Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Thinkbiz instacar event

To instacar “πήγε” ΤhinkBiz Academy!

Με αφορμή την ομιλία του Co-founder μας Αντώνη Σαμοθράκη με τίτλο «Startup - Create the path», το instacar είχε τη χαρά να συμμετάσχει στο διήμερο event που διοργάνωσε το ΤhinkBiz Academy, o πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

ΤhinkBiz Academy


To 6ο φοιτητικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας με τίτλο “Scaling Elements”, πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Μαΐου στον χώρο του ΟΤΕ Αcademy, με στόχο να φέρει τους νέους ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, μέσα από εμπνευσμένες ομιλίες, διαδραστικά workshops και πολύ networking!


Δεν γινόταν να λείπουμε από μια τέτοια διοργάνωση!

ΤhinkBiz Academy


Το event διήρκησε 2 μέρες, από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Στα διαλείμματα των ομιλιών οι φοιτητές, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στον προαύλιο χώρο του OTE Αcademy το Citroen Ami (χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, γιατί απλά δεν χρειάζεται), αλλά και να απολαύσουν το Tesla Model 3, φωτογραφίζοντας το εσωτερικό του και βάζοντας να παίζει η αγαπημένη τους μουσική στα ηχεία του. To #instateam ήταν εκεί, για να τους λύσει κάθε απορία γύρω από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα μικροκινητικότητας, αλλά και το leasing μεταχειρισμένων.

ΤhinkBiz Academy

Ήταν ένα γεμάτο συνέδριο με διαδραστικές ομιλίες, πολύ νέο κόσμο διψασμένο για νέες εμπειρίες και θετική ενέργεια. Περάσαμε υπέροχα κι αυτό “βγήκε” προς τα έξω.

Τελευταίαάρθρα.