Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar vs paradosiako_leasing

instacar vs παραδοσιακό leasing

dtogias

Απόκτησε το αυτοκίνητο σου, εύκολα, γρήγορα και για όσο θες, με 0% προκαταβολή και χωρίς παρελκόμενα έξοδα.

Όχι, δεν είναι leasing. Είναι instacar.

Θες να δεσμευτείς;
Η καθημερινότητα απαιτεί από όλους μας αρκετές δεσμεύσεις. Αυτές ίσως ξεκινούν από την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε και να φτάνουν ακόμα και μέχρι τη -συγκεκριμένη- λίστα του super market. Γιατί λοιπόν, ενώ θέλεις να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο, να πρέπει να το κάνεις και αυτό με δεσμεύσεις ενώ μπορείς να διαλέξεις το αυτοκίνητο που θες, πετυχαίνοντας το μαγικό τρίπτυχο ευελιξία-ευκολία-αμεσότητα; Το instacar είναι εδώ για σένα, λοιπόν. 

instacar vs παραδοσιακό leasing : ουσιώδης διαφορές
Σκεφτήκαμε λοιπόν το πως θα θέλαμε να είναι ιδανικά το leasing. Το κάναμε πράξη και του δώσαμε όνομα: instacar. Ο θεσμός της μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα έχει αποκτήσει πλέον αρκετούς ακόλουθους και ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους. Πλέον η ανάγκη έχει επεκταθεί και στους ιδιώτες, οι οποίοι ψάχνουν πιο ευέλικτους τρόπους απόκτησης ενός αυτοκινήτου. Πάμε να αναλύσουμε τις βασικές διαφορές του leasing όπως το γνωρίζατε μέχρι σήμερα, σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που έχει το instacar.

Προκαταβολή; Όχι σε εμάς.
Ένα leasing συμβόλαιο απαιτεί μία γενναία προκαταβολή της τάξης του 25% της συνολικής αξίας του αυτοκινήτου. Αν για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο κοστίζει €20.000, για να το αποκτήσετε με leasing, πρέπει να δώσετε πρώτα €5.000. Σε εμάς δίνετε απλά για μία φορά τη συνδρομή instastart (270 € + φπα) και την αξία μιας μηνιαίας συνδρομή ως εγγύηση (την οποία παίρνετε πίσω στη συνέχεια) και… αυτό ήταν. Το leasing χωρίς προκαταβολη γίνεται πραγματικότητα με το instacar.



Ανατροπή και penalty
Στην καθημερινότητά μας, ίσως συναντήσουμε ανατροπές στα σχέδιά μας. Οφείλουμε όμως να μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Αν προκύψει κάποια αλλαγή στη ζωή σας και πρέπει να επιστρέψετε το όχημά σας, θα πρέπει να καταβάλλετε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως penalty καθότι «σπάσατε» το συμβόλαιο νωρίτερα από το συμφωνημένο. Υπόψιν ότι, τα συμβόλαια leasing ξεκινούν συνήθως από 36 μήνες και φτάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις τα 5 χρόνια ή και παραπάνω. Με το instacar όμως, μπορείτε να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας όσους μήνες το χρειάζεστε και να το επιστρέψετε όποτε θέλετε, χωρίς κανένα penalty. Απλά ενημερώστε μας τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν και επιστρέψτε το στον επίσημο αντιπρόσωπο.

 

Έχετε μικρομεσαία επιχείρηση;
Αν έχετε μία μικρομεσαία επιχείρηση ή μία νεοσύστατη επιχείρηση, έχουμε καλά νέα για εσάς. Στο παραδοσιακό leasing απαιτούνται αρκετά δικαιολογητικά, μεταξύ των οποίων και ισολογισμοί των 2 τελευταίων ετών. Στο instacar δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο, αφού πραγματοποιούμε έναν ελαφρύ εσωτερικό έλεγχο και προχωράμε άμεσα στην κάλυψη των αναγκών σας με αυτοκίνητα από τον στόλο μας. Φυσικά και για τις επιχειρήσεις ισχύει ότι και για τους ιδιώτες: σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στο μίσθωμά σας, απλά επιστρέφετε το αυτοκίνητο χωρίς κανένα penalty από μεριάς μας.

Αυτοκίνητο θέλω, τώρα το θέλω
Όπως ξεκάθαρα δηλώνει και η ονομασία μας, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητό σας άμεσα. Ο στόλος των αυτοκινήτων μας για leasing μεταχειρισμένα και καινούργια καλύπτει όλες τις ανάγκες, αφού υπάρχουν δημοφιλή μικρά, μεσαία και μεγάλα μοντέλα. Σε εμάς, πραγματοποιείται ένας τυπικός και γρήγορος έλεγχος, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών ή γραφειοκρατίας, με αποτέλεσμα να κερδίζετε χρόνο. Επιπλέον, αν αποφασίσετε να αλλάξετε το instacar σας με ένα άλλο από τον διαθέσιμο στόλο, μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε, απλά καταβάλλοντας τη διαφορά της μηνιαίας συνδρομής. Αν πάλι θέλετε να το κάνετε δικό σας, μπορείτε να το εξαγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Αποκτήστε τώρα όποιο αυτοκίνητο σας αρέσει με ευέλικτο leasing, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις από το instacar και ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για το leasing αυτοκινήτου. 

 

Τελευταίαάρθρα.