Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Volkswagen T-Cross εμπρός μέρος

instacar review : Volkwswagen T-Cross

ansamothrakis

Τα Suv είναι πλέον η “must” κατηγορία οχημάτων. Άνετα, ευρύχωρα, κατάλληλα για κάθε χρήση, ενώ παρουσιάζουν ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Το T-Cross της Volkswagen είναι μία αξιόλογη πρόταση, στην επίσης δημοφιλή υποκατηγορία των B-Suv. Το instateam του instacar, μέσα από το οποίο μπορείς να βρεις το T-Cross leasing, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, σου ετοίμασε ένα αναλυτικό review, για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι. Βάλε τη ζώνη σου και ξεκινάμε!


 

Volkswagen T-Cross - Λίγα λόγια  

 

Το T-Cross είναι μία πρόταση της γερμανικής Volkswagen στην κατηγορία των B-Suv. Μοιάζει πολύ με το μεγάλο του “αδερφάκι”, το Volkswagen T-Roc, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στις διαστάσεις, αφού παρουσιάζουν μικρές διαφορές στο μήκος και το πλάτος, με το ύψος να είναι το ίδιο. Ωστόσο, το T-Cross λανσάρεται ως το μικρό Suv και έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου ( το Volkswagen Polo, στην συγκεκριμένη περίπτωση) και ενός Suv. Και δείχνει να τα καταφέρνει. 


 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Το T-Cross της δοκιμής μας είναι η έκδοση Life και κινείται με έναν 1.000άρη “turbo” κινητήρα απόδοσης 95 ίππων με 175Nm ροπής. Το σασμάν είναι χειροκίνητο 5 σχέσεων. Οι διαστάσεις του T-Cross είναι 4,1 το μήκος, 1,7 το πλάτος και 1,5 μέτρα το ύψος αντίστοιχα. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, συμπληρώνουν το υπερυψωμένο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 417 λίτρα, με προοπτική για 1243, εάν ρίξουμε τα πίσω καθίσματα.

 

Volkswagen T-Cross πίσω μέρος



 

Εξοπλισμός 

 

Εξοπλιστικά, δεν λείπει κάτι στο T-Cross. Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, με συνδεσιμότητα bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας “Rear Assist”, όπως το ονομάζει η Volkswagen. Υποδοχή για ασύρματη-επαγωγική φόρτιση κινητού τηλεφώνου λίγο πιο κάτω από την κεντρική οθόνη. Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, ρυθμιζόμενο σε μήκος και ύψος και 

Volkswagen T-Cross εσωτερικό


 

με δύο θύρες usb για φόρτιση στο πίσω μέρος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα συρόμενα πίσω καθίσματα, που μετακινούνται  κατά 14 πόντους, δίνοντας την δυνατότητα για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, όπως “Front Assist” (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με “City Emergency Braking”( σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης), προσδίδουν ασφάλεια στις μετακινήσεις. Ράγες οροφής σε μαύρο χρώμα, προσδιορίζουν τον Suv χαρακτήρα του αυτοκινήτου. 


 

Στον δρόμο  


 

Volkswagen T-Cross εμπρός μέρος


 

Στον δρόμο το T-Cross “ξεδιπλώνει” το ταλέντο του. Ο τρικύλινδρος 1.000άρης κινεί με άνεση το αμάξωμα, αρκετά σβέλτος εντός πόλης, ενώ τα πάει περίφημα και σε συνθήκες ταξιδιού. Η επίσημη τιμή της μέσης κατανάλωσης είναι 5,8 lt/100km. Η ανάρτηση είναι άνετη, ενδεχόμενοι κραδασμοί του κινητήρα, λόγω της “τρικύλινδρης φύσης” του, δεν γίνονται αντιληπτοί. Η καμπίνα είναι καλά ηχομονωμένη και υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση στιβαρότητας, όπως είθισται σε όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου Volkswagen. Εδώ να σημειωθεί, πως το T-Cross “πατάει” στην ίδια πλατφόρμα και μοιράζεται τα ίδια μηχανικά σύνολα με το Seat Arona, την πρόταση της Seat για την ίδια κατηγορία. Το T-Cross, μπορεί να μην είναι 4x4, ωστόσο το ύψος του, του δίνει την δυνατότητα να κινηθεί εκτός δρόμου, σε ήπιες συνθήκες, ενώ κάνει πιο ξεκούραστη την μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον. 

 

Αυτή είναι η άποψη του instateam για το Volkswagen T-Cross, ένα ολοκληρωμένο B-Suv του γερμανικού ομίλου, που δείχνει να κυριαρχεί στην βιομηχανία του αυτοκινήτου. 


 

Μπορείς να αποκτήσεις το T-Cross με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών, χωρίς δεσμεύσεις, ενώ μπορείς να το αλλάξεις  με το T-Roc και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, γιατί με το instacar έχεις δωρεάν αλλαγή οχήματος, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν, τόσο απλά! Για περισσότερα γύρω από το leasing αυτοκινήτου, αλλά και γενικότερα το leasing οχημάτων, car reviews, tips και ιδέες για ταξίδια, ακολούθησε το blog μας. Δες και το video review του Car Boldie, για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τα λέμε στα επόμενα! 

 

 

Τελευταίαάρθρα.