Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Leasing Μεταχειρισμένων

Τα Οφέλη του Leasing Μεταχειρισμένων

Μάθε τα πάντα σχετικά με το leasing μεταχειρισμένων!

Το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αποκτά, με το πέρασμα του χρόνου, φανατικούς οπαδούς και οδεύει αδιαμφισβήτητα στο να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη γίνει, σ’ ένα από τα σημαντικότερα trend της εποχής. Βάζοντας την αγορά αυτοκινήτου στο περιθώριο, το leasing φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει. Ακόμα κι αν οι υποστηρικτές της “ιδιοκτησίας” το θεωρούν μια περαστική μόδα ή έναν απόηχο της σημερινής οικονομικής κατάστασης, το γεγονός είναι ένα: το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το instacar, συγκεντρώνει βασικά πλεονεκτήματα, που ξεπερνουν τις τρέχουσες συγκυρίες και το καθιστούν κάτι παραπάνω από μια απλή τάση των καιρών.   

 

                                      Τα 4+1 Οφέλη Leasing Μεταχειρισμένων

  1. Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να γνωρίζεις επακριβώς τι πληρώνεις

Θέλεις να ξέρεις τα ακριβή σου μηνιαία έξοδα, ώστε να μπορείς να διαμορφώνεις ανάλογα τον εκάστοτε προϋπολογισμό σου; Το leasing μεταχειρισμένων σού εξασφαλίζει ακριβώς αυτό: τη δυνατότητα να πληρώνεις κάθε μήνα ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο συχνά είναι χαμηλότερο από την αντίστοιχη δόση που θα έδινες για την αγορά αυτοκινήτου.

  1. Άλλα έξοδα πλην των καυσίμων; Απλά δεν υπάρχουν!

Κι αν η μηνιαία συνδρομή είναι χαμηλή και παραμένει αμετάβλητη, τα υπόλοιπα έξοδα απλά δεν υφίστανται! Με το leasing, ξενοιάζεις από κάθε τακτικό και έκτακτο έξοδο του αυτοκινήτου σου, πέραν από τα καύσιμά του. Ζημιές, συνεργεία, ελαστικά, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες, όλα επιβαρύνουν την εταιρεία leasing και μόνο.

  1. Επίλεξε το επόμενο αμάξι σου ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα επιλογών

Αν κατά την αναζήτηση για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και ορίζονται από τις ανάγκες και κυρίως, από το τίμημα, το leasing μεταχειρισμένων σού δίνει πρόσβαση σε μοντέλα και τύπους αυτοκινήτων που σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν εντελώς εκτός του budget σου.

  1. Έπαθες ζημιά; Θα πάρεις άλλο αμάξι μέχρι να τη διορθώσεις!

Χάλασε το αμάξι που έχεις πάρει με leasing και χρειάζεται να παραμείνει στο συνεργείο; Αυτό είναι ένα κλασικό πρόβλημα της αγοράς αυτοκινήτου που σου “δένει” τα χέρια. Χαλασμένο αυτοκίνητο ισοδυναμεί, στην περίπτωση αυτή, με “καθόλου” αυτοκίνητο. Με το leasing, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το διάστημα κατά το οποίο το αμάξι σου θα επισκευάζεται, η εταιρεία leasing θα σου παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τόσο απλά!

  1.  Οι χρονοβόρες διαδικασίες αποτελούν μακρινό παρελθόν!

Αν η αγορά ενός αυτοκινήτου σού φαίνεται πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, το leasing αυτοκινήτου είναι ακριβώς το αντίθετο. Επιλέγεις το αμάξι, ζητάς μια προσφορά, καταθέτεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μετά από ένα συνοπτικό έλεγχο, το έχεις στα χέρια σου.

Leasing Μεταχειρισμένων

Το instacar σου δίνει 4 βασικά οφέλη leasing μεταχειρισμένων:

Αν το leasing μεταχειρισμένων έχει να σου προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων, το instacar Leasing θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα και θα σου δώσει 4 bonus οφέλη:

  1. Ξέχνα τις προκαταβολές 

Με το ευέλικτο leasing από το instacar, δεν χρειάζεται να καταβάλεις υπέρογκες προκαταβολές, όπως είθισται στο παραδοσιακό leasing. Εδώ καταβάλεις μόνο το instastart, το οποίο αποτελείται από το ποσό εγγραφής στην υπηρεσία και ένα μηνιαίο μίσθωμα ως εγγύηση, το οποίο μάλιστα επιστρέφεται με τη μορφή δωρεάν μισθώματος τον 19ο μήνα, εάν συμπληρωθούν 18 μήνες συνεχούς μίσθωσης. Το leasing χωρίς προκαταβολή έγινε πραγματικότητα! 

     2. Κράτα τις τράπεζες μακριά

Οποιαδήποτε διαδικασία απαιτεί χρόνο, κόπο και ταλαιπωρία είναι εκτός της πραγματικότητας του instacar. Έτσι, θα αποκτήσεις εύκολα το αυτοκίνητό σου χωρίς τη διαμεσολάβηση τραπεζών και τη σχετική γραφειοκρατία. 

  1. Πάρε αυτοκίνητο...από τον τόπο σου!

Το instacar όχι μόνο στηρίζει την εγχώρια αγορά, αποτελούμενο από ένα στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που προέρχεται αποκλειστικά από ελληνικές αντιπροσωπείες, αλλά με τον τρόπο αυτό, εγγυάται την ποιότητα και τις προδιαγραφές του στόλου αυτού. 

  1. Δε σου αρέσει πια το αυτοκίνητο που επέλεξες; Άλλαξέ το!

Οι ανάγκες σου ξαφνικά διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με τον χρόνο απόκτησης του αυτοκινήτου; Χρειάζεσαι ένα διαφορετικό τύπο αμαξιού ή τελοσπάντων, βαρέθηκες αυτό που έχεις επιλέξει; Με το instacar ευέλικτο leasing, μπορείς απλά να διαλέξεις το επόμενο όχημα της αρεσκείας σου και να τροποποιήσεις αντίστοιχα τη σύμβασή σου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση που επιθυμείς να διακόψεις τη μίσθωση. Κανένας περιορισμός και καμία δέσμευση πέραν από τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σου. 

 

 

Παρόλα αυτά, αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για τα οφέλη Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ακόμα περισσότερο, για την υπεροχή του ευέλικτου instacar leasing, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους:

*Eνδεικτικά για KIA Picanto*
 
Αγορά με χρηματοδότηση Παραδοσιακό Leasing instacar
Προκαταβολή 2,678.00€ 2,976.00€ 0.00€
Εγγραφή στην υπηρεσία - 0.00€ 270.00€ + ΦΠΑ         
Εγγύηση - 0.00€ 260€ +ΦΠΑ
Μηνιαία Δόση / Συνδρομή 924.17€ 208€ + ΦΠΑ 260€ +ΦΠΑ
Ασφάλεια 250.00€ 0.00€ 0.00€
Τέλη Κυκλοφορίας 0.00€ 0.00€ 0.00€
Service 180.00€ 0.00€ 0.00€
Συνολικό ετήσιο κόστος 14,198.00€ 6,071.04€ 4,526.00€

                                                                                                            “Leasing παλιά, τώρα instacar!”

Τελευταίαάρθρα.