Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar at mobility 2022

To instacar στο Mobility 2022

Aπό τις 15-25 Σεπτεμβρίου, το instacar βρισκόταν στο Golden Hall στο πλαίσιο του Mobility 2022, ένα από τα μεγαλύτερα event στον χώρο του αυτοκινήτου και της ηλεκτροκίνησης.

citroen_ami mobility 2022

 

Το Citroen Ami σε συνδυασμό με την κορνίζα που το πλαισίωνε τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Οι “μεγάλοι”, βασικά όσοι ήταν άνω των 16 ετών ακόμα κι αν είχαν μόνο άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου, μπορούσαν κιόλας να δοκιμάσουν την εμπειρία οδήγησης του Citroen Ami, στο υπόγειο parking του πολυκαταστήματος.

Όμως, το Citroen Ami, που είναι πολύ φιλικό, όπως δηλώνει και το όνομά του άλλωστε, δεν ήταν μόνο του, αλλά είχε δίπλα του για παρέα το Niu GTS, το Carver S και ηλεκτρικά ποδήλατα, όπως το Ducati e-Scrambler και το Lacros.

citroen_ami and carver_s mobility 2022

Νοητά βρισκόταν εκεί και το Τesla Μοdel 3. Πώς; Με την ευκαιρία που είχαν οι παρευρισκόμενοι να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσουν για έναν μήνα. To μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να μπουν στο instacar.gr  και να γράψουν στη φόρμα επικοινωνίας τη λέξη «σεμεδάκι».

Τώρα αν αναρωτιέσαι «γιατί η λέξη σεμεδάκι;».

Σου έχουμε την απάντηση. Το instacar είναι συνώνυμο του ευέλικτου leasing οχημάτων, καταρρίπτοντας τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς που συνάντα κανείς στο παραδοσιακό leasing. Επομένως, τι πιο παραδοσιακό από το σεμεδάκι; Έχουμε ουσιαστικά μια εσκεμμένη διαφημιστική ειρωνεία, όπου κάτι όσο παραδοσιακό είναι το σεμεδάκι, μπορεί να δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να απολαύσει το πιο προηγμένο όχημα, μέσα από την πιο ευέλικτη εταιρία leasing μεταχειρισμένων στην Ελλάδα!

instacar_citroen_ami



Ένα δεκαήμερο γεμάτο από αυτοκίνητα, κόσμο και πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως «Ποιο είναι το μέλλον της ηλεκτροκίνησης;», «Τι είναι το ευέλικτο leasing;» και «Τι μου προσφέρει;», έφτασε στο τέλος του, χαρίζοντας στο instateam όμορφες στιγμές!

Για περισσότερα γύρω από το leasing οχημάτων, car reviews, ιδέες για ταξίδια και άλλα πολλά, ρίξε μία ματιά στο blog μας! 

 

 

Τελευταίαάρθρα.