Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

αυτοκίνητο με γραμμάτια

Αυτοκίνητο με γραμμάτια - Αξίζει;

ansamothrakis

‘Ηρθε η στιγμή να αγοράσεις το δικό σου αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι την περιμένουν με ανυπομονησία, αλλά δεν παύει να είναι μία σημαντική κίνηση, λόγω των χρημάτων που απαιτούνται. Προκύπτουν, λοιπόν, αρκετά ερωτήματα, με το επικρατέστερο να είναι: αυτοκίνητο με γραμμάτια χωρίς τράπεζα, με δόσεις μέσω τράπεζας ή αγορά με μετρητά; Τα ερωτήματα είναι πολλά και η πληροφορία στο διαδίκτυο χαώδης. Μην αγχώνεσαι όμως! Η ομάδα του instacar είναι εδώ για σένα και συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που χρειάζεται να ξέρεις για να σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση. Let’s go! 🚀



 

Αυτοκίνητο με γραμμάτια - Ποιά είναι η διαδικασία; 

 

αυτοκινητα με γραμματια

 

Αρχικά, η αγορά αυτοκινήτου με γραμμάτια χωρίς τράπεζα και τις περισσότερες φορές χωρίς προκαταβολή είναι μία δυνατότητα που προσφέρεται κυρίως από εμπόρους και αφορά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ουσιαστικά, ο έμπορος - πωλητής αναλαμβάνει τη θέση της τράπεζας για διευκόλυνση της διαδικασίας. Η αγορά αυτοκινήτου απαιτεί ένα κεφάλαιο, το οποίο αρκετοί αγοραστές δεν δύνανται να συγκεντρώσουν ή να το διαθέσουν σε μία τέτοια αγορά, συνεπώς επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους. Έτσι, ο έμπορος :

 

  • Καλύπτει το κεφάλαιο. 

 

  • Συνάπτει ιδιωτικό συμφωνητικό ή σύμβαση με τον αγοραστή, τα οποία περιλαμβάνουν συγκεκριμένους όρους.

 

  • Και βάσει των όρων της συμφωνίας, καθορίζεται το ποσό της μηνιαίας δόσης καθώς και η διάρκεια αυτών μέχρι την αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. 


 

Αφού, λοιπόν, εξηγήσαμε τη διαδικασία, πάμε να δούμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της αγοράς αυτοκινήτου με γραμμάτια. 

 

Θετικά: 

  • Δεν απαιτείται κεφάλαιο, αρκεί ο αγοραστής να έχει τη δυνατότητα να αποπληρώνει τη μηνιαία δόση.

 

  • Δεν εμπλέκονται οι τράπεζες. Όπως προαναφέρθηκε, τη θέση της τράπεζας αναλαμβάνει ο έμπορος.

 

  • Η διαδικασία είναι γρήγορη, αφού η συμφωνία και η συναλλαγή γίνονται απευθείας ανάμεσα στον έμπορο και τον αγοραστή. 

 

Για την εύρεση αυτοκινήτου με γραμμάτια μπορείς να αναζητήσεις στο Car.gr αυτοκίνητα με γραμμάτια και να δεις τις επιλογές που σου προσφέρονται. 

 

Αρνητικά: 

  • Υψηλό επιτόκιο, που μπορεί να φτάσει εως και το 13%, σε αντίθεση με τα επιτόκια που προσφέρουν οι τράπεζες για αγορά αυτοκινήτου, που κυμαίνονται από 3,5 εως και 10%.

 

  • Κίνδυνος. Μεγάλη προσοχή στους όρους της σύμβασης, η οποία πρέπει να υπάρχει γραπτά και να την έχει επιμεληθεί συμβολαιογράφος. Συμφωνίες μεταξύ εμπόρου και αγοραστή, που δεν είναι επίσημες, να αποφεύγονται.

 

  • Αφορά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καθώς δεν μπορεί κανείς να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο με γραμμάτια.

 

  • Λίγοι έμποροι παρέχουν τη δυνατότητα αγοράς με γραμμάτια. 


 

Αγορά αυτοκινήτου με δόσεις  μέσω τράπεζας

 

Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία είναι διαφορετική. Ο αγοραστής δανείζεται το ποσό που επιθυμεί για την αγορά από την τράπεζα και το αποπληρώνει με δόσεις, που επιβαρύνονται από το αντίστοιχο επιτόκιο. Είναι ο πιο συνήθης τρόπος αγοράς αυτοκινήτου και πιο ασφαλής σε σχέση με την προηγούμενη περίπτωση. Ως επί το πλείστον, αφορά καινούρια αυτοκίνητα. Όλες οι αντιπροσωπείες συνεργάζονται με τράπεζες και παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Εδώ, όμως, υφίστανται κάποιοι έλεγχοι από την τράπεζα για να εξασφαλιστεί ότι ο δανειολήπτης έχει την δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:

 

  1. Να δοθεί μέρος του ποσού με την μορφή προκαταβολής και το υπόλοιπο να μπει σε δόσεις για ορισμένο χρονικό διάστημα 
  2. Να μην δοθεί προκαταβολή και όλο το ποσό να καταβληθεί σε δόσεις. 


