Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

μεταχειρισμένο αυτοκίνητο τι να προσέξεις

Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο: τι πρέπει να προσέξεις για την αγορά του; 

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής του ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όσο και αν η πρωταρχική επιθυμία του καθενός είναι η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, “του κουτιού”, το μεταχειρισμένο είναι η ιδανική λύση για να αποκτήσεις το μοντέλο των ονείρων σου χωρίς να αναγκαστείς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κι αν οι υπέρμαχοι της αγοράς ενός καινούργιου αμαξιού προβάλλουν μια σειρά επιχειρημάτων υπέρ της φιλοσοφίας τους αυτής, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει κι αυτή να αντιπαραθεσει τους δικούς της ισχυρισμούς. Το instacar τους συγκέντρωσε και τους αναφέρει παρακάτω: 

  • Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σού δίνει πρόσβαση σε μοντέλα και τύπους οχημάτων που σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν εντελώς εκτός του budget σου.
  • Ένα νέο αυτοκίνητο χάνει μεγάλο μέρος της αξίας του τη στιγμή που θα πρωτοβάλλεις το κλειδί στη μίζα του. Έχει υπολογιστεί πως η αξία ενός καινούργιου αμαξιού μειώνεται κατά 50% τα πρώτα 3 χρόνια χρήσης του.
  • Έρευνες έχουν αποδείξει πως ένα σωστά συντηρημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι το ίδιο αξιόπιστο με ένα καινούργιο. Απλώς, είναι συγχρόνως και πιο φθηνό!
  • Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων ενδέχεται να παρουσιάσουν εργοστασιακά προβλήματα. Ο κίνδυνος αυτός είναι ανύπαρκτος στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν ήδη δοκιμαστεί αρκετά στο δρόμο.

 

Τι είναι αυτό το microchip και γιατί να σε ενδιαφέρει η έλλειψη του;

 

Σχεδόν όλες οι λειτουργίες των νέων μοντέλων αυτοκινήτων ρυθμίζονται ηλεκτρονικά. Και εδώ ακριβώς υπεισέρχεται ο παράγοντας “microchip”. Η παγκόσμια έλλειψη στην παραγωγή τέτοιων πλακετών δεν επηρεάζει μόνο τη νέα gaming κονσόλα ή το smartphone που θέλεις να αγοράσεις. Επηρεάζει και την παραγωγή νέων αυτοκινήτων. Γεγονός το οποίο οδηγεί αναπόφευκτα, πού αλλού; Στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση μεταχειρισμένων και συνεπώς, στην αύξηση της αγοραστικής τους αξίας.

 

Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο

Τα 10 βήματα για την επιτυχημένη αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Αν το έχεις πάρει απόφαση και ξεκινάς δυναμικά την αναζήτηση του κατάλληλου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για σένα, υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις μία έξυπνη αγορά. Μπορεί, αρχικά, η διαδικασία αυτή να σου φαίνεται χαώδης, τα πράγματα, όμως, είναι ευτυχώς πολύ πιο απλά απ’ όσο φαντάζεσαι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι:

1. Να κάνεις τον προϋπολογισμό σου.

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς σου είναι να καθορίσεις το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Κι όταν λέμε το ποσό, δεν εννοούμε μόνο το τίμημα της αγοράς. Συγχρόνως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και άλλες παραμέτρους, όπως το κόστος συντήρησης, τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλεια του οχήματος, τη φορολογία του κτλ. Κάνε έναν πρόχειρο προϋπολογισμό του συνολικού αυτού ποσού και όρισε μέχρι ποιο όριο μπορείς να ανταπεξέλθεις.

 

Tip: Αν σκοπεύεις να αγοράσεις το αμάξι με δόσεις, καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες πρώτες σκέψεις σχετικά με το επιθυμητό ή έστω ανεκτό ποσό των δόσεων αυτών. 

2. Να σκεφτείς ποιοι τύποι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε καλύπτουν.

Εντάξει, όλοι θα θέλαμε ιδανικά ένα Tesla Model 3 Perfromance ή μια Jaguar F-Pace. Πέρα από τον οικονομικό παράγοντα, όμως, τα μοντέλα αυτά δεν μπορούν να είναι τα αυτοκίνητα μιας τετραμελούς οικογένειας. Έτσι, πρέπει να καθορίσεις με σαφήνεια τις ανάγκες σου. Ψάχνεις ένα οικονομικό αμάξι για μετακινήσεις εντός πόλεως; Είναι το μέγεθος σημαντικό καθώς η αναζήτηση πάρκινγκ σε ζορίζει; Από την άλλη, μήπως είσαι τύπος της ταχύτητας ή σε ενδιαφέρουν οι ορεινές εξορμήσεις και συνεπώς, η τετρακίνηση είναι πολύτιμος σύμμαχος για σένα; Σκέψου τι πραγματικά ψάχνεις και χρειάζεσαι από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σου με βάση την προσδοκώμενη χρήση του ώστε να καταλήξεις στα μοντέλα που μπορούν να σε καλύψουν.

3. Να έχεις κατά νου τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Τις περισσότερες φορές δεν αγοράζουμε ένα αμάξι με την προοπτική να το πουλήσουμε σχετικά άμεσα. Παρόλα αυτά, η αξία μεταπώλησης του κάθε οχήματος είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολήσει, καθώς τα δεδομένα συχνά αλλάζουν και δε θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως αν και εφόσον αποφασίσεις να πουλήσεις μετέπειτα το αυτοκίνητο σου. Θα μπορούσες, λοιπόν, να επιλέξεις για παράδειγμα ένα σχετικά εμπορικό τύπο αυτοκινήτου με χαμηλή κατανάλωση. Από την άλλη πλευρά, τα κυβικά και τα χιλιόμετρα είναι δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τη δυνατότητα μεταπώλησης ενός αμαξιού.

4. Να κάνεις την έρευνα αγοράς σου.

Έχεις προσδιορίσει τις ανάγκες σου αλλά δεν ξέρεις ποια είναι τα μοντέλα που μπορούν να τις καλύψουν; Στη σημερινή εποχής της συνεχούς πληροφόρησης, η σωτήρια λύση είναι μία: το ίντερνετ. Αναζήτησε κριτικές πελατών, διάβασε σχετικά άρθρα ή λάβε μέρος σε ανάλογα forums. Ασφαλώς όλες οι πληροφορίες που θα συλλέξεις δε θα είναι χρήσιμες ή 100% αξιόπιστες. Με ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, όμως, θα μπορέσεις ενδεχομένως να ξεχωρίσεις τους τύπους αυτοκινήτου στους οποίους πρέπει να εστιάσεις.

 

5. Να αποφασίσεις από πού θα το αγοράσεις.

Και εδώ η δική μας πρόταση είναι να μην αποκλείσεις καμία πιθανότητα. Κάθε εναλλακτική έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και κρύβει, φυσικά, τους δικούς της κινδύνους. Έτσι:

Ιδιώτες

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις το αυτοκίνητο σου από κάποιον ιδιώτη, θα εξασφαλίσεις σίγουρα καλύτερες τιμές. Ο ιδιώτης κρατά το τίμημα για τον εαυτό του, σε αντίθεση με τον έμπορο που επιδιώκει να επιτύχει κέρδος μέσω μιας υψηλότερης τιμής συγκριτικά με το τίμημα που ο ίδιος κατέβαλε για το συγκεκριμένο όχημα. Από την άλλη, όμως, οι αγοραπωλησίες αυτές, οι οποίες συνήθως γίνονται μέσω του διαδικτύου και των σχετικών ιστοσελίδων, δεν παρέχουν τις ίδιες εγγυήσεις και την ίδια εξασφάλιση, που συνοδεύουν τις συναλλαγές με κάποιον επαγγελματία. Επιπλέον, οι ιδιώτες συχνά δε δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις αλλά ζητούν το τίμημα εφάπαξ.

Αντιπροσωπείες/Μάντρες αυτοκινήτων

Οι επαγγελματίες του χώρου, είτε είναι μάντρες, είτε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, μπορεί να κοστολογούν τα οχήματα σε υψηλότερες τιμές, ωστόσο δίνουν περισσότερες εγγυήσεις και σε γενικές γραμμές, προσφέρουν πιο “ελεγμένα” οχήματα και συνεπώς, αγοραπωλησίες που ενέχουν μικρότερο βαθμό ρίσκου. Επιπλέον, διαθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών ενώ παράλληλα, αναλαμβάνουν συνηθέστερα και το διαδικαστικό κομμάτι των μεταβιβάσεων.

Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο

6. Βρήκες το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σου; Τώρα πρέπει να το ελέγξεις.

Αρχικά, ο καθένας μπορεί να κάνει έναν πρώτο έλεγχο προκειμένου να κρίνει αν αξίζει να προχωρήσει τη διαδικασία αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Δε χρειάζονται καν ιδιαίτερα εξειδικευμένες γνώσεις. Αν πάλι, η DIY διαδικασία σου φαίνεται βουνό κι αναρωτιέσαι από πού να ξεκινήσεις, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω:

Από έξω προς τα μέσα 

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου συνήθως ξεκινά από το εξωτερικό του. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, ωστόσο, φρόντισε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Απόφυγε ελέγχους βροχερές μέρες όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη ή τις βραδινές ώρες. Χρειάζεσαι φωτισμό και μάλιστα επαρκή και σωστό. 

  • Έλεγξε προσεκτικά το χρώμα του αυτοκινήτου. Τυχόν υφιστάμενες διχρωμίες υποδεικνύουν προϋπάρχουσες φθορές ή τρακαρίσματα.
  • Τσέκαρε τα ελαστικά. Είναι όλα τα ίδια; Έχουν φθορές ή σκισίματα; Μην παραλείψεις να ελέγξεις και τη ρεζέρβα. 
  • Εν συνεχεία, ρίξε μια ματιά στην εξάτμιση. Αν σου φαίνεται μαυρισμένη, το αυτοκίνητο μπορεί να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα ψεκασμού.
  • Ανοιγόκλεισε τις πόρτες, το πορτ-μπαγκάζ και το πορτάκι του ρεζερβουάρ για να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά. 
  • Κάνε το ίδιο και με όλα τα φώτα του αυτοκινήτου (φώτα θέσης, πορείας, φρένων, φλας, αλάρμ, ομίχλης κτλ.)

Τώρα η ήρθε η ώρα να ανοίξεις το καπό

Ακόμα κι αν αυτό που αντικρίζεις σου φαίνεται εντελώς άγνωστο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς εύκολα να τσεκάρεις για να έχεις μια πρώτη εικόνα για τη λειτουργία του:

  • Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ελέγξεις τα λάδια του αυτοκινήτου. Μην αρκεστείς στο επίπεδο του λαδιού. Κοίταξε και το χρώμα του. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είναι ανοιχτό καφέ.
  • Αφού βεβαιωθείς ότι όλα βαίνουν καλώς με τα λάδια, εξέτασε και την τάπα των λαδιών. Δε θα πρέπει, σε καμία περίπτωση, να έχει οτιδήποτε μοιάζει με αφρό πάνω της. 
  • Τσέκαρε το υγρό των φρένων. Θα πρέπει να είναι στα ανώτερα επίπεδα. 
  • Ρίξε μια ματιά στο δοχείο διαστολής του ψυκτικού υγρού του αυτοκινήτου. Το επίπεδο του υγρού θα πρέπει να είναι περίπου στη μέση. Στο στάδιο αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή: πριν ανοίξεις το δοχείο, φρόντισε το αμάξι να μην είναι σε λειτουργία ή να έχει κρυώσει καλά σε περίπτωση που ήδη λειτουργούσε.

Έφτασε η σειρά να δεις και το εσωτερικό του

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και οι φθορές (αυτές που μπορείς να εντοπίσεις εσύ τουλάχιστον) αρκετά πιο ευδιάκριτες:

  • Ξεκίνα κοιτάζοντας γύρω σου και εξετάζοντας την ταπετσαρία του αυτοκινήτου. Η υπερβολική φθορά ίσως υποδηλώνει κακή προηγούμενη χρήση του αμαξιού ενώ, η ύπαρξη μούχλας ότι ίσως “έχει πάρει” νερά. Ένα σημείο το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι το κάτω μέρος των καθισμάτων. Φρόντισε να ελέγξεις αν υπάρχει μούχλα εκεί.
  • Επικεντρώσου για λίγο στη μυρωδιά του αμαξιού. Ενδεχόμενη μυρωδιά μούχλας και υγρασίας σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός. 
  • Τσέκαρε τα πεντάλ, το χειρόφρενο και το τιμόνι. Δε θα πρέπει να έχουν οτιδήποτε περισσότερο από τις συνήθεις φθορές ανάλογα και με την ηλικία του οχήματος. 
  • Βεβαιώσου ότι τα καθίσματα ρυθμίζονται σωστά και εύκολα. 
  • Έλεγξε ότι όλες οι πόρτες κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν σωστά. 
  • Κάνε το ίδιο και με το A/C και τη θέρμανση του αυτοκινήτου.
  • Βάλε το αμάξι στο ρελαντί και τσέκαρε τη θερμοκρασία. Το αυτοκίνητο δε θα πρέπει φυσικά να υπερθερμαίνεται.

  

Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο

7. Να κάνεις οπωσδήποτε ένα test drive.

Το test drive δε θα σου επιτρέψει μόνο να δεις αν το αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά. Θα μπορέσεις ακόμα να καταλάβεις αν είναι εύκολο στην οδήγηση ή αν είναι βολικό για σένα. Μπορεί να είναι πολύ απότομο ή αντίθετα, να μην “τραβάει” στις προσπεράσεις. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι καίει πολύ ή ότι το αμάξωμα δεν προσφέρει ικανοποιητική περιφερειακή ορατότητα. Το test drive θα σε βοηθήσει να δεις αν αυτό είναι το αυτοκίνητο της ζωής σου, ή έστω των επόμενων χρόνων σου!

 

 

8. Να τσεκάρεις αν το αυτοκίνητο έχει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να επιβεβαιώσεις ότι τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου είναι πραγματικά και ότι η συντήρηση του υπήρξε επαρκής είναι να ζητήσεις το βιβλίο service. Εκεί θα μπορέσεις να τσεκάρεις ότι το όχημα πέρασε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ότι έχουν γίνει οι προτεινόμενες αντικαταστάσεις ανταλλακτικών κτλ. Εν συνεχεία, καλό θα ήταν να έχεις στα χέρια σου και το δελτίο του ΚΤΕΟ καθώς και τα χαρτιά εισαγωγής σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι εισαγόμενο ή το τιμολόγιο πώλησης αν προέρχεται από εταιρεία leasing.
 

Tip: Πριν τελειώσεις με όλη αυτή τη “χαρτούρα”, παρατήρησε αν συμπίπτoυν οι αριθμοί κινητήρα και πλαισίου με αυτούς που αναγράφονται στην άδεια. 

9. Να πας το αυτοκίνητο σε κάποιον ειδικό.

Μπορεί να έλεγξες προσεκτικά όλο το αμάξι, να το οδήγησες, να διάβασες με προσήλωση τα χαρτιά του, αλλά ας μη γελιόμαστε, ειδικός δεν είσαι. Τον τελικό λόγο για την κατάσταση του αυτοκινήτου, πριν να προβείς στην αγορά του, θα πρέπει να τον έχει ο μηχανικός. Η δική σου πρώτη έρευνα αποσκοπεί στο να γλιτώσεις τα έξοδα του μηχανικού, σε περίπτωση που το αμάξι παρουσιάζει οφθαλμοφανείς φθορές. Μόνο ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος θα σου προσφέρει τη σιγουριά και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την οδηγική ασφάλεια και την ορθή μηχανική λειτουργία του οχήματος.

 

Tip: Μπορείς να ζητήσεις από το μηχανικό σου να κάνει και ένα διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια διαδικασία που πλέον είναι σε θέση να κάνουν σχεδόν όλοι οι μηχανικοί και η οποία αποκαλύπτει καταγεγραμμένες προηγούμενες βλάβες και σφάλματα του αυτοκινήτου.

10. Να διαπραγματευτείς σωστά την τιμή.

Αφού μέχρι εδώ πήγαν όλα καλά, ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Ποια είναι η τελική τιμή που θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επέλεξες; Πριν ξεκινήσεις την οποιαδήποτε συζήτηση, κάνε την έρευνα σου. Με άλλα λόγια, τσέκαρε τις τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά για το μοντέλο στο οποίο έχεις κατασταλάξει. Φρόντισε να βρεις μοντέλα αντίστοιχης ημερομηνίας κατασκευής με παρόμοια χιλιόμετρα και δες την τιμή πώλησης τους. Αν είναι χαμηλότερη, έχεις ήδη ένα σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια σου. Σε δεύτερο χρόνο, εξακρίβωσε τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην τιμή. Παρέχεται κάποια εγγύηση; Συνυπολογίζονται ενδεχομένως τα έξοδα μεταβίβασης; Θα πρέπει να σιγουρευτείς για το τι ακριβώς πρόκειται να πληρώσεις. Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε το χρόνο και τον τρόπο παραλαβής του αυτοκινήτου καθώς και τη μέθοδο πληρωμής. Αν έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις με μετρητά, είναι ένα επιχείρημα που πρέπει οπωσδήποτε να θέσεις στο τραπέζι και το οποίο μπορεί να ρίξει την αρχική τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, αν αισθανθείς ότι σε “κλέβουν” ή δεν έχεις τη σωστή αντιμετώπιση, μη διστάσεις να φύγεις. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

Το ήξερες ότι μπορείς να πάρεις το μεταχειρισμένο αμάξι σου με leasing;

Αν η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελεί έναν πρώτης τάξεως τρόπο να αποκτήσεις το αμάξι που επιθυμείς στην τιμή που επιθυμείς, το leasing μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ανοίγει έναν ολόκληρο νέο κόσμο μπροστά σου.

 

Τα πλεονεκτήματα του leasing μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

  • Έχεις πρόσβαση σε έναν στόλο οχημάτων που συνεχώς ανανεώνεται, πολλά από τα οποία δε θα μπορούσες να τα αποκτήσεις διαφορετικά, καθώς η αγοραστική τους αξία, τόσο ως καινούργια όσο και ως μεταχειρισμένα, είναι πολύ υψηλή και δεν είναι καλή ιδέα να δεσμεύεις μεγάλα κεφάλαια.
  • Οι σχετικές διαδικασίες για το leasing αυτοκινήτου δεν είναι χρονοβόρες. Έτσι, αποκτάς το αυτοκίνητο σου σχεδόν άμεσα.
  • Επιλέγοντας τη σύγχρονη και πλέον up-to-date εναλλακτική του leasing αυτοκινήτου, απαλλάσσεται από όλα τα πάγια έξοδα του οχήματος. Ασφάλεια, service, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, όλα αυτά επιβαρύνουν την εταιρεία leasing. Εσύ πρέπει να πληρώνεις μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και τις βενζίνες σου.
  • Το leasing χωρίς προκαταβολή δεν είναι μύθος. Σε περίπτωση που τα οικονομικά σου είναι περιορισμένα και δε διαθέτεις κάποιο ποσό σε μετρητά, με το leasing μεταχειρισμένου θα πρέπει απλά να μπορείς να καλύψεις το μηνιαίο μίσθωμα. 
  • Το οποίο μηνιαίο μίσθωμα είναι σταθερό. Επομένως, ξέρεις κάθε μήνα τι πρόκειται να πληρώσεις ενώ έκτακτα έξοδα (ζημιές, φθορές κτλ.) δε σε αφορούν, αφού συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα.
  • Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου, παρέχεται όχημα αντικατάστασης. 
  • Δωρεάν αλλαγή οχήματος χωρίς έξτρα κόστος, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν. Παράλληλα, μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Αυτό εννοούμε όταν λέμε instacar ευέλικτο leasing. 
  • Με το leasing μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δε θα χρειάζεται να έχεις οποιοδήποτε άγχος σχετικά με την μεταπωλητική αξία του μοντέλου που έχεις επιλέξει.
  • Μπορείς να εξαγοράσεις το όχημά σου, όποτε θελήσεις.

 

Τα 10 best seller μοντέλα για leasing μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που μπορείς να βρεις στο instacar!

Πάρε μερικές ιδέες για τα μοντέλα αυτοκινήτων που φιγουράρουν πρώτα στις μισθώσεις leasing και πού ξέρεις; Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ίσως ένα από αυτά να είναι το επόμενο αμάξι σου!

Με την δεδομένη κατάσταση, η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου φαντάζει πιο έξυπνη επιλογή. Βέβαια, με το ευέλικτο leasing από το instacar και όλες τις παροχές, που συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα, γίνεται ακόμη καλύτερο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν στόλο οχημάτων, μεταχειρισμένων αλλά και καινούργιων αλλά ακόμη και e-bikes/scooters, για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες με απόλυτη ευελιξία.  

Τελευταίαάρθρα.