Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Leasing χωρίς προκαταβολή

Leasing χωρίς προκαταβολή

dtogias

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ το αυτοκίνητό σου με leasing. Μην προβληματίζεσαι για την προκαταβολή. Σε εμάς δεν υπάρχει, γιατί instacar και leasing χωρίς προκαταβολή πάνε μαζί όπως το αυτοκίνητο κι οι ρόδες!

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στο ευέλικτο leasing που παρέχει το instacar. Ποια είναι η διαφορά με το παραδοσιακό; Θα σου εξηγήσουμε παρακάτω.

 

Leasing χωρίς προκαταβολή

 

Παραδοσιακό leasing 

Ας ξεκινήσουμε όμως βλέποντας τι είναι το παραδοσιακό leasing και τι συμβαίνει σε αυτό όσον αφορά την προκαταβολή. Το leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες έχει αρχίσει να απασχολεί ολοένα και περισσότερους. Ένας από τους παράγοντες που προβληματίζει όμως ένα μεγάλο ποσοστό των ενδιαφερόμενων, είναι το ποσό της προκαταβολής που απαιτείται στο leasing, όπως το ξέρουμε σήμερα. Το ποσό αυτό είναι συνήθως ίσο με το 25% της αξίας του αυτοκινήτου, δηλαδή μιλάμε για το ένα τέταρτο του συνολικού κόστους. Εμείς θέλουμε να αποκτήσεις εύκολα το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και γι’ αυτό προσφέρουμε αυτοκίνητα με leasing χωρίς προκαταβολή!

 

Leasing χωρίς προκαταβολή - instacar 

Oνομάζεται instastart και κάνει πραγματικότητα την ανάγκη σου για leasing χωρίς προκαταβολή. Αφού διαλέξουμε μαζί το instacar αυτοκίνητό σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου, μένουν μονάχα το ποσό του εγγραφής του instastart, καθώς και μία μηνιαία συνδρομή ανάλογη της αξίας του οχήματος. Το instastart το καταβάλλεις μόνο μία φορά και πρόκειται στην ουσία για την εγγραφή σου. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις instastart ξανά, ακόμα και αν αργότερα επιλέξεις να αλλάξεις αυτοκίνητο με ένα άλλο από τον στόλο μας.  Έχουμε όμως και άλλες διαφορές που μας κάνουν μοναδικούς. Για παράδειγμα, η μία μηνιαία συνδρομή που αναφέραμε, σου επιστρέφεται με τη μορφή δωρεάν μισθώματος αν κρατήσεις το αυτοκίνητο για 18 μήνες ή αν προχωρήσεις  σε αγορά του οχήματος. Κάτι επίσης αξιοσημείωτο είναι πως σε εμάς το leasing γίνεται χωρίς την εμπλοκή τραπεζών.


Μπορεί λοιπόν να νομίζεις ότι το leasing χωρίς προκαταβολή είναι η μόνη μας ειδοποιός διαφορά με τις εταιρίες παραδοσιακής μίσθωσης, αλλά ας δούμε αναλυτικά τις διαφορές στο παρακάτω πινακάκι.

  instacar Leasing Παραδοσιακό Leasing
Leasing χωρίς προκαταβολή ✔️
Χωρίς εμπλοκή τραπεζών ✔️
Αλλάζεις όχημα όποτε θες ✔️
Κρατάς  το όχημα όσο θες ✔️
Δυνατότητα εξαγοράς ✔️
Συντήρηση , ασφάλεια & τέλη κυκλοφορίας ✔️ ✔️

 

 

 

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί 100% να ξέρεις ότι μπορείς να πάρεις προσφορά μέσα σε ένα λεπτό και να αποκτήσεις πανεύκολα ένα όχημα με leasing χωρίς προκαταβολή.

Καλοτάξιδο!

Αποκτήστε λοιπόν το αυτοκίνητό σας με ευέλικτο leasing από το instacar, απαλλαχθείτε από έξοδα χρήσης, όπως συντήρηση, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και άλλα, βάλτε καύσιμο στο ρεζερβουάρ και… καλά χιλιόμετρα! Δείτε το διαθέσιμο στόλο μας εδώ

 

Τελευταίαάρθρα.