Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Leasing Μεταχειρισμένων

Leasing Μεταχειρισμένων: τα καλύτερα μοντέλα για την κατηγορία σου

ansamothrakis

 

Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το νέο σου μεταχειρισμένο αμάξι με instacar leasing, σίγουρα ένας από τους λόγους που ενέπνευσε την απόφαση σου αυτή ήταν η ποικιλία αυτοκινήτων από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Έτσι, αν μέχρι πρότινος θεωρούσες κάποια μοντέλα “out of limits” καθώς το τίμημα για την αγορά τους ήταν υπέρογκο, τώρα πλέον, έχοντας να πληρώσεις αποκλειστικά και μόνο τη μηνιαία instacar συνδρομή, χωρίς προκαταβολή και τίποτα περισσότερο. Πες αντίο στις κρυφές χρεώσεις και ανακάλυψε πως, τίποτα δε σε εμποδίζει από το να τα αποκτήσεις.

Η συνειδητοποίηση αυτή, όμως, έρχεται πακέτο με ένα μεγάλο ερώτημα: τώρα ποιο απ’ ΟΛΑ τα μοντέλα θα διαλέξεις; Αν και το instateam βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να σου βρει το ιδανικό αμάξι για σένα, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και τις προσωπικές σου προτιμήσεις, γιατί να μη ρίξεις μια ματιά και στα κορυφαία μοντέλα μας ανά κατηγορία;

Ψάχνεις για instacar Leasing μεταχειρισμένων; Ποιος είναι ο τύπος σου;

 

1. Κατηγορία “Μικρά” Αυτοκίνητα: The Winner is...

leasing μεταχειρισμένων fiat 500 hybrid

...το Fiat 500 Hybrid!  Όταν μιλάμε για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, που μπορεί να σου εξασφαλίσει άνεση και ευκολία σε κάθε αστική σου μετακίνηση αλλά και να σε συνοδεύσει πάντα και παντού, τότε το Fiat 500, θα βρίσκεται, έτσι κι αλλιώς, κατά πάσα πιθανότητα στη λίστα σου. Κι όταν αναφερόμαστε σε οικονομία, το Fiat 500 Hybrid δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στην κορυφή της. Γιατί;

  • Γιατί χάρη στο συνδυασμό ενός 3-κύλινδρου κινητήρα, μιας γεννήτριας-δυναμό και μιας μπαταρίας, το νέο Fiat 500 Hybrid μειώνει το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, εκπέμποντας λιγότερους ρύπους. 
  • Γιατί παράλληλα, εγγυάται χαμηλή κατανάλωση.(δες εδώ χρήσιμες συμβουλές για οικονομικότερη οδήγηση) 
  • Γιατί το τιμόνι του είναι ελαφρύ και ξεκούραστο και οι αναρτήσεις του ακριβώς “τόσο-όσο”.
  • Γιατί είναι μικρό, διευκολύνοντας υπέρμετρα την πλοήγηση μέσα στην πόλη και το παρκάρισμα, αλλά ταυτόχρονα άνετο, διασφαλίζοντας ευχάριστες μετακινήσεις. 
  • Γιατί κατά τη λειτουργία του, ο θόρυβος μέσα στην καμπίνα διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα.
  • Γιατί έχει το στυλ και τη φινέτσα του ιστορικού αυτού μοντέλου, τα οποία είναι απλά εκτός συναγωνισμού.

Δες και το review του CarBoldie για το Fiat 500, για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

 

2. Κατηγορία “Μεσαία” Αυτοκίνητα: Τι θα έλεγες για…

...το C3 Corporate Diesel; Αν ψάχνεις κάτι λίγο μεγαλύτερο με περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους και άνεση μέσα στην καμπίνα, αν με λίγα λόγια θέλεις να κινηθείς στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων, τότε το Citroen C3 Corporate Diesel αξίζει σίγουρα την προσοχή σου. Γιατί;

  • Γιατί σχεδιαστικά τραβάει το ενδιαφέρον, έχοντας και κάποια στοιχεία “SUV”.
  • Γιατί τα καθίσματα του είναι απρόσμενα άνετα.
  • Γιατί γενικότερα το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο, με το πορτ-μπαγκάζ του να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του.
  • Γιατί διαθέτει 100 ίππους και εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων που “συνεργάζεται” σωστά και εγγυάται την απόδοση του κινητήρα.
  • Γιατί κινείται εύκολα μέσα στην πόλη αλλά έχει και τις κατάλληλες επιδόσεις και την επιτάχυνση που διασφαλίζουν ξεκούραστες διαδρομές εκτός πόλεως.

 

3. Κατηγορία “SUV”: Μάλλον ψάχνεις για το...

...Peugeot 2008 Active! Αν αναζητάς την ευρυχωρία και συγχρόνως, σκοπεύεις να “ζορίσεις” το αμάξι σου και να το βγάζεις συχνά εκτός πεπατημένης, προφανώς τα SUV είναι η κατηγορία σου.  το γνωρίζεις ήδη. Δες, όμως, γιατί το Peugeot 2008 Active ίσως είναι το επόμενο αμάξι σου:

  • Γιατί είναι ένα από πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στην κατηγορία του σχεδιαστικά.
  • Γιατί πέρα από τους άνετους χώρους του, διαθέτει και εξαιρετικό σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τόσο στο κάθισμα του οδηγού όσο και στα συχνά παραμελημένα καθίσματα των πίσω επιβατών αλλά και τις διαθέσιμες θήκες για διάφορα μικροαντικείμενα.
  • Γιατί η οδηγική του συμπεριφορά είναι ιδανική τόσο για μετακινήσεις εντός πόλεως όσο και για διαδρομές που περιλαμβάνουν ταχύτητα.
  • Γιατί έχει τη στιβαρότητα ενός SUV αλλά ταυτόχρονα, δεν κουράζει τον οδηγό.
  • Γιατί ο θόρυβος εντός της καμπίνας βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. 

 

4. Κατηγορία Αυτοκίνητα Πολυτελείας: Πώς θα αντισταθείς σε μια...

leasing μεταχειρισμένων jaguar e-pace

...Jaguar E-Pace 4X4; Όταν αναφερόμαστε στη luxury κατηγορία, δε γίνεται συνειρμικά να μη σκεφτούμε μια Jaguar. Κι αν τα κορυφαία αυτά αμάξια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πολυτέλεια, ρίξε μια ματιά γιατί το Jaguar E-Pace 4Χ4 ξεχωρίζει ανάμεσα τους:

  • Γιατί συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV με τη luxury αίσθηση μιας Jaguar.
  • Γιατί το κορυφαίο design χαρακτηρίζει και τους εσωτερικούς του χώρους.
  • Γιατί είναι η επιτομή της άνεσης και της ευρυχωρίας.
  • Γιατί τα επίπεδα θορύβου δε θα σε προβληματίσουν.
  • Γιατί παρά το μέγεθος και το βάρος του, διατηρεί την κατανάλωση σε φυσιολογικά επίπεδα.
  • Γιατί είναι το αυτοκίνητο με το οποίο πάντα θα ξεχωρίζεις.

 

Κι αν ακόμα διατηρείς αμφιβολίες σχετικά με το ποιο θα πρέπει να είναι το wanna-be αμάξι σου, ρίξε μια ματιά στο στόλο των κορυφαίων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του instacar, πάρε προσφορά σε 1' και οδήγα το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει με ευέλικτο leasing, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και με δωρεάν αλλαγή οχήματος. 




 

Τελευταίαάρθρα.