Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar και Κ.Ε.Φ.Ι

instacar και Κ.Ε.Φ.Ι τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο!

Στο instacar αποσκοπούμε σε συνεργασίες μέσω των οποίων μπορούμε να επηρεάζουμε θετικά την κοινωνία, σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται. Οι ενέργειες του συλλόγου K.E.Φ.Ι μας ευαισθητοποιούν ιδιαίτερα και για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη δράση τους, συμμετέχοντας ως χορηγοί στον 2ο ποδηλατικό γύρο, που διοργάνωσε ο σύλλογος με κεντρικό μήνυμα το «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο».

Δεν σταθήκαμε, όμως, μόνο στην οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη του θεσμού. Το να κάνουμε ποδήλατο για έναν τόσο καλό σκοπό παρακίνησε τα μέλη της ομάδας μας, τα οποία δήλωσαν αμέσως συμμετοχή για να πραγματοποιήσουν τον ποδηλατικό γύρο.


instacar και Κ.Ε.Φ.Ι

Χρησιμοποιώντας τα e-bikes που έχουμε διαθέσιμα με ευέλικτο leasing από το instacar, τα μέλη του instateam έφτασαν το πρωί της Κυριακής 5/6 στο Ζάππειο κι έγιναν ένα με όλους τους υπόλοιπους, που ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν ποδήλατο ή ακόμα και να τρέξουν, για έναν πραγματικά καλό σκοπό, τιμώντας ταυτόχρονα και την παγκόσμια ημέρα επιζόντων του καρκίνου!

instacar και Κ.Ε.Φ.Ι

 

Μετά από σύντομες, αλλά παρακινητικές και εμπνευστικές ομιλίες, το σύνθημα δόθηκε κι όλοι ξεκίνησαν, με σκοπό να ολοκληρώσουν μια κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων με αφετηρία, αλλά και τελικό προορισμό, το Ζάππειο Μέγαρο.

 

instacar και Κ.Ε.Φ.Ι
 

Όλα τα μέλη του instateam τερματίσαμε, περάσαμε καλά, ήρθαμε πιο κοντά και κλείσαμε τη βδομάδα μας γεμάτοι με θετική ενέργεια κι αύρα, έχοντας στο μυαλό μας τη βοήθεια που προσφέραμε με τον τρόπο μας.


instacar και Κ.Ε.Φ.Ι


Μέχρι τον επόμενο ποδηλατικό γύρο ή την επόμενη φιλανθρωπική ενέργεια που θα υποστηρίξουμε, επιστρέφουμε στο leasing μεταχειρισμένων, ανυπομονώντας όμως να μοιραστούμε ξανά μαζί σας τη συμμετοχή μας σε αντίστοιχους θεσμούς.
 

instacar και Κ.Ε.Φ.Ι

 

 

 

Τελευταίαάρθρα.