Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Renault Captur LPG leasing instacar

instacar review: Renault Captur LPG

ansamothrakis

Ψάχνεις για ένα νέο αυτοκίνητο που να είναι ταυτόχρονα κομψό και πρακτικό; Τότε θα πρέπει σίγουρα να εξετάσεις το Renault Captur LPG. Εννοείται μπορείς να το αποκτήσεις με το ευέλικτο instacar leasing! Ψάχνεις αυτοκίνητο για την καθημερινή σου μετακίνηση; Σε ενδιαφέρει ένα αυτοκίνητο ιδανικό για οικογενειακό ταξίδι ή για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το συμπαγές crossover έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου!

Renault Captur LPG leasing instacar
 

Άνετο κι ευρύχωρο εσωτερικό Renault Captur LPG

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Renault Captur LPG είναι το ευρύχωρο εσωτερικό του. Με άφθονο χώρο για έως και πέντε επιβάτες, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείς ότι θα νιώθεις περιορισμένος σε μακρινά ταξίδια. Να προσθέσουμε πως έχει κι ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, για να έχεις άφθονο χώρο για όλες τις αποσκευές σου, είτε πρόκειται να πας μία εκδρομή ένα Σαββατοκύριακο, είτε απλά για τα εβδομαδιαία σου ψώνια.


Τεχνολογία Renault Captur LPG


Το Renault Captur LPG είναι επίσης εξοπλισμένο με όλο τον τελευταίο εξοπλισμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Από το διαδραστικό σύστημα infotainment με οθόνη αφής μέχρι την κάμερα οπισθοπορείας, θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι συνδεδεμένος και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στον δρόμο. Και με χαρακτηριστικά όπως ο αυτόματος κλιματισμός, οι υαλοκαθαριστήρες με αίσθηση βροχής και το cruise control, μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή.


Αποδοτικότητα κι οικονομία καυσίμου Renault Captur LPG

Πρέπει να αναφέρουμε το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του Renault Captur LPG, κι αυτό είναι η οικονομία καυσίμου. Ειδικά για σένα που κολλάς κάθε μέρα στην κίνηση της Κηφισίας, θα φέρει σημαντικη διαφορά στο πορτοφόλι σου! Αυτό το αυτοκίνητο λειτουργεί με υγραέριο (LPG), το οποίο είναι πολύ φθηνότερο από τη βενζίνη ή το πετρέλαιο και μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων, καθιστώντας το μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις μια περιουσία στην αντλία.

 

Πλεονεκτήματα Renault Captur LPG

Γιατί λοιπόν να επιλέξεις το Renault Captur LPG για την επόμενη μίσθωση αυτοκινήτου σου; Ακολουθούν μερικά μόνο από τα βασικά πλεονεκτήματα:

 

  • Ευρύχωρο εσωτερικό: Με χώρο για έως και πέντε επιβάτες, δεν θα φτάσεις ποτέ στο σημείο να διαμαρτυρηθείς για την άνεση, ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια
     
  • Εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας: Από το σύστημα infotainment με οθόνη αφής μέχρι την κάμερα οπισθοπορείας, θα έχεις μια ευρεία γκάμα εφαρμογών προηγμένης τεχνολογίας στα χέρια σου.
     
  • Αποδοτικότητα καυσίμου: Λειτουργώντας με υγραέριο, το Renault Captur είναι φθηνότερο στη χρήση και καλύτερο για το περιβάλλον από τα αυτοκίνητα βενζίνης ή πετρελαίου.
     
  • Κομψή σχεδίαση: Με τις κομψές, μοντέρνες γραμμές του και τις εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές, το Renault Captur μαγνητίζει τα βλέμματα.
     

Φυσικά, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το Renault Captur LPG είναι ένα τόσο καλό αυτοκίνητο για να το μισθώσεις. Υπάρχουν όμως πολλοί περισσότεροι, από τα άνετα και υποστηρικτικά καθίσματα μέχρι και την ομαλή και ευέλικτη οδήγηση.

Renault Captur leasing instacar
Τελικά να επενδύσεις στο Renault Captur LPG;

Αν λοιπόν ψάχνεις για ένα αυτοκίνητο που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τότε γιατί να μην εξετάσεις το Renault Captur LPG για την επόμενη μίσθωση που θα κάνεις; Με το ευρύχωρο εσωτερικό του, την τεχνολογία αιχμής και την ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου, είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει ένα αυτοκίνητο που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και κομψό.


Ευέλικτο leasing Renault Captur LPG
 

Με την ευέλικτη μίσθωση του Renault Captur, μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά τα πλεονεκτήματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το αρχικό κόστος της αγοράς ενός αυτοκινήτου. Στο instacar η υπηρεσία μας είναι συνδρομητική και προσφέρει leasing καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων οχημάτων με τον μήνα. Μπορείς να κρατήσεις το όχημα για όσο χρονικό διάστημα εσύ επιθυμείς και να το επιστρέψεις όποτε επιλέξεις, χωρίς δεσμεύσεις και κρυφές χρεώσεις.


Γιατί λοιπόν να περιμένεις; Επικοινώνησε με την ομάδα μας σήμερα για να μάθεις περισσότερα για το leasing του Renault Captur και για το πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεθείς πίσω από το τιμόνι αυτού του φανταστικού αυτοκινήτου. Είτε είσαι νέος οδηγός, είτε έμπειρος επαγγελματίας, το Renault Captur LPG είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσει.

Αν είσαι οπτικός τύπος και προτιμάς το γρήγορο και περιεκτικό περιεχόμενο, δες παρακάτω το car review video του Renault Captur LPG από τον αγαπημένο μας Car Boldie!


Αν έχεις απορίες για το Renault Captur LPG ή για ό,τι σου προσφέρει το #instacar

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το Renault Captur LPG , όπως και για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι μπορείς να μας καλέσεις στο 2106107283 ή να επισκεφθείς το site μας. Ακόμα, αν έχεις απορίες για το τι είναι το instacar leasing και πώς λειτουργεί, βρες εδώ τις απαντήσεις με τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται.

Τελευταίαάρθρα.