Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar-leasing-metaxeirismena

Η 11άδα instacar πάει τελικό!

ansamothrakis

Όλα τα φώτα στρέφονται στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες σε τελικό μετά από αυτόν του 2018. Βλέποντας όλα τα αστέρια των ομάδων, σκεφτήκαμε το πώς θα ήταν μια 11άδα αποτελούμενη από τα αυτοκίνητα του στόλου μας και τη σχηματίσαμε! Εμπνευστήκαμε από τη διαθεσιμότητα, τις αναζητήσεις σας, αλλά και τα προσωπικά μας αγαπημένα. Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι με τέτοια ομάδα, το instacar δεν θα έχανε με τίποτα στο πρωτάθλημα του leasing μεταχειρισμένων και θα κέρδιζε το Champions… Lease! Πάμε να δούμε τη σύνθεσή μας.

 

kia-sportage-instacar
 

KIA Sportage - Ο κέρβερος της εστίας

 

Κάτω από τα δοκάρια χρειάζεται ένα στιβαρό αυτοκίνητο που με τον όγκο, αλλά ταυτόχρονα την ευελιξία του, μπορεί να πιάσει τα πάντα. Η αυτοπεποίθηση που σου βγάζει το Sportage της KIA, θα το παρομοίαζε σίγουρα με τον Manuel Neuer, μιας και μπορεί να έφτανε μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να απομακρύνει τον κίνδυνο, αλλά μετά θα επέστρεφε με ασφάλεια κι άνεση στο τέρμα του.

 

Opel Mokka - O νέος Beckenbauer

opel-mokka-instacar

Στο κέντρο της άμυνας χρειάζεσαι σίγουρα δυνατά και στιβαρά “κορμιά”. Όταν όμως αυτά είναι υπερβολικά νέα, μοντέρνα, εντυπωσιακά κι έρχονται από τη Γερμανία, τότε σίγουρα το Opel Mokka είναι ο νέος Beckenbauer που ήρθε για να αφήσει εποχή με τις επιδόσεις του και τον χαρακτήρα του, ενώ έρχεται και σε ηλεκτρική έκδοση, για να είναι εναρμονισμένο με τα πρότυπα της εποχής. 

DS3 Crossback - Το γαλλικό 3άρι

ds3-crossback-instacar

 

Το κεντρικό δίδυμο μιας άμυνας καλό είναι να μην έχει μεγάλες διαφορές, στον τρόπο παιχνιδιού. Το DS3 Crossback ενώ έχει εκτόπισμα, καταφέρνει να παραμένει ευέλικτο, όπως το leasing του instacar και δυναμικό, ενώ σε συνδυασμό με τη Γαλλική του καταγωγή μας δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο συνώνυμο του Lilian Thuram.

 

Peugeot 208 - Επελαύνει σαν τον Τσιμίκα

peugeot-208-instacar

Μπορεί να έρχεται από τη Γαλλία, αλλά με αφορμή το μικρό του μέγεθος, τις κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία του, το ιδιαίτερο style του και τη συμμετοχή του δικού μας Κώστα Τσιμίκα στον τελικό, το Peugeot 208 θα ήταν το αριστερό back που θα πήγαινε πάνω κάτω στην αριστερή μας πλευρά, όπως ο Κώστας στης Λίβερπουλ!

 

Audi A3 - Γερμανική υπεροχή

audi-a3-instacar

Η Γερμανία τυχαίνει να είναι μεγάλη σχολή στο ποδόσφαιρο και στα αυτοκίνητα κι εδώ βλέπουμε τον συνδυασμό τους! Το Audi A3 είναι σίγουρα το αυτοκίνητο Philipp Lahm! Δεν κάνει λάθη, είναι σταθερό και μπορεί να καλύψει ακούραστα τεράστιες αποστάσεις. 

 

Toyota Aygo - To γρανάζι του κέντρου

toyota-aygo-instacar

Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που “καταπίνει” τα χιλιόμετρα όπως ο Luka Modrić, χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς, κάνοντας απλά τη δουλειά του καλύτερα από τη συντριπτική πλειοψηφία. Το Toyota Aygo σου προσφέρει ασφάλεια για αυτοκίνητο πόλης άρα κρατάει ασφαλή την άμυνά σου, ενώ είναι τόσο οικονομικό που δεν θα σταματήσει να κινείται για πολλά πολλά χιλιόμετρα, άρα θα σε βγάζει συνέχεια στην επίθεση!

 

Jeep Renegade - Το τίμιο πολυεργαλείο

jeep-renegade-instacar

Έχοντας το σκληροτράχηλο DNA της Jeep, το Renegade μπορεί να παίξει σε κάθε αμυντικογενή θέση, όπως μπορεί να κινηθεί με άνεση σε κάθε τερέν! Επιπλέον ο Diesel κινητήρας του υπόσχεται πολλά χιλιόμετρα χωρίς επίσκεψη σε βενζινάδικο, δηλαδή έναν παίκτη που δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή όπως κάποτε κι ο Clarence Seedorf.

 

Fiat 500 - Ο κομψός μαέστρος

fiat-500-instacar

Για 10άρι μια ομάδα θέλει σίγουρα έναν πραγματικό βιρτουόζο, που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα για πολλή ώρα, να ανοίξει χώρους και να διαβάζει το γήπεδο με μια ματιά. Το Fiat 500 είναι ακριβώς αυτό. Αρμονική κίνηση που σαγηνεύει, όπως και η ηλεκτρική του εκδοχή, θα βρει χώρο εκεί που δεν βρίσκουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και θα αλλάξει επίπεδο στις μετακινήσεις σου. Πραγματικά ένας Xavi της αυτοκίνησης.

 

Cupra Formentor - Εμβληματικά ισχυρό

cupra-formentor-instacar

Η παρουσία του προκαλεί τρόμο με το άγριο design του κι οι επιδόσεις του θα έκαναν κάθε αμυντικό να χάσει τον ύπνο του από φόβο. Το Cupra Formentor «πατάει καλά» στις ρόδες του κι εμπνέει δυναμισμό κι υπεροχή, ακριβώς όπως κάνει τόσα χρόνια κι ο Cristiano Ronaldo.

 

Tesla Model 3 - Πριζωμένος σίφουνας

tesla-model-3-instacar

Τι να πει κανείς για το Tesla Model 3; Η εκρηκτική του επιτάχυνση αφήνει πίσω κάθε αμυντικό και θυμίζει την άνεση με την οποία κινείται κι ο Mohamed Salah, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού. Το ίδιο και το Tesla που αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα ο «GOAT» της ηλεκτροκίνησης!

 

Citroen Ami - Η παρεξηγημένη δύναμη

citroen-ami-instacar

Σε κάθε ομάδα πάντα κάποιος αναλαμβάνει τον ρόλο του παίκτη που η κερκίδα αγαπάει να τον μισεί. Για εμάς αυτός δεν είναι άλλος από το Citroen Ami. Δεν είναι το ταχύτερο, δεν έχει μεγάλους χώρους και σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο όχημα, αλλά ο σκοπός του είναι η μικροκινητικότητα. Καταφέρνει, λοιπόν, με μικρές κινήσεις να πετύχει τον σκοπό του και να σκοράρει για ένα πιο πράσινο αύριο. Η κερκίδα όμως, θα συνεχίσει τα ευφάνταστα σχόλια και συνθήματα για αυτό, μέχρι τη μέρα που θα το αγαπήσει με όλη του την καρδιά, όπως οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ τον Divock Origi!


Εμείς είμαστε σίγουροι ότι, με αυτή την ομάδα το Champions Lease δεν χάνεται! Έσεις πρέπει απλά να μπείτε στο site μας, να βρείτε τον ιδανικό παίκτη γι’ εσάς και να πάρετε μια προσφορά σε 1’ για να τον κάνετε μεταγραφή στο γκαράζ σας με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια!

Τελευταίαάρθρα.