Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

epaggelmatika-autokinita-instacar

Τα 10 καλύτερα επαγγελματικά αυτοκίνητα!

Είσαι σε αναζήτηση για επαγγελματικά αυτοκίνητα ; Δεν γνωρίζεις τι ακριβώς παίζει στην αγορά αυτοκινήτου, αλλά ούτε έχεις χρόνο και όρεξη για εκτενή έρευνα; Κανένα πρόβλημα! Στο instacar τα βρήκαμε όλα εμείς για σένα, ώστε να βρεις ό,τι πληροί τα κριτήριά σου. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στα 10 καλύτερα επαγγελματικά αυτοκίνητα ! 

Τα 10 τοπ επαγγελματικά αυτοκίνητα που θα σε ενθουσιάσουν

 

1. Nissan e-NV200

Συνδυασμός χωρητικότητας και ηλεκτροκίνησης; Τη λες και win-win την κατάσταση! Το Nissan e-NV200 είναι το van που θα σου δώσει αυτονομία μέχρι 280 χιλιόμετρα, μηδενικούς ρύπους, διαδρομές χωρίς θόρυβο και χώρο για φορτίο έως 742 κιλών! Μεταφέρεις εμπόρευμα και συνεργάτες; Κάν’ το 5-θέσιο και θα συνεχίσεις να έχεις επαρκή χώρο φόρτωσης. Εάν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η επιβατική χρήση, με 7 θέσεις και χώρο για ανάλογες αποσκευές, πάλι δε θα συναντήσεις δυσκολίες.

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

  • Γιατί κινείται μέσα στην πόλη με την ευελιξία ενός compact αυτοκινήτου.
  • Γιατί φιγουράρει ανάμεσα στα πρώτα σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Τυχαίο;

επαγγελματικά αυτοκίνητα Nissan e-NV200

 

2. Opel Combo Cargo

Το Opel Combo Cargo θα σε ξαφνιάσει. Αντικρίζοντάς το εξωτερικά δεν μπορείς να φανταστείς ότι έχει χωρητικότητα 3.8 κυβικά μέτρα και πως μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως και 1 τόνο! Παρόλα αυτά, αυτός ακριβώς ο σχεδιασμός είναι που σου εξασφαλίζει ευέλικτες και ξεκούραστες διαδρομές εντός πόλεως. Παράλληλα, διαθέτοντας άνοιγμα στην οροφή, σου επιτρέπει να μεταφέρεις εύκολα ογκώδη αντικείμενα, ενώ το διαχωριστικό της καμπίνας εγγυάται την ασφάλεια των επιβαινόντων. 

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί η Business έκδοση διαθέτει πάγκο συνοδηγού, ο οποίος βέβαια  μπορεί να προστεθεί και στη basic έκδοση. Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Ότι ανάλογα με τις ανάγκες σου, το Opel Combo Cargo μπορεί να μεταφέρει 3 άτομα ή αφαιρώντας τον πάγκο, να σου επιτρέψει να κουβαλήσεις αντικείμενα με μεγάλο μήκος. Θέλεις και άλλη χρήση; Μετατρέποντάς τον σε τραπεζάκι έχεις ένα γραφείο on the spot, μέσα στο επαγγελματικά αυτοκίνητο σου !

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα - Opel Combo

3. Dacia Dokker Van

Το Dacia Dokker Van κερδίζει τις εντυπώσεις για τους επαγγελματίες που θέλουν να πετύχουν τη μέγιστη χωρητικότητα (3.9 κυβικά μέτρα και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 750 κιλά) συνδυάζοντάς την με την οικονομία. Πράγματι, το vanette της Dacia φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο οικονομικά επαγγελματικά αυτοκίνητα, με το κόστος συντήρησής του να υπολογίζεται στα 0.5€ την ημέρα. Συγχρόνως, θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα εύκολα αφαιρούμενο διαχωριστικό καμπίνας, τύπου πλέγματος, ή ένα στιβαρό μεταλλικό κατάλληλο για μεταφορές ευαίσθητων φορτίων, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση σε αμφότερες τις περιπτώσεις. 

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί αν θέλεις απόλυτη οικονομία χρειάζεσαι συμβουλές για οικονομική οδήγηση, αλλά και το πιο value for money επαγγελματικό αυτοκίνητο στην κατηγορία των ελαφρών van οχημάτων. 

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα

4. Peugeot Partner

Άλλο ένα minivan με διακρίσεις στο ιστορικό του, το Peugeot Partner συνδυάζει την πρακτικότητα, τον έξυπνο σχεδιασμό και την άνεση σε κάθε κομμάτι του. Αποσκοπώντας στην εξυπηρέτηση των διαφορετικών αναγκών του κάθε επαγγελματία, βγαίνει σε πολλές εκδόσεις, οι οποίες στοχεύουν σε διαφορετικούς σκοπούς. Έτσι, ανάλογα με το αν αναζητάς την ιδανική επιλογή για τη μεταφορά υπέρογκων και υπέρβαρων αντικειμένων ή από την άλλη, αν η δουλειά σου απαιτεί μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, θα βρεις την εκδοχή με τα χαρακτηριστικά, που καλύπτουν τα θέλω σου. 

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί μετά από 20 χρόνια δοκιμών στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, το Peugeot Partner έχει πλέον εξελιχθεί στην κορυφαία εκδοχή του. Η εργονομική θέση οδήγησης, το σύστημα περιφερειακής πίσω ορατότητας και το PEUGEOT i-COCKPIT®, που περιλαμβάνεται πρώτη φορά σε βασική εκδοχή επαγγελματικού οχήματος, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εδραιώνουν την εξέλιξή του.

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα

5. Fiat Fiorino

Το Fiat Fiorino είναι το μικρό και ευέλικτο van που θα σου χαρίσει ευχάριστες αστικές διαδρομές, χωρίς όμως να σου στερήσει τίποτα από τη χωρητικότητα, που είναι το άλφα και το ωμέγα για κάθε επαγγελματία. Με όγκο 2.8 κυβικά μέτρα, μπορεί να κουβαλήσει φορτίο βάρους 500-610 κιλών, ενώ επωφελούμενο από τα οφέλη της πετρελαιοκίνησης, θα σου προσφέρει οικονομικές μετακινήσεις και επιδόσεις.

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί το Fiat Fiorino είναι ένα όχημα με ξεκάθαρη την επιρροή από το ιταλικό στυλ στο design του, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η φινετσάτη εμφάνισή του πάει χέρι-χέρι με την οικονομία στη χρήση του, δίνοντας σου με αυτόν τον τρόπο, μια ολοκληρωμένη λίστα πλεονεκτημάτων για να το επιλέξεις. 

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα

6. Ford Transit Custom

Το μεσαίο van της Ford, το Ford Transit Custom, φαίνεται πως συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην κατηγορία του. Ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του, ενώ διαθέτει χωρητικότητα 8.3 κυβικών μέτρων και μπορεί να σου μεταφέρει αντικείμενα με συνολικό βάρος που φτάνει ακόμα και τον 1.5 τόνο! Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ ενός πετρελαιοκίνητου κινητήρα, αλλά και της υβριδικής έκδοσης, καθώς και να αποφασίσεις το είδος διαχωριστικού καμπίνας που επιθυμείς ή αν προτιμάς δύο ή τρεις θέσεις στο μπροστινό τμήμα του.

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

  • Για τα έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, με συστήματα υποβοήθησης και αλλαγής λωρίδας, καθώς και το καινοτόμο geofencing για την πιο φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία οδήγησης. 
  • Γιατί με κύκλο στροφής μόλις 10.96m, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα van της μεσαίας κατηγορίας.

επαγγελματικά αυτοκίνητα

7. Iveco Daily Van

Το Iveco Daily Van είναι το van της μεγάλης κατηγορίας που θα κάνει τη δουλειά σου παιχνιδάκι. Με χωρητικότητα που ξεκινά από τα 7.3 κυβικά μέτρα και φτάνει μέχρι τα 19.6, μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε κάθε χρήση. Για το σκοπό αυτό άλλωστε έχει σχεδιαστεί ως το απόλυτο πολυμορφικό επαγγελματικό όχημα. Από την άλλη, η επιτυχημένη προσπάθεια της Iveco για εξοικονόμηση καυσίμου, το σύστημα ψυχαγωγίας Hi-Connect και ο μηχανισμός ηλεκτρικού φρένου στάθμευσης, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν.

 Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του και είναι απόλυτα προσηλωμένο στην άνεση του οδηγού. Από το εύκολο στρίψιμο του τιμονιού, μέχρι τους ελάχιστους κραδασμούς, κι από τον ξεκούραστο πίνακα οργάνων μέχρι το σύστημα υποβοήθησης στην κίνηση, τα πάντα εγγυώνται μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία.

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα

9. Toyota Hilux

Ένα από τα πιο γνωστά και σκληροτράχηλα pickups, το Toyota Hilux, μετρά φανατικούς θαυμαστές που το έχουν επιλέξει για την ανθεκτικότητά του, μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να μπορεί να βγει αλώβητο πάντα και παντού! Ταυτόχρονα όμως έχει και ένα εκ διαμέτρου αντίθετο εσωτερικό design, το οποίο είναι κομψό και προσεγμένο. Η τελευταία έκδοσή του ξεχωρίζει για τον diesel κινητήρα της, το σύστημα infotainment, αλλά και το αμάξωμά της, το οποίο ανάλογα με τις επιθυμίες σου, μπορεί να φιλοξενεί από 2 έως 5 επιβάτες.

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Για τα συστήματα υποβοήθησης του, που θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις ακόμα και off-road διαδρομές με πρωτοφανή άνεση και ομαλότητα.

 

επαγγελματικά αυτοκίνητα

10. Volkswagen Amarok

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το εντυπωσιακό pickup της Volkswagen έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία. Ο diesel οικονομικός κινητήρας του, προσφέρει αξεπέραστες επιδόσεις, τόσο ως προς την ταχύτητα και την επιτάχυνσή του. Επιπλέον είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στη δυνατότητα κιβωτίου ταχυτήτων με 8 σχέσεις, που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου και ρύπων, και συντελεί σίγουρα στην αναγνώριση του ως ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Τελικά γιατί να το επιλέξω;

Γιατί διαπρέπει σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του, αλλά ταυτόχρονα διακρίνεται και για το εσωτερικό του, έχοντας ανάμεσα στους πρώτιστους στόχους του την άνεση των επιβατών, ανεξαρτήτως διαδρομής και φορτίου.

επαγγελματικά αυτοκίνητα

Μήπως το επαγγελματικό σου αυτοκίνητο πρέπει να είναι instacar;

Αν θέλεις να αποκτήσεις το επαγγελματικά αυτοκίνητα που επιθυμείς καταβάλλοντας μόνο μια μηνιαία συνδρομή, χωρίς προκαταβολές, τότε η λύση είναι μία: το instacar. Γίνε instadriver και άσε την ομάδα μας να σε βοηθήσει να επιλέξεις το μεταχειρισμένο επαγγελματικό instacar που θα γίνει ο καλύτερος συνεργάτης στη δουλειά σου. Γιατί το επαγγελματικό leasing έχει όνομα και φυσικά λέγεται instacar!

 

 




 

Τελευταίαάρθρα.