Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instaταξιδάκι: Λουτράκι 

instaταξιδάκι: Λουτράκι 

ansamothrakis

Αυτή τη γιορτή της μητέρας, είναι ευκαιρία να δείξεις στη μητέρα σου πόσα σημαίνει για εσένα μ’ ένα #instaταξιδάκι! Πάμε μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα, στο απόλυτο city break, το παραθαλάσσιο Λουτράκι! Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με τη μητέρα σου!

instaταξιδάκι: Λουτράκι 

Πώς πάμε; 

 

Αν και μπορείς να πας με μέσα μεταφοράς, δηλαδή προαστιακό και ΚΤΕΛ, σου προτείνουμε να πάρεις το αυτοκίνητο για να να κάνεις όλες τις βόλτες που σου προτείνουμε σε σύντομο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, ιδανικό αμάξι είναι το KIA XCEED γι’ αυτή τη διαδρομή και φυσικά μπορείς να το αποκτήσεις μέσω του ευέλικτου leasing του instacar.

Υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις. Είτε μέσω Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, είτε από την Ιερά Οδό και στη συνέχεια τη διαδρομή μέσω Κακιάς Σκάλας και της Εθνικής Οδού. Μέσω Αττικής Οδού έχε το νού σου στα διόδια τα οποία είναι ελάχιστα (7,8 ευρώ μετ’ επιστροφής). Αν έχεις όμως τον χρόνο, εμείς σου προτείνουμε να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό road trip, τη διαδρομή από την παλιά εθνική οδό που κινείται σχεδόν παράλληλα με την νέα – με τη διαφορά ότι περνάει μέσα από διάφορους οικισμούς.

 

Δραστηριότητες στο Λουτράκι 

 

Το Λουτράκι έχει συνδεθεί κυρίως με τα θερμά του νερά και την λουτρόπολη. Έχει όμως παραπάνω  απ’ όσα νομίζεις να δεις και να κάνεις! Είναι βέβαιο πως θα περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες κι όμορφες εικόνες. 

instaταξιδάκι: Λουτράκι 

Βόλτα στη παραλία στο Λουτράκι


Αν σας έχει κουράσει η βαβούρα της πόλης, μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα είναι ο ιδανικός τρόπος να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε. Ειδικά από τη δύση του ηλίου και μετά! Ακόμα, εκεί θα βρείτε πολυάριθμα καφέ-μπαρ,εστιατόρια και ταβέρνες για να απολαύσετε είτε τον καφέ σας, είτε ένα πιάτο θαλασσινών ακριβώς πάνω από την θάλασσα.

 

Επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σημερινό Λουτράκι έχει πάρει την ονομασία του από τη λέξη «λουτρό», καθώς είναι η πιο χαρακτηριστική περιοχή σε όλη την Ελλάδα για την ύπαρξη ευεργετικών πηγών. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το Loutraki Thermal Spa, για να απολαύσετε τα ιαματικά λουτρά. Η εμπειρία σας εκεί θα σας χαρίσει ευεξία, χαλάρωση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση.


instaταξιδάκι: Λουτράκι 


Μπάνιο στη Λίμνη Ηραίου – Βουλιαγμένης

 

Πολύ κοντά στο Λουτράκι, μόλις 18 χιλιόμετρα, βρίσκεται η Λίμνη Βουλιαγμένης, μία λιμνοθάλασσα, γνωστή και ως λίμνη Ηραίου. Εκεί, μπορείς με τη μητέρα σου να απολαύσεις ένα μπάνιο στη ρηχή παραλία, ή τον καφέ και το φαγητό σου σε αυτή τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

 

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου 

 

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Θεά Ήρα. Τέλος από τη δεξιά μεριά του αρχαιολογικού χώρου, ακολουθώντας το σύντομο μονοπάτι θα βρείτε τον περίφημο φάρο του Ηραίου, ιδανικό σποτ για μία αναμνηστική φωτογραφία! 

instaταξιδάκι: Λουτράκι 

Για το τέλος σου έχουμε και μία bonus δραστηριότητα, αν νιώθετε τυχεροί μπορείτε να κάνετε και μία βόλτα από το καζίνο, στη παραλιακή του Λουτρακίου.

Καλό #instaταξιδάκι! ;) 

 

 

 



 

Τελευταίαάρθρα.