Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar_leasing_metaxeirismena

Μεταχειρισμένο με ‘’leasing’’; Με το instacar γίνεται!

dtogias

Σκέφτεσαι εδώ και καιρό πως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις το παλιό σου αυτοκίνητο με ένα νέο. Το παραδοσιακό leasing φαντάζει πολύ απαιτητικό, ενώ η λήψη δανείου για αγορά μεταχειρισμένου, αρκετά δεσμευτική. Παράλληλα, αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο, έχεις να σκεφτείς τους εξής παράγοντες: είναι Ελληνικό ή εισαγωγής; Έχει πραγματικά η γυρισμένα χιλιόμετρα; Είναι τρακαρισμένο ή απλά βαμμένο; Άραγε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το συντηρούσε σωστά; Σε νιώθουμε. Με το instacar λοιπόν, αποφεύγεις όλους τους παραπάνω προβληματισμούς.



Το θέλω τώρα!


Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο που θες, άμεσα, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών και μάλιστα να είναι σαν ένα από εκείνα τα καινούργια αυτοκίνητα που χάζευες στις βιτρίνες; Τα μεταχειρισμένα leasing αυτοκίνητα του instacar είναι πραγματικά σαν καινούργια, προέρχονται από εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες όπως η Karenta, η Peugeot Autoone του Ομίλου Συγγελίδη, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., και άλλες. Φυσικά  όλα τα αυτοκίνητα έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα.



Δεν είναι leasing. Είναι instacar.


Εδώ και χρόνια άκουγες τη διαδικασία του leasing και θα ήθελες να το δοκιμάσεις και εσύ. Τώρα, με το instacar, μπορείς να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο όπως θα το ήθελες: μεταχειρισμένο αλλά με leasing! Δεν θα ασχοληθείς με το να ψάξεις αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά, αν είναι σωστά συντηρημένο αλλά και ούτε θα πληρώσεις ποτέ τέλη κυκλοφορίας, service και νέα ελαστικά. Φυσικά, το συμβόλαιό σου καλύπτεται από μικτή ασφάλιση. Εσύ θα βάζεις απλά το καύσιμο! Καλό; Συνέχισε να διαβάζεις καθώς γίνεται και καλύτερο.



Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για όσο θες!


Το instacar αυτοκίνητό σου, δεν δεσμεύεσαι να το κρατήσεις για πολλά χρόνια, όπως έχεις ακούσει ότι γίνεται με το παραδοσιακό leasing. Αν οι ανάγκες σου αλλάξουν ή απλώς θέλεις να κάνεις ένα refresh στη ζωή σου, τότε μπορείς να το επιστρέψεις και να διαλέξεις ένα άλλο. Αν ψάχνεις απαντήσεις, τις έχουμε για εσένα άμεσα, όπως άμεσα μπορείς να αποκτήσεις και το νέο σου «σαν καινούργιο-μεταχειρισμένο». Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών ή και νωρίτερα σε κάποια μοντέλα. Ο στόλος μας μεγαλώνει συνεχώς και νέα μεταχειρισμένα προστίθενται στο instacar, με σκοπό να καλυφθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός. Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να μπεις στο instacar για να διαλέξεις ένα από τα leasing μεταχειρισμένα του στόλου μας.

 

Τελευταίαάρθρα.