 

Να σημειωθεί πως υπάρχουν τράπεζες που ασχολούνται αποκλειστικά με τον δανεισμό για αγορά - χρηματοδότηση  αυτοκινήτων, όπως η Volkswagen Bank, η FCA Bank ( για Fiat, Jeep , Alfa Romeo, Abarth και άλλες εταιρείες), η οποία δραστηριοποιείται γενικότερα στον τομέα της χρηματοδότησης οχημάτων.

 

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τα εξής: 

 

Θετικά:  

  • Αφορά καινούρια αυτοκίνητα. 
  • Δυνατότητα καθορισμού του ύψους της προκαταβολής και του χρόνου αποπληρωμής ( π.χ 48 μήνες, 72 κλπ). 
  • Χαμηλότερο επιτόκιο. 
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια σε σύγκριση με τα γραμμάτια. 

 

Αρνητικά: 

  • Μεγαλύτερο τελικό κόστος αυτοκινήτου 
  • Δυσκολία στην πώληση του αυτοκινήτου, εάν το δάνειο δεν έχει εξοφληθεί
  • Υπάρχει και το ενδεχόμενο απόρριψης του δανείου, εάν δεν πληρούνται τα οικονομικά κριτήρια 
  • Επιπλέον κόστη, που μπορεί να προκύψουν (π.χ έξοδα φακέλου του δανείου)


 

Τσέκαρε και το βίντεο που έχει ετοιμάσει το instateam για την χρηματοδότηση αυτοκινήτου: 

 


 

Αγορά με μετρητά


 

Γι’ αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο αγοραστής έχει διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό αγοράς του αυτοκινήτου, το καταβάλλει και αγοράζει το αυτοκίνητο. Να σημειωθεί, πως σε αυτή την περίπτωση, η τιμή μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμη. Η αγορά με μετρητά υφίσταται κυρίως στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων και όχι τόσο στα καινούρια, όπου οι περισσότεροι επιλέγουν την χρηματοδότηση. Για εμάς, δεν είναι η πιο σοφή επιλογή, μιας και δεσμεύεται ένα μεγάλο ποσό για ένα αντικείμενο που χάνει την αξία του και έχει αρκετά πάγια κόστη. Και όταν ακούμε δέσμευση μεγάλων ποσών σκεφτόμαστε μόνο έναν τρόπο για να την αποφύγεις. Αυτό δεν είναι άλλος από το…


 

instacar ευέλικτο leasing χωρίς προκαταβολή

 

 

Αφού, λοιπόν, εξετάσαμε τις περιπτώσεις αγοράς αυτοκινήτου με γραμμάτια χωρίς τράπεζα  καθώς και την αγορά αυτοκινήτου με δάνειο - χρηματοδότηση, εμείς σου προτείνουμε  ευέλικτο leasing χωρίς προκαταβολή, που παρέχει το instacar, και σε απαλάσσει από περιττά έξοδα, υπέρογκες προκαταβολές, επιτόκια και έξτρα κόστη. Πιο συγκεκριμένα, με το instacar έχεις: 


 

  • 0% προκαταβολή. Καταβάλλεις το instastart, το οποίο αποτελείται από την εγγραφή, που ανέρχεται στα 270 ευρώ + Φ.Π.Α και ένα ποσό ίσο με το μηνιαίο μίσθωμα του οχήματος που θα επιλέξεις. Το δεύτερο σου επιστρέφεται ως δωρεάν 19ος μήνας, εάν συμπληρώσεις 18 μήνες συνεχούς συνδρομής. 
  • Αλλαγή οχήματος όποτε θες.  Μπορείς να αλλάξεις το αυτοκίνητό σου όποτε θες, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν. 
  • Χωρίς δεσμεύσεις.  Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις το όχημά σου, να το επιστρέψεις ή και να διακόψεις τη μίσθωση χωρίς έξτρα χρεώσεις ή πρόστιμα, ενώ μπορείς και να το εξαγοράσεις οποιαδήποτε στιγμή.
  • Μεγάλη γκάμα οχημάτων για να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα πόλης, μεσαία, SUVs, ηλεκτρικά, επαγγελματικά van καινούργια ή μεταχειρισμένα σαν καινούργια με πλήρες ιστορικό σέρβις, ελεγμένα και από επίσημες αντιπροσωπείες, ενώ διαθέτουμε και e-scooters και e-bikes, για όσους θέλουν να κάνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις εντός πόλης παιχνιδάκι και “eco-friendly”. 
  • Ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα, που σημαίνει ότι έχεις  καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου, καθώς το μηνιαίο μίσθωμα είναι στάνταρ και εάν προκύψει κάτι, όπως π.χ μία βλάβη ή ένα ατύχημα, δεν θα πληρώσεις κάτι έξτρα.


 

Εσύ, λοιπόν, πώς θα αποκτήσεις το instacar σου; Για leasing χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, πάρε προσφορά ή κάλεσε στο 210 6107283 και διάλεξε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σου εύκολα, γρήγορα, χωρίς δεσμεύσεις και κρυφές χρεώσεις. 

 

Τελευταίαάρθρα.