Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

promo image of instacar's participation in the 100% hotel show

To instacar έρχεται Κρήτη για το 100% Hotel Show

Akrivi Diamant…

Μέλη του #instateam ετοιμάζουν από τώρα τις βαλίτσες τους για ένα διήμερο στην Κρήτη. Όχι, δεν μιλάμε για κάποιο business retreat στο όμορφο νησί, αλλά για τη συμμετοχή του instacar στην έκθεση 100% Hotel Show, που διεξάγεται πρώτη φορά στο Ηράκλειο 13 & 14 Απριλίου 2024.

Λίγα λόγια για την έκθεση 100% Hotel Show

To 100% Hotel Show είναι μια premium ξενοδοχειακή έκθεση που αφορά την παρουσίαση λύσεων για πολυτελή καταλύματα, boutique ξενοδοχεία, αγροτουριστικά καταλύματα και glamping. Παράλληλα, στήνει το μεγαλύτερο section ξενοδοχειακών πωλήσεων και τεχνολογίας, καθώς και workshops με στόχο την εξέλιξη της ξενοδοχειακής αγοράς.

Η έκθεση δεν απευθύνεται μονάχα σε ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, αλλά και σε επαγγελματίες που ασχολούνται ευρύτερα με τον κλάδο του τουρισμού, όπως επενδυτές, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες, suppliers και άλλους. Το instacar θα βρίσκεται ανάμεσα στους εκθέτες και τα μέλη του #instateam θα είναι εκεί για να λύσουν κάθε απορία σχετικά με το leasing αυτοκινήτων, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

promo image of instacar's participation in the 100% hotel show

3+1 λόγοι για να επισκεφθείς το περίπτερο του instacar

Δε θα κουραστούμε να λέμε ότι το leasing είναι μια άκρως συμφέρουσα λύση για τους επιχειρηματίες. Ακόμη περισσότερο το ευέλικτο instacar leasing που δεν απαιτεί υπέρογκες προκαταβολές, ενώ επιτρέπει στον επαγγελματία να αλλάζει αυτοκίνητο ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του. Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν και θέλεις να μάθεις περισσότερα, μπορείς να επισκεφθείς το περίπτερό μας στο 100% Hotel Show στο Ηράκλειο και να μάθεις τα πάντα γύρω από το ευέλικτο leasing του instacar.

Στο περίπτερό μας, θα μάθεις ακόμα όλες τις λεπτομέρειες για την επινοικίαση οχημάτων. Τη δυνατότητα, δηλαδή, που σου προσφέρει το instacar να μισθώσεις οχήματα για να τα ενοικιάσεις στους πελάτες σου. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δημιουργήσαμε πακέτα 4 και 6 μηνών ειδικά για τη season 2024, που αφορούν τόσο επιβατικά, όσο και επαγγελματικά οχήματα, όπως cargo βαν και 9θέσια βαν μεταφοράς, όπως το πολύ δημοφιλές Mercedes Vito Tourer.

Επιπλέον, μπορείς να μάθεις για τις επιλογές μικροκινητικότητας του instaride. Όπως γνωρίζεις, το instaride από το instacar είναι η υπηρεσία μίσθωσης ηλεκτρικών πατινιών, ποδηλάτων και σκούτερ πάντα με τους ευέλικτους όρους που σε έχουμε συνηθίσει, δηλαδή χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις.

Bonus: Η έκπληξη της έκθεσης είναι ότι στο περίπτερο του instacar θα βρεις το νέο ηλεκτρικό όχημα πόλης που ήρθε από την Ιταλία και τάραξε τα νερά, το XEV YoYo. Ένα ecocar που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα, αφενός χάρη στο επαναστατικό design του, αφετέρου χάρη στη δυνατότητά του να φτάνει ταχύτητες έως 80 km/h. Προτού αποφασίσεις αν θες και εσύ να το κάνεις δικό σου, με το ευέλικτο leasing του instacar, μπορείς να μας επισκεφθείς στην έκθεση, να το θαυμάσεις από κοντά και να το οδηγήσεις. Ναι, διάβασες καλά! Το XEV YoYo θα είναι διαθέσιμο και για test drive στο πάρκινγκ του Εκθεσιακού Κέντρου και το μόνο που έχεις να κάνεις για να το δοκιμάσεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το περίπτερό μας.

promo image of instacar's participation in the 100% hotel show

Το 100% Hotel Show γίνεται στο ΔΕΚΚ, δηλαδή το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2024, 10 πμ έως 6 μμ.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ και έλα να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις για το leasing οχημάτων και τις ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσει για την επιχείρησή σου.

Τελευταίαάρθρα.