Τα αυτοκίνητά μας.

Η Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

leasing blog

Δεν υπάρχει leasing χωρίς προκαταβολή

Πραγματικότητα:

To instacar είναι η σύγχρονη απάντηση στο παραδοσιακό leasing αυτοκινήτου. Ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα. Το leasing χωρίς προκαταβολή είναι η νέα πραγματικότητα. Διαλέγεις το αμάξι σου και μέσα σε ένα διάστημα 2 έως 10 ημερών, το παραλαμβάνεις, χωρίς προκαταβολές και επιπλέον επιβαρύνσεις. Τόσο απλά!

Δεν υπάρχει leasing χωρίς προκαταβολή, εφόσον υπάρχει το instastart.

Πραγματικότητα:

Το instastart δεν έχει την έννοια της προκαταβολής. Πρόκειται, ουσιαστικά, για την εγγραφή σου και για ένα επιπλέον μίσθωμα που καταβάλλεται ως επιστρεπτέα εγγύηση. Καταβάλλοντας το instastart, γίνεσαι απευθείας μέλος της οικογένειας της instacar ενώ η καταβολή αυτή γίνεται εφάπαξ. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της αρεσκείας σου χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση. Εν συνεχεία, η μόνη σου υποχρέωση είναι ένα μηνιαίο μίσθωμα που έχει την έννοια της εγγύησης. Θέλεις να αγοράσεις το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς; Έχεις κρατήσει το όχημα της επιλογής σου 18 μήνες; Η εγγύηση μπορεί να σου επιστραφεί! Επομένως, τα αυτοκίνητα με leasing χωρίς προκαταβολή είναι εδώ και ακούνε στο όνομα instacar!

Η Instacar, εκτός από το leasing χωρίς προκαταβολή, δε διαφέρει σε τίποτα από τις παραδοσιακές υπηρεσίες leasing.

Πραγματικότητα:

Οι κλασικές υπηρεσίες leasing σε δεσμεύουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, συνηθέστερα για 36 ή 48 μήνες, στερώντας σου τη δυνατότητα ευελιξίας στην περίπτωση αλλαγής των συνθηκών και των δεδομένων της καθημερινότητας σου. Η instacar λειτουργεί σε συνδρομητική βάση. Έτσι, αποκτάς το αυτοκίνητο που θέλεις, για όσο το θέλεις, χωρίς να περιορίζεσαι από συμβόλαια ή άλλες χρονικές δεσμεύσεις. 

Δεν υπάρχουν υπηρεσίες leasing για ιδιώτες χωρίς προκαταβολή.

Πραγματικότητα:

Αν μέχρι πρότινος πίστευες πως το leasing αφορά μόνο σε εταιρείες και πως εσύ, ως ιδιώτης, δεν έχεις καμια πρόσβαση σε ανάλογες υπηρεσίες, η instacar είναι εδώ για να σου φτιάξει τη μέρα. Τώρα μπορείς κι εσύ να επιλέξεις ένα από τα μοναδικά αυτοκίνητα του στόλου μας και να το χρησιμοποιήσεις σαν δικό σου για όσο χρόνο το επιθυμείς. Κι αν αναρωτιέσαι αν το leasing χωρίς προκαταβολή ισχύει και για σένα, σου απαντάμε φυσικά! Δε χρειάζεται να συγκεντρώσεις κάποιο υπέρογκο ποσό -που συχνά φτάνει και το 25% της αξίας του αυτοκινήτου- για να το καταβάλεις ως προκαταβολή προκειμένου να αποκτήσεις τις υπηρεσίες leasing της instacar. Δίνεις το instastart (270€ + ΦΠΑ), δίνεις και ένα μηνιαίο μίσθωμα ως εγγύηση (το οποίο έχεις τη δυνατότητα να πάρεις πίσω) και έχεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου!

Δεν υπάρχει leasing χωρίς τράπεζα.

Πραγματικότητα:

Θέλεις να πάρεις το αυτοκίνητο σου με leasing αλλά σε προβληματίζει η τραπεζική μεσολάβηση; Το leasing χωρίς τράπεζα είναι γεγονός και η instacar εγγυάται γι’ αυτό. Στην instacar, παίρνεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. Πραγματοποιούμε έναν τυπικό, σύντομο οικονομικό έλεγχο, χωρίς οποιαδήποτε τραπεζική εμπλοκή, και μετά την έγκριση του σχετικού αιτήματος, απλά παραλαμβάνεις το όχημα σου.

Δε γίνεται να αγοράσεις αυτοκίνητο με δόσεις χωρίς τράπεζα.

Πραγματικότητα:

Παίρνοντας την απόφαση να μισθώσεις με leasing το αυτοκίνητο σου, αποκτάς συγχρόνως τη δυνατότητα να το αγοράσεις. Κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας, το αυτοκίνητο μπορεί να περάσει στην ιδιοκτησία σου αν κάποια στιγμή το αποφασίσεις και μάλιστα σε τιμή που θα είναι σίγουρα προνομιακή σε σχέση με τις τιμές της αγοράς. Συμπέρασμα; Δε γίνεται να αγοράσεις αυτοκίνητο με δόσεις χωρίς τράπεζα ή έστω χωρίς να υπογράψεις γραμμάτια, μπορείς, όμως, να εκμεταλλευτείς τις υπηρεσίες leasing της instacar που λειτουργούν, στην ουσία, με τον ίδιο τρόπο.

Το leasing χωρίς τράπεζα δεν αφορά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πραγματικότητα:

Ασφαλώς και τις αφορά. Στην instacar, δε θα σου ζητήσουμε ατέλειωτες λίστες με δικαιολογητικά, ούτε ισολογισμούς τελευταίων ετών. Θα προηγηθεί ένας τυπικός οικονομικός έλεγχος της επιχείρησης, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, και θα ακολουθήσει η άμεση παραλαβή του οχήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές και καθυστερήσεις. Εξυπακούεται φυσικά πως και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δε δεσμεύονται από χρονικούς περιορισμούς και ελάχιστο χρόνο μίσθωσης, καθώς και πως πέρα από το instastart, δε χρειάζεται να καταβληθεί κάποιο άλλο ποσό. Έτσι, η instacar φέρνει το leasing χωρίς προκαταβολή και το leasing χωρίς τράπεζα και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Το leasing χωρίς τράπεζα δεν αφορά σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. 

Πραγματικότητα:

Θέλεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά φοβάσαι να το αγοράσεις; Κι αν σου βγάλει ζημιές; Κι αν είναι κακοσυντηρημένο; Και εν τέλει, με τα χιλιόμετρα, τι παίζει; Πώς θα ξέρεις ότι δεν είναι πειραγμένα; Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι μία. Δε σε ενδιαφέρει. Γιατί με το instacar, εσύ θα πάρεις το μεταχειρισμένο όχημα της επιλογής σου, χωρίς τράπεζες και προκαταβολές, και το όποιο ρίσκο θα το πάρουμε εμείς. Ζημιές, βλάβες, service, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες, απλά δε σε νοιάζουν. Για να λέμε, όμως, και τα πράγματα με το όνομα τους, ο μύθος είναι εν μέρει αλήθεια. Το leasing χωρίς τράπεζα δεν αφορά σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά τα instacar μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δε διαφέρουν σε τίποτα από τα καινούργια!

Instacar συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί το leasing

To instacar leasing είναι μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 3 μόλις βήματα. Αρχικά, επιλέγεις το αυτοκίνητο σου. Όποιο θέλεις, όπως το θέλεις, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, χωρίς περιορισμούς. Βήμα δεύτερο. Πραγματοποιούμε ένα πολύ σύντομο και τυπικό οικονομικό έλεγχο για να εγκρίνουμε το αίτημα σου. Βήμα τρίτο. Δε χρειαζόμαστε προκαταβολές παρά μόνο το instastart, την εγγραφή σου δηλαδή στην εταιρεία μας, καθώς και ένα μηνιαίο μίσθωμα που λειτουργεί ως εγγύηση και που ουσιαστικά σου επιστρέφεται αν αγοράσεις το αυτοκίνητο ή το κρατήσεις τουλάχιστον 18 μήνες. Και κάπου εδώ, τελειώσαμε! Το μόνο που μένει είναι να παραλάβεις το αυτοκίνητο σου!

Τελικά πόσο θα πληρώσω για το instastart;

Το instastart έχει διπλή σημασία. Λειτουργεί ως εγγραφή και ως εγγύηση. Η εγγραφή είναι εφάπαξ και σταθερή, και ανέρχεται στα 270€ + ΦΠΑ. Η εγγύηση είναι στην ουσία μία μηνιαία συνδρομή και το ακριβές ποσό της προκύπτει από το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις (και είναι βέβαια ισόποση με το μηνιαίο σου μίσθωμα). Κράτησες το αμάξι σου 18 μήνες; Η εγγύηση σου επιστρέφεται ως plus one (19ος) μήνας! Αποφάσισες να αλλάξεις αμάξι; Η εγγύηση αναπροσαρμόζεται ανάλογα με το εάν το νέο σου μηνιαίο μίσθωμα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο. Θέλεις και παράδειγμα; Έστω ότι επιλέγεις ένα Citroen C3. To instastart σου θα είναι 270€ για την εγγραφή και 285€ για την εγγύηση (όπως και το monthly fee σου φυσικά).

Πότε συμφέρει το leasing;

Το leasing αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο χώρο των εταιρειών καθώς τους δίνει τη δυνατότητα φοροαπαλλαγών. Με άλλα λόγια, δηλώνοντας το μίσθωμα του αυτοκινήτου ως έξοδο, οι επιχειρήσεις και επωφελούνται από τις υπηρεσίες leasing και κερδίζουν φορολογικά. Παρόλα αυτά, το leasing συμφέρει ξεκάθαρα και τους ιδιώτες καθώς τους απαλλάσσει από υποχρεώσεις όπως τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, service και αλλαγή ελαστικών ενώ παράλληλα, τους επιτρέπει να αλλάξουν αυτοκίνητο αν οι ανάγκες τους διαφοροποιηθούν ή αν απλά επιθυμούν κάποιο άλλο μοντέλο. .

Γιατί να πάρω αυτοκίνητο με leasing από την instacar;

Γιατί το instacar υπερέχει ξεκάθαρα έναντι του παραδοσιακού leasing. Προσφέροντας όλες τις κλασικές υπηρεσίες, κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και σου δίνουμε το leasing χωρίς τράπεζα, ώστε να μη σε προβληματίζουν οι χρονοβόρες αλλά και περίπλοκες τραπεζικές εργασίες, αλλά και το leasing χωρίς προκαταβολή, αφού πέρα του instastart, δε σου ζητάμε να προκαταβάλλεις κανένα άλλο ποσό. Τέλος, δε θέλουμε να αισθάνεσαι δεσμευμένος με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλεις να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου με κάποιο άλλο από το στόλο μας; Θέλεις να σταματήσεις οριστικά τη μίσθωση; Είσαι ελεύθερος να το κάνεις οποτεδήποτε το επιθυμήσεις.

Leasing Map