Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar at Gametahlon 2022

To instacar στο Gameathlon 2022!

Στις 2 & 3 Ιουλίου οι πύλες του Tae Kwon Do άνοιξαν για να φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο gaming event της Ελλάδας, το Gameathlon!

Δεν μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τόσο συναρπαστικό διήμερο, γεμάτο με νέο κόσμο, πολλά παιχνίδια και μεγάλα δώρα!

Τesla Model 3 and Citroen Ami Gameathlon


Ήμασταν εκεί λοιπόν ως χορηγοί, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να παίξουν με την πιο ακριβή κονσόλα του κόσμου (δηλαδή το Tesla Model 3)! Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν το Tesla και η δυνατότητα να μπουν και να το “οδηγήσουν”, αλλά το γεγονός ότι ο παίχτης που θα έκανε τον καλύτερο χρόνο παίζοντας μέσα στο Tesla, θα έφευγε με το Citroen Ami! Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το Citroen Ami δε χρειάζεται άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, αρκεί η άδεια μοτοποδηλάτου κι ο οδηγός να είναι άνω των 16 ετών.

instacar at Gameathlon


Όπως καταλαβαίνεις το τιμόνι δεν σταμάτησε να στρίβει! Οι συνολικές συμμετοχές στο διαγωνισμό ανήλθαν στις 163, ενώ η κονσόλα του Tesla ήταν για περισσότερες από