Μύθοι και πραγματικότητα.

Το instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Πώς λειτουργεί το leasing;

To instacar leasing είναι μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 3 μόλις βήματα. Αρχικά, επιλέγεις το αυτοκίνητο σου. Όποιο θέλεις, όπως το θέλεις, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, χωρίς περιορισμούς. Βήμα δεύτερο. Πραγματοποιούμε ένα πολύ σύντομο και τυπικό οικονομικό έλεγχο για να εγκρίνουμε το αίτημα σου. Βήμα τρίτο. Δε χρειαζόμαστε προκαταβολές παρά μόνο το instastart, την εγγραφή σου δηλαδή στην εταιρεία μας, καθώς και ένα μηνιαίο μίσθωμα που λειτουργεί ως εγγύηση και που ουσιαστικά σου επιστρέφεται αν αγοράσεις το αυτοκίνητο ή το κρατήσεις τουλάχιστον 18 μήνες. Και κάπου εδώ, τελειώσαμε! Το μόνο που μένει είναι να παραλάβεις το αυτοκίνητο σου!

Τελικά πόσο θα πληρώσω για το instastart;

Το instastart έχει διπλή σημασία. Λειτουργεί ως εγγραφή και ως εγγύηση. Η εγγραφή είναι εφάπαξ και σταθερή, και ανέρχεται στα 270€ + ΦΠΑ. Η εγγύηση είναι στην ουσία μία μηνιαία συνδρομή και το ακριβές ποσό της προκύπτει από το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις (και είναι βέβαια ισόποση με το μηνιαίο σου μίσθωμα). Κράτησες το αμάξι σου 18 μήνες; Η εγγύηση σου επιστρέφεται ως plus one (19ος) μήνας! Αποφάσισες να αλλάξεις αμάξι; Η εγγύηση αναπροσαρμόζεται ανάλογα με το εάν το νέο σου μηνιαίο μίσθωμα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο. Θέλεις και παράδειγμα; Έστω ότι επιλέγεις ένα Citroen C3. To instastart σου θα είναι 270€ για την εγγραφή και 285€ για την εγγύηση (όπως και το monthly fee σου φυσικά).

Πότε συμφέρει το leasing;

Το leasing αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο χώρο των εταιρειών καθώς τους δίνει τη δυνατότητα φοροαπαλλαγών. Με άλλα λόγια, δηλώνοντας το μίσθωμα του αυτοκινήτου ως έξοδο, οι επιχειρήσεις και επωφελούνται από τις υπηρεσίες leasing και κερδίζουν φορολογικά. Παρόλα αυτά, το leasing συμφέρει ξεκάθαρα και τους ιδιώτες καθώς τους απαλλάσσει από υποχρεώσεις όπως τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, service και αλλαγή ελαστικών ενώ παράλληλα, τους επιτρέπει να αλλάξουν αυτοκίνητο αν οι ανάγκες τους διαφοροποιηθούν ή αν απλά επιθυμούν κάποιο άλλο μοντέλο.

Γιατί να πάρω αυτοκίνητο με leasing από την instacar;

Γιατί το instacar υπερέχει ξεκάθαρα έναντι του παραδοσιακού leasing. Προσφέροντας όλες τις κλασικές υπηρεσίες, κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και σου δίνουμε το leasing χωρίς τράπεζα, ώστε να μη σε προβληματίζουν οι χρονοβόρες αλλά και περίπλοκες τραπεζικές εργασίες, αλλά και το leasing χωρίς προκαταβολή, αφού πέρα του instastart, δε σου ζητάμε να προκαταβάλλεις κανένα άλλο ποσό. Τέλος, δε θέλουμε να αισθάνεσαι δεσμευμένος με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλεις να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου με κάποιο άλλο από το στόλο μας; Θέλεις να σταματήσεις οριστικά τη μίσθωση; Είσαι ελεύθερος να το κάνεις οποτεδήποτε το επιθυμήσεις.