter bazaar

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας, αφού η Αθήνα είχε γίνει Σαχάρα εκείνο το τριήμερο και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το αρχικό πλάνο για υπαίθριο στήσιμο στην αυλή μας. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να παραχωρήσουμε κάποιο meeting room ώστε τόσο τα πράγματα όσο και οι εθελοντές του οργανισμού να είναι άνετα. 

Στο meeting room υπήρχαν λαμπάδες, λούτρινα ζωάκια, διακοσμητικά, αλλά και κάποια γλυκάκια τα οποία τιμήσαμε δεόντως. Το bazaar είχε μεγάλη επιτυχία αφού από εκεί πέρασαν όλοι οι εργαζόμενοι του instacar που ήταν στο γραφείο εκείνη την ημέρα, ώστε να στηρίξουν τον οργανισμό. Ήταν ένα event που χαρήκαμε πολύ και ελπίζουμε να γίνει άλλη μια παράδοση στο πλαίσιο του «instacardia: με όχημα την αγάπη».

Έτσι όμορφα υποδεχτήκαμε το Πάσχα! Ευχόμαστε και εμείς από τη μεριά μας σε όλους και όλες καλές γιορτές με περισσότερες αφορμές για προσφορά και αλληλεγγύη.

 

Τελευταίαάρθρα.