Συχνές ερωτήσεις.

Το instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για leasing μεταχειρισμένα & καινούργια, για ιδιώτες & επαγγελματίες.

Τι είναι το instacar;

Το instacar έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα στο ακριβό για μακροχρόνια χρήση rent a car και στην απαιτητική και μη ευέλικτη επιλογή του παραδοσιακού leasing. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις αυτοκίνητα σαν καινούρια απο επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα,γρήγορα και για όσους μήνες θέλεις με μηνιαία συνδρομή.

Γιατί instacar και όχι παραδοσιακό leasing;

Το rent a car αποτελεί μία βραχυχρόνια λύση, το παραδοσιακό Leasing σε δεσμεύει συνήθως με συμβόλαιο 36 ή 48 μηνών και μεγάλες προκαταβολές, ενώ το τυπικό δάνειο με 5 εως 7 χρόνια . Με τη συνδρομητική υπηρεσία του instacar έχεις πρόσβαση σε ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα χωρίς γραφειοκρατία και υπέρογκες προκαταβολές για όσους μήνες το χρειάζεσαι.

Ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσω αυτοκίνητο;

Η διαδικασία είναι απλή:

Επιλέγεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς,

Πραγματοποιούμε ένα τυπικό οικονομικό έλεγχο χωρίς την εμπλοκή τραπεζών,

Εφόσον εγκριθεί το αίτημά σου και καταβάλεις το instastart μπορείς να παραλάβεις το instacar σου εντός  2 εως 10 ημερών ανάλογα με το μοντέλο.

Τι είναι το instastart;

Το καταβάλεις μόνο μια φορά και περιλαμβάνει την εγγραφή σου στο instacar, η οποία ισχύει για πάντα όσο είσαι συνδρομητής μας καθώς και μια μηνιαία συνδρομή ως εγγύηση.

Η εγγύηση μπορεί να σου επιστραφεί:

Αν αγοράσεις το αυτοκίνητο.

Αν κρατήσεις το αυτοκίνητο για 18 μήνες.

Έχεις δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου από τις διαθέσιμες επιλογές μας χωρίς να πληρωσεις ξανά instastart.

Πως και πού παραλαμβάνω το αυτοκίνητο μου;

Μπορείς να παραλάβεις το αυτοκίνητο σου απο τον επίσημο αντιπρόσωπο, ο οποίος αναγράφεται και στην σελίδα του κάθε αυτοκινήτου.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της αντιπροσωπείας και ένα μέλος της ομάδας μας θα είναι είναι εκεί για να σε βοηθήσει.

Μπορώ να δω το αυτοκίνητο απο κοντά πριν το μισθώσω;

Φυσικά. Κατόπιν συννενόησης με την παρέχε ομάδα μας παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης και ελέγχου (εσωτερικού και εξωτερικού) του αυτοκινήτου καθώς και έλεγχος του βιβλίου service.

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο μου όποτε θέλω;

Επέστρεψε το αυτοκίνητο σου όποτε θέλεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μας ειδοποιήσεις τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν την επιστροφή του αυτοκινήτου και να επιστρέψεις το αυτοκίνητο στον επίσημο αντιπρόσωπο.

Τι παροχές μου προσφέρει η instacar;

Το συμβόλαιο σε απαλλάσει απο τέλη κυκλοφορίας, όλα τα service, αλλαγή ελαστικών, παροχή μικτής ασφάλειας και οποιαδήποτε άλλα έξοδα έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, εκτός των καυσίμων. Επίσης μπορείς να επιστρέψεις δωρεάν το αυτοκίνητό σου όποτε το επιθυμέις να σταματήσεις τη συνδρομή σου ή να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο που έχεις βάση των διαθέσιμων επιλογών από το στόλο μας. 

Τι διάρκεια έχει το συμβόλαιο που υπογραφω;

Κατά την διαδικασία δημιουργίας του συμβολαίου θα σου ζητηθεί μία ενδεικτική ημερομηνία επιστροφής του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο η ημερομηνία να είναι δεσμευτική.

Ποιοι είναι οι επιτρεπτοί τρόποι πληρωμής;

Η πληρωμή του μισθώματος μπορεί να πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής, ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής κάρτας είτε με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων;

Η instacar σου παρέχει δωρεάν εώς και 20.000 χλμ ανά έτος. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον χιλιόμετρα υπάρχει επιπλέον κόστος το οποίο προσαρμόζεται στη μηνιαία συνδρομή του αυτοκινήτου.

Έχω εταιρεία. Mπορώ να περνάω τα έξοδα της μίσθωσης του οχήματος στη φορολογική μου δήλωση;

Φυσικά, ανάλογα με τη μορφή εταιρείας που διαθέτετε συμβουλευτείτε το λογιστή σας ή ένα μέλος της ομάδας μας για το πως μπορείτε να περάσετε στα έξοδά σας το instacar