Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar review: Mercedes B200

instacar review: Mercedes B200

ansamothrakis

Αν ψάχνεις ένα συμπαγές, αλλά ευέλικτο αυτοκίνητο που να είναι άνετο κι εύκολο στην οδήγηση, αξίζει σίγουρα να σκεφτείς το Mercedes B200. Με την κομψή εξωτερική του εμφάνιση και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αυτό το αυτοκίνητο προσφέρει μια πολυτελή οδηγική εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις! Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Mercedes B200 και θα σου παρέχουμε ένα αναλυτικό review για όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις για το όχημα!


Εξωτερικός σχεδιασμός 

 

To Mercedes B200 έχει χαρακτηριστική εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα κομψή και μοντέρνα. Με τις ομαλές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα, το αυτοκίνητο είναι οπτικά ελκυστικό και αποπνέει μια αίσθηση κλάσης και πολυπλοκότητας. Η εξωτερική σχεδίαση περιλαμβάνει μια κομψή μάσκα και προβολείς, καθώς και έντονες γραμμές που δίνουν στο αυτοκίνητο μια σπορ εμφάνιση. Το B200 διατίθεται από τη Mercedes σε μια σειρά χρωμάτων, από κλασικό μαύρο και άσπρο έως πιο τολμηρές αποχρώσεις όπως το Jupiter Red και το Polar Silver. Στο instacar δοκιμάσαμε το διαχρονικό και κλασικό μαύρο, το οποίο και μπορείς να το αποκτήσεις με τον μήνα με το ευέλικτο leasing μας.


Εσωτερικός σχεδιασμός


Το εσωτερικό του Mercedes B200 είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό της.
Το αυτοκίνητο σε καλωσορίζει με ένα πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό. Τα καθίσματα είναι άνετα και υποστηρικτικά, με άφθονο χώρο για τα πόδια ακόμα και για τους πιο ψηλούς επιβάτες.  Ακόμα, μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν στις δικές σου προτιμήσεις. Το B200 διαθέτει επίσης πανοραμική ηλιοροφή, επιτρέποντας άφθονο φυσικό φως να πλημμυρίσει την καμπίνα.

instacar review: Mercedes B200

Τεχνολογικά Χαρακτηριστικά

 

Το Mercedes B200 είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία. Το ταμπλό είναι καλά σχεδιασμένο και διαισθητικό στη χρήση, με μεγάλη οθόνη αφής που είναι εύκολη στην πλοήγηση. Η οθόνη αφής χρησιμεύει ως κόμβος για το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, το οποίο περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το Apple CarPlay και το Android Auto. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα premium ηχοσύστημα για να έχεις τη καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης σε κάθε διαδρομή από το commute στη δουλειά, μέχρι και μακρινά roadtrips!

Η Mercedes είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην ασφάλεια και το B200 δεν αποτελεί εξαίρεση. Έρχεται με μια σειρά τυπικών χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και κάμερα οπισθοπορείας. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνεργάζονται για να παρέχουν μια ασφαλέστερη και πιο βολική εμπειρία οδήγησης.



Απόδοση και χειρισμός
 


Κάτω από το καπό, η B200 τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 163 ίππους στις 6000 στροφές και 25 κιλά ροπή στις 1620 στροφές. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων που παρέχει ομαλή και γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων.

 

Ένα από τα βασικά σημεία του Mercedes B200 είναι ο χειρισμός του. Το αυτοκίνητο διαθέτει καλά ρυθμισμένες αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης που το κάνουν ευχάριστο στην οδήγηση. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς που προσφέρει καλή πρόσφυση και σταθερότητα. Το συμπαγές μέγεθος και η στενή ακτίνα στροφής του αυτοκινήτου διευκολύνουν επίσης τους ελιγμούς σε στενούς χώρους.

instacar review: Mercedes B200

Απόδοση καυσίμου



Το Mercedes B200 έχει σχεδιαστεί για να είναι οικονομικό, με τον αποδοτικό κινητήρα και την αεροδυναμική του σχεδίαση. Η κατανάλωσή του κυμαίνεται στα 7,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα στην πόλη και 6,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις τις επιδόσεις και την πολυτέλεια ενός Mercedes χωρίς να ανησυχείς για τις επισκέψεις στο βενζινάδικο😉




Έτσι, αν ενδιαφέρεσαι για απόκτηση οχήματος, το Mercedes Β200 είναι έτοιμο να σου προσφέρει τις πιο ευέλικτες διαδρομές, με το πιο ευέλικτο leasing αυτοκινήτου από το instacar. Πάρε προσφορά σε 1’ μέσω του site μας ή αν προτιμάς τον πιο παραδοσιακό τρόπο κάλεσέ μας στο 21 0610 7283.

 

Εδώ θα βρεις ολόκληρο το car review από τον Car Boldie:

 

Τελευταίαάρθρα.