Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar review: DS7

instacar review: DS7

ansamothrakis

Καλώς ήρθες στο instacar blog, blogs από την πιο ευέλικτη εταιρεία leasing που είναι εδώ για να κάνει τη μίσθωση αυτοκινήτων πιο προσιτή σε όλους! Σε αυτήν την αναλυτική ανασκόπηση, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και τις επιδόσεις του DS7, ένα πολυτελές SUV,  για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις αν είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσένα.

instacar review: DS7

 

Εξωτερικός Σχεδιασμός DS7

 

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι το παν και το DS7 δεν απογοητεύει. Με τις κομψές, αεροδυναμικές γραμμές και το έντονο μπροστινό μέρος, αυτό το αυτοκίνητο τραβάει την προσοχή στο δρόμο. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED προσθέτουν μια πινελιά πολυπλοκότητας, ενώ οι ζάντες αλουμινίου του χαρίζουν σπορ εμφάνιση. Το DS7 διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων εντυπωσιακών μεταλλικών φινιρισμάτων, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.


instacar review: DS7
Εσωτερικός Σχεδιασμός DS7
 

Το εσωτερικό του DS7 είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό του. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και φιλόξενη, με άνετα καθίσματα και άφθονο χώρο για τα πόδια ακόμα και για τους πιο ψηλούς επιβάτες. Το ταμπλό είναι κομψό και μοντέρνο, με μεγάλη οθόνη αφής που ελέγχει τα πάντα, από τον έλεγχο κλιματισμού έως το σύστημα ψυχαγωγίας. Διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, τονίζοντας την premium αίσθηση του αυτοκινήτου. Φαίνεται πως η DS έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια στην εσωτερική σχεδίαση του, καθώς τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτει προσεγμένες πινελιές, όπως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός που δημιουργεί μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα.
 



instacar review: DS7

Εξοπλισμός DS7 

 

Το DS7 έρχεται με εξοπλισμό που κάνει την οδήγηση πιο ευχάριστη κι άνετη. Το σύστημα infotainment είναι κορυφαίο, με μεγάλη οθόνη αφής που είναι εύκολη στην πλοήγηση και ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σου. Το σύστημα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως Apple CarPlay, Android Auto, συνδεσιμότητα Bluetooth και δορυφορικό ραδιόφωνο, ώστε να μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος καθ΄όλη τη διαδρομή και να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική στο δρόμο. Το DS7 είναι επίσης εξοπλισμένο με κάμερα οπισθοπορείας, παρακολούθηση τυφλών σημείων και αισθητήρες στάθμευσης, που κάνουν το παρκάρισμα και την όπισθεν παιχνιδάκι.

instacar review: DS7

Απόδοση κινητήρα DS7 

 

Το DS7 είναι ικανό σε επιδόσεις, καθώς διαθέτει τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1500 κυβικών, με 130 ίππους στις 3750 στροφές και 30 κιλά ροπή στις 1750 στροφές. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ομαλής αλλαγής ταχυτήτων που μεταφέρει την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς. 


Συμπεράσματα για το DS7
 

Συνολικά, το DS7 είναι ένα πολυτελές SUV που προσφέρει την τέλεια ισορροπία στυλ, άνεσης και απόδοσης. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός είναι τολμηρός και κομψός, ενώ το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο και φιλόξενο. Ο εξοπλισμός και τα χαρακτηριστικά είναι κορυφαία, κάνοντας την οδήγηση πιο άνετη και απολαυστική. Με τις ευέλικτες παροχές του instacar μπορείς κι εσύ να το αποκτήσεις κάνοντας leasing αυτοκινήτου χωρίς κλειστά συμβόλαια κι υπέρογκες προκαταβολές.



Εδώ θα βρεις ολόκληρο το car review από τον Car Boldie:


Αν έχεις απορίες για το DS7 ή για την υπηρεσία μας…

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με DS7, όπως και για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το leasing είτε για ιδιώτες, είτε για επαγγελματίες μπορείς να μας καλέσεις στο 21 0610 7283.

 

Τελευταίαάρθρα.