Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

flexible drive

Κάνε flexible drive με το instacar σου!

Καθώς η καθημερινότητα μεταβάλλεται συνεχώς και οι ανάγκες του σήμερα συχνά μοιάζουν ασήμαντες μπροστά στην πραγματικότητα του αύριο, το instacar δε θα μπορούσε παρά να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι πάντα δίπλα σου, προσφέροντάς σου την ευελιξία flexible drive, που χρειάζεσαι.

 

flexible drive  by #instacar



Με λίγα λόγια, με το instacar, έχεις πραγματικά ευέλικτο leasing, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, καθώς οι δεκάδες καθημερινές διευκολύνσείς του, σου προσφέρουν μια πραγματικά flexible drive εμπειρία.


flexible drive και instacar σημαίνει…τέλος στη γραφειοκρατία

Τέλος οι χρονοβόρες, κουραστικές και ενοχλητικές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη, παρέχοντάς σου τον πιο απλό και σύντομο τρόπο απόκτησης του νέου σου αυτοκινήτου. Το μόνο που θέλουμε από σένα είναι διαλέξεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει και να πάρεις προσφορά σε 1'. Η ομάδα του instacar, εν συνεχεία, θα κάνει ένα γρήγορο οικονομικό έλεγχο, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών και θα φροντίσει να έχεις τα κλειδιά του νέου instacar σου μέσα στις επόμενες 2-10 εργάσιμες ημέρες! 


Flexible drive


flexible drive  και instacar σημαίνει…ότι φέρνουμε όλη την Ελλάδα κοντά

Με άλλα λόγια, αν και βρισκόμαστε στην Αττική, είμαστε δίπλα σου σε όποια γωνιά της χώρας κι αν βρίσκεσαι. Βόρεια, νότια, σε βουνό, πεδιάδα ή νησί, πες μας την τοποθεσία σου και το instacar σου θα είναι ήδη καθ’ οδόν για να σε βρει!

Flexible drive


flexible drive  και instacar σημαίνει…ευελιξία στον χρόνο μίσθωσης

Μήπως υπολόγιζες πως θα χρειαστείς ένα αυτοκίνητο για ένα εξάμηνο το πολύ, μόνο και μόνο για να διαπιστώσεις πως ο χρόνος αυτός φαίνεται να αυξάνεται επ’ αόριστον; Ή, από την άλλη πλευρά, μήπως μόλις συνειδητοποίησες πως το long-term leasing σου μάλλον πρέπει να τερματιστεί αναπάντεχα; Κανένα πρόβλημα! Είμαστε flexible drive  άλλωστε! Επίστρεψε το instacar σου οποτεδήποτε το επιθυμείς, χωρίς επιπρόσθετες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις οποιουδήποτε είδους.

 

flexible drive  και instacar σημαίνει…όχι πλέον leasing, αλλά αγορά

Αγάπησες τόσο πολύ το instacar σου που πλέον δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό; Αγόρασέ το, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις! Όχι απλά δε θα φέρουμε αντίρρηση, αλλά θα είμαστε και δίπλα σου εξασφαλίζοντάς σου την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Flexible drive

 

flexible drive  και instacar σημαίνει…ότι μπορείς να έχεις όποιο αυτοκίνητο επιθυμείς

Ξεκίνησες με ένα συμβατικό οικογενειακό αυτοκίνητο, συνέχισες με ένα ευέλικτο mini, πέρασες σε ένα άνετο και σκληροτράχηλο SUV, και τώρα αναλογίζεσαι την επόμενη κίνηση σου; Άλλαξε το instacar σου ξανά και ξανά χωρίς να έχεις τίποτα και κανέναν να σε περιορίζει!


Flexible drive

 

flexible drive και instacar σημαίνει…τέλος στο δίλημμα “καινούριο ή μεταχειρισμένο”

Με ένα στόλο, που αποτελείται αποκλειστικά από καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα (το πολύ έως δύο χρόνια χρήσης, με πιστοποίηση ορθής συντήρησης και άψογης κατάστασης), σε εμάς το ερώτημα “μεταχειρισμένο ή καινούργιο” δεν υφίσταται καν.


flexible drive  και instacar σημαίνει…ότι δε χρειάζεται πια να υπολογίζεις τα χιλιόμετρα

Με το αξιόπιστο και ανθεκτικό instacar σου, οι αποστάσεις γίνονται αμελητέες και τα ταξίδια απολαυστικά. Και επειδή μιλάμε πάντοτε για ευελιξία, έχοντας τη δυνατότητα να διανύσεις έως και 20.000 χιλιόμετρα ετησίως, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τσεκάρεις το κοντέρ. Αν, βέβαια, ο δρόμος τείνει να γίνει το δεύτερο σπίτι σου και το όριο αυτό δε σε ικανοποιεί, με μια ελάχιστη προσαύξηση στο μίσθωμά σου, θα συνεχίσεις να ταξιδεύεις ανέμελα.

Flexible drive

 

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις: δε χρειάζεσαι απλά αυτοκίνητο. Δε χρειάζεσαι απλά leasing. Η ζωή σου χρειάζεται ευελιξία, flexible drive, ευέλικτο instacar leasing κοινώς, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και με δωρεάν αλλαγή οχήματος, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν. Δες και το βίντεο του CarBoldie, που εξηγεί με τον δικό του γλαφυρό τρόπο, τί είναι το instacar leasing. 

 

Τελευταίαάρθρα.