Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

leasing χωρις προκαταβολη

Leasing χωρίς προκαταβολή: Τι σημαίνει πραγματικά;

ansamothrakis

Το leasing έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους με μισθωμένα οχήματα, είτε είναι επαγγελματίες, είτε ιδιώτες. Τι συμβαίνει όμως με την προκαταβολή; Υπάρχει τελικά leasing χωρίς προκαταβολή; Πάμε να δούμε, παρέα με την ομάδα του instacar, τι συμβαίνει στην ελληνική αγορά.

 

Παραδοσιακό leasing

 

Οι πιο παλιές εταιρίες leasing δραστηριοποιούνται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Σίγουρα έχουν κάποια πιο ευέλικτα στοιχεία σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτου με γραμμάτια, αλλά δεν παύουν να χαρακτηρίζονται από αυστηρούς όρους και δεσμεύσεις.

Μια απ’ αυτές τις δεσμεύσεις είναι η προκαταβολή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το παραδοσιακό leasing είναι συνυφασμένο με υπέρογκες προκαταβολές, οι οποίες πολλές φορές αγγίζουν ακόμα και το 25% της αξίας του οχήματος, λειτουργώντας έτσι ως ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ενδιαφερόμενους. Αν από την άλλη κάποιος υποψήφιος μισθωτής διαπραγματευτεί με μια παραδοσιακή εταιρία μισθώσεων για leasing χωρίς προκαταβολή, τότε θα δει ότι η οικονομική διαφορά στο τέλος του συμβολαίου θα είναι ξεκάθαρα εναντίον του.

 

 

 

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, αν ψάχνεις να μισθώσεις ένα όχημα, αλλά η προκαταβολή σού φαίνεται σαν ένα απροσπέλαστο οικονομικό εμπόδιο;

 

Leasing χωρίς προκαταβολή - η λύση του instacar

 

Leasing χωρίς προκαταβολή

Tο μέλλον για τις μετακινήσεις με οχήματα, από escooters και ebikes, μέχρι αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα, φαίνεται πως είναι το leasing μεταχειρισμένων και καινούργιων. Μπορεί λοιπόν η μίσθωση να γίνει πιο ευέλικτη και να ξεφύγει από τις δεσμεύσεις του παραδοσιακού leasing; Με το instacar σίγουρα!

Στο instacar μπορείς να πραγματοποιήσεις leasing χωρίς προκαταβολή και χωρίς τις δεσμεύσεις των μεγάλων εταιρειών του κλάδου. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τι ακριβώς γίνεται με την προκαταβολή και, πιο συγκεκριμένα, την έλλειψή της!

 

Πώς ξεκινάς το instacar leasing αυτοκινήτου; 

Για να ξεκινήσεις να οδηγείς ένα από τα αυτοκίνητα του στόλου μας, χρειάζεσαι μόνο 1’ λεπτό και 4 απλά βήματα για να πάρεις προσφορά. Τι γίνεται, λοιπόν, μετά την προσφορά;

Έρχεται η ώρα που πρέπει να καταβάλλεις ένα αρχικό ποσό εκκίνησης. Αυτό το ποσό αποτελείταια από δύο μέρη: το instastart και την εγγραφή στην υπηρεσία μας.

 

 Ποσό εκκίνησης για το instacar= instastart + Εγγραφή (270€+ΦΠΑ)

 

Εγγραφή

Η εγγραφή κοστίζει 270€ + ΦΠΑ και είναι άπαξ, δηλαδή θα τη δώσεις μια φορά και για πάντα. Όσα οχήματα και αν μισθώσεις, ή ακόμη και αν διακόψεις την υπηρεσία και αρχίσεις ξανά αργότερα, δε χρειάζεται να εγγραφείς εκ νέου. Το instastart, από την άλλη, διαμορφώνεται ανάλογα με το πακέτο συνδρομής σου. 

 

instastart

Το instastart διαμορφώνεται διαφορετικά ανάλογα με το πακέτο συνδρομής που επιλέγεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ισούται με ένα ή δύο μηνιαία μισθώματα ανάλογα με το πακέτο σου. Σε κάθε περίπτωση, το instastart μπορεί να σου επιστραφεί με τη μορφή μηναίου μισθώματος.


Τρεις επιλογές instacar leasing

Όπως σίγουρα έχεις μάθει, το instacar leasing έγινε ακόμη πιο ευέλικτο, αφού κρατήσαμε το leasing χωρίς περιορισμούς που μας καθιέρωσε, αλλά προσθέσαμε δύο νέα πακέτα συνδρομής ορισμένου χρόνου, το 12μηνο και το 24μηνο. Τα πακέτα αυτά, σου επιτρέπουν να έχεις απόλυτη ευελιξία εφόσον ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. 

Το instastart αλλάζει κι αυτό ανάλογα με τα πακέτα συνδρομής σου.

1. Αν επιλέξεις το πιο ευέλικτο πακέτο μας, το Μήνα-Μήνα, το instastart θα είναι ίσο με ένα μίσθωμα και θα σου επιστραφεί ως δωρεάν 19ος μήνας, αφού συμπληρώσεις 18 συνεχόμενους μήνες μίσθωσης.

2.  Αν επιλέξεις το 12μηνο πακέτο μας, το instastart θα είναι και πάλι ίσο με ένα μίσθωμα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα σου επιστραφεί ως δωρεάν 12ος μήνας στο τέλος του συμβολαίου σου.

3. Αν επιλέξεις το 24μηνο πακέτο μας, το instastart θα είναι ίσο με 2 μισθώματα και για αυτό θα σου επιστραφεί ως δύο δωρεάν μήνες. Το πρώτο μέρος του instastart θα το λάβεις με τη μορφή μηνιαίου μισθώματος για τον 12ο μήνα και το δεύτερο με τη μορφή μηνιαίου μισθώματος για τον 24ο μήνα. 

 

Ας δούμε και παράδειγμα...

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς πάντα μας βοηθάει να μιλάμε με αριθμούς για να γίνουν τα πραγματα απλά και κατανοητά. Για αυτό σου παραθέτουμε τρία παραδείγματα για να εξηγήσουμε το ποσό εκκίνησης, ένα παράδειγμα για το κάθε πακέτο συνδρομής.

Έστω ότι θέλεις να μισθώσεις το XEV YoYo στην απλή έκδοση, Easy
 

Στο πακέτο Μήνα-Μήνα, το XEV YoYo κοστίζει 283€ + ΦΠΑ. Επομένως το ποσό εκκίνησης θα είναι 270 + 283 =  553€ +ΦΠΑ. 

Στο 12μηνο πακέτο, το XEV YoYo κοστίζει 262€ + ΦΠΑ. Επομένως, το ποσό εκκίνησης θα είναι 270 + 262 = 532€ +ΦΠΑ. 

Στο 24μηνο πακέτο, το XEV YoYo κοστίζει 247€ + ΦΠΑ. Επομένως, το ποσό εκκίνησης θα είναι 270 + 247 + 247 = 764€ +ΦΠΑ.

 

Συνεπώς, ακόμα και για το 24μηνο πακέτο, το ποσό που καλείσαι να πληρώσεις αντί προκαταβολής είναι πολύ πιο μικρό και σου επιτρέπει να έχεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή μεταχειρσμένο με ελάχιστα χιλιόμετρα χωρίς να καταβάλεις κάποιο υπέρογκο ποσό

 

Αυτά είναι όλα κι όλα τα χρήματα που πρέπει να διαθέσεις για να υπογράψεις το πρώτο σου συμβόλαιο με το instacar.

Και μην ξεχνάς ότι το instastart είναι ένα ποσό που σου επιστρέφεται αν κρατήσεις το όχημά σου για συνεχόμενους μήνες. Η επιστροφή γίνεται υπό τη μορφή δωρεάν μισθώματος τον αντίστοιχο μήνα σύμφωνα με το πακέτο συνδρομής που επέλεξες.

 

Τώρα που έμαθες ότι το ευέλικτο leasing, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς την εμπλοκή τραπεζών, είναι πραγματικότητα από το instacar, πάρε προσφορά σε 1' και γίνε ένας ακόμη ευχαριστημένος instadriver  στην καλύτερη εταιρεία leasing βάσει των Google reviews

 

Τελευταίαάρθρα.