Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar review: Fiat 500 Club

instacar review: Fiat 500 Club

Σήμερα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Fiat 500 Club, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει στυλ, επιδόσεις και προσιτές τιμές σε ένα προσεγμένο πακέτο. Αν ψάχνεις για ένα αυτοκίνητο που είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση, εύκολο στο παρκάρισμα κι υπέροχο, το Fiat 500 Club μπορεί να είναι το τέλειο αυτοκίνητο για εσένα.

instacar review: Fiat 500 Club
Εξωτερικός Σχεδιασμός Fiat 500 Club 

 

Ας ξεκινήσουμε με την εξωτερική σχεδίαση του Fiat 500 Club. Αυτό το αυτοκίνητο είναι αναμφισβήτητα χαριτωμένο, με ρετρό σχεδιασμό εμπνευσμένο από το κλασικό Fiat 500 της δεκαετίας του 1960. Έχει ένα στρογγυλεμένο σχήμα, μια χαμογελαστή μπροστινή μάσκα και μια χαρακτηριστική σχεδίαση "μουστάκι" στα πλάγια που του δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε μια σειρά από fun χρώματα, από έντονο κόκκινο έως παστέλ μπλε, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτό που αντικατοπτρίζει καλύτερα την προσωπικότητα και το στυλ σου.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Fiat 500 Club είναι το μέγεθός του. Αυτό το αυτοκίνητο είναι αρκετά μικρό για να πλοηγείται εύκολα σε στενούς χώρους, αλλά είναι επίσης αρκετά μεγάλο για να το αισθάνεσαι σταθερό κι ασφαλές στον αυτοκινητόδρομο. Το συμπαγές μέγεθος του αυτοκινήτου καθιστά επίσης εύκολο το παρκάρισμα, ακόμη και στις πιο πολυσύχναστες περιοχές. (Ίσως έχεις μια ελπίδα να παρκάρεις Παγκράτι δηλαδή).
instacar review: Fiat 500 Club

Εσωτερικός σχεδιασμός Fiat 500 Club 

 

Προχωρώντας στην εσωτερική σχεδίαση του Fiat 500 Club, θα βρεις έναν εκπληκτικό χώρο για αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους. Η καμπίνα είναι καλοσχεδιασμένη κι εργονομική, με άνετα καθίσματα κι άφθονο χώρο για τα πόδια τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες. Το ταμπλό είναι απλό, με ευανάγνωστους μετρητές και φιλικό προς τον χρήστη σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Bluetooth κι οθόνη αφής 7 ιντσών.

 

Το Fiat 500 Club διαθέτει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν ευχάριστο στην οδήγηση. Αυτά περιλαμβάνουν δερμάτινο τιμόνι, σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση και κάμερα οπισθοπορείας που κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα ήχου που προσφέρει καθαρό ήχο, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου playlists ενώ βρίσκεσαι στον δρόμο.

instacar review: Fiat 500 Club

 


Απόδοση Fiat 500 Club 

 

Φυσικά, η πραγματική δοκιμή κάθε αυτοκινήτου είναι η απόδοση του στον δρόμο. Και το Fiat 500 Club δεν απογοητεύει σ’ αυτό. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1000 κυβικών, 70 αλόγων και 9,2 κιλών ροπής προσφέρει άφθονη ισχύ, με ομαλή και γρήγορη επιτάχυνση που διευκολύνει την πλοήγηση ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Η ανάρτηση του αυτοκινήτου είναι επίσης καλά ρυθμισμένη, παρέχοντας άνετη οδήγηση χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις.

instacar review: Fiat 500 Club
Συμπέρασμα Fiat 500 Club 

 

Συνολικά, να δηλώσουμε πως είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Fiat 500 Club εδώ στο instacar. Αυτό το αυτοκίνητο συνδυάζει στυλ, επιδόσεις και προσιτές τιμές με τρόπο που λίγα άλλα αυτοκίνητα μπορούν να ταιριάξουν. Αν ψάχνειςγια ένα αυτοκίνητο που είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση, εύκολο στο παρκάρισμα και eye-catchy που λέμε κι εμείς, σίγουρα αξίζει να το σκεφτείς. Πιστεύουμε ότι θα το λατρέψεις όσο όλοι μας στο instateam.

instacar review: Fiat 500 Club

Έτσι, αν ενδιαφέρεσαι για απόκτηση οχήματος, το Fiat 500 Club είναι έτοιμο να σου προσφέρει τις πιο ευέλικτες διαδρομές, με το πιο ευέλικτο leasing αυτοκινήτου από το instacar. Πάρε προσφορά σε 1’ μέσω του site μας ή αν προτιμάς τον πιο παραδοσιακό τρόπο κάλεσέ μας στο 21 0610 7283.



Δες εδώ το βίντεο του Fiat Club 500 review από τον star του instateam Car Boldie:



Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες είτε για το Fiat 500 Club, είτε για την υπηρεσία μας μη διστάσεις να μας καλέσεις στο 21 0610 7283. Διαφορετικά μπορείς να τσεκάρεις εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μας.

 

Τελευταίαάρθρα.