Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

mahmoutoglou, sloukas, papanikolaou, Lloul, Euroleague, instacar

Το instacar επίσημος χορηγός του Final Four της Euroleague 2024

instateam

Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι στο instacar είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές του αθλητισμού και του υγιούς ανταγωνισμού. Πώς θα μπορούσαμε, λοιπόν, να λείψουμε από τη διοργάνωση του μεγαλύτερου μπασκετικού event της Ευρώπης; Έτσι, στις 24-26 Μαΐου το instacar θα είναι στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague 2024 ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης! 

 

Το ελληνικό μπάσκετ κατακτά την Ευρώπη

 

euroleague trophy hold high for celebrations

 

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου 2024 θα καταγραφεί ως μια από τις πιο αγωνιώδεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Οι “αιώνιοι” Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μετά από σκληρή μάχη, έφτασαν πιο κοντά στο όνειρο. Απέκλεισαν και οι δύο τους αντιπάλους τους σε game 5 στη φάση των 8 και κατέκτησαν το χρυσό εισιτήριο για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο του 2024. And the rest is history, όπως λένε. Και επειδή όπου υπάρχει history, θέλουμε να είμαστε εκεί, αποφασίσαμε να γίνουμε επίσημοι χορηγοί για το Final Four της Euroleague. 

 

Το Final Four της Euroleague 2024 θα διεξαχθεί στο στάδιο Uber Arena του Βερολίνου. Αν κάτι σου λέει αυτό το όνομα είναι γιατί το event γίνεται τρίτη φορά στο συγκεκριμένο παρκέ. Η προηγούμενη διοργάνωση στο Βερολίνο ήταν το 2016, όταν νικήτρια της Euroleague στέφθηκε η CSKA Μόσχας. Πριν από αυτό η Uber Arena (που τότε ονομαζόταν O2 World Berlin) είχε βαφτεί με ελληνικά χρώματα, αφού ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει εκεί το πέμπτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της τροπαιοθήκης του.

 

Στο παρκέ της Uber Arena, θα παλέψουν για το τρόπαιο τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. Στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι η Fenerbahçe S.K., με μία Euroleague στο ιστορικό της, εναντίον του Παναθηναϊκού AKTOR, που μετράει ήδη 6 αστέρια. Αμέσως μετά, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, 3 φορές κατακτητής Ευρώπης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης Baloncesto, 11 φορές πρωταθλήτρια της Euroleague. 

 

Από τη διάταξη των ομάδων φαίνεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα έχει για τη χώρα μας αυτό το Final Four. Όχι μόνο υπάρχουν δύο ελληνικές αθλητικές ομάδες στους τέσσερις καλύτερους της Ευρώπης, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν οι δυο τους στον τελικό- κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Η ιστορικότητα της στιγμής εξηγεί γιατί το συγκεκριμένο Final Four έχει όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς και το γιατί τα εισιτήρια για τους τέσσερις αγώνες της Euroleague έχουν φτάσει να πωλούνται πάνω από 3000€ το άτομο.

 

Στον δρόμο για το Βερολίνο με instacar

 

the uber arena in Berlin

 

Όπως μάλλον έχεις καταλάβει, δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε κάποιο event και να μην κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Άρα πώς θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένο το ιστορικό Final Four της Euroleague; Για αυτό τα μέλη του #instateam έχουν κάνει ήδη τα πλάνα τους για να συνοδεύσουν το Final Four με εκπλήξεις στο Βερολίνο. 

 

Αρχικά, αν δεν μας ακολουθείς σε Facebook και Instagram ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις. Αφενός γιατί ανεβάζουμε πολύ fun και ενδιαφέρον περιεχόμενο, αφετέρου γιατί κάνουμε τα πιο cool giveaways. Ένα από αυτά θα είναι το μεγάλο giveaway για εισιτήρια για το Final Four της Euroleague- ναι αυτά που είπαμε πιο πάνω ότι πλέον φτάνουν μέχρι και 3000€ το άτομο. Stay tuned στα social του instacar, λοιπόν, και μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σου. 

 

Από την άλλη, αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους, τότε μάλλον θα τα πούμε και μαζί στο fun zone της Uber Arena στο Βερολίνο. Τα μελη του #instateam θα είναι εκεί και θα μοιράζουν αναμνηστικά δωράκια για το Final Four της Euroleague. Εννοείται πως την αποστολή μας θα συνοδεύσει και η διάσημη μασκότ μας, ο Car Boldie, που δεν φοράει τυχαία μπασκετική στολή, αφού φέτος δεν έχει χάσει αγώνα της Euroleague και ανυπομονεί για το Final Four. 

 

Κατά τη διάρκεια των ημιτελικών, ο Car Boldie θα βρίσκεται μάλιστα στο παρκέ για να βοηθήσει to instacar να δώσει ένα μεγάλο δώρο. Ποιο θα είναι το δώρο; Δεν θα το αποκαλύψουμε από τώρα, άρα έχεις έναν ακόμα λόγο να μας ακολουθήσεις στα social και να δεις όλο το υλικό που θα ανεβάσουμε από το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

 

Το instacar σύμμαχος του αθλητισμού

 

instacar's mascot, Car Boldie, with children

 

Το γεγονός ότι το instacar έγινε επίσημος χορηγός του Final Four της Euroleague 2024 δεν είναι μεγάλη έκπληξη. Οι αρετές του αθλητισμού συνδέονται άμεσα με τις αξίες μας “Be Fair, Be Bold, Be Patient”. Για αυτό είμαστε κοντά σε αθλητικές διοργανώσεις τόσο χορηγικά,όσο και ως συμμετέχοντες- όταν μπορούμε βέβαια.. 

 

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, είμαστε επίσημοι υποστηρικτές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, χορηγοί της KAE Περιστέρι bwin και των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-4. Ταυτόχρονα, δίνουμε το παρόν και σε άλλες διοργανώσεις, όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Φέτος για παράδειγμα υποστηρίξαμε τον 7ο αγώνα Πεδίου Άρεως καθώς και τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του NFL Athens, στον οποίο θα συμμετέχουμε και ως δρομείς.  

 

Παράλληλα, ο αθλητισμός προσφέρει μια καλή ευκαιρία για ορατότητα και συμπερίληψη και για αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσαμε την ενέργεια “Πορτοκαλί Κερκίδα”. Στην “Πορτοκαλί Κερκίδα” προσφέρουμε εντελώς δωρεάν εισιτήρια για ωφελούμενους μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ώστε να παρακολουθήσουν αθλητικά events μαζί με τους συνοδούς τους. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να βιώσει από κοντά την εμπειρία παρακολούθησης ενός live αθλητικού event και να γνωρίσει τις αξίες του αθλητισμού και τα υγιή πρότυπα ζωής που αναδεικνύει.

 

Με όλα αυτά που σου είπαμε καταλαβαίνεις ότι η επίσημη χορηγία μας στο Final Four της Euroleague είναι κάτι που μας έχει γεμίσει ενθουσιασμό. Για αυτό κάνε μας follow στα Social media (Facebook, Instagram και Tik Tok), όπου θα ανεβάσουμε πολύ υλικό από την αποστολή του #instateam στο Final Four της Euroleague το τριήμερο 24-26 Μαΐου. Δες και το blog μας, όπου θα ανεβάσουμε και ένα άρθρο με τις εμπειρίες από την κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Και φυσικά subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερο υλικό. Τα λέμε στα επόμενα!

 

 

Τελευταίαάρθρα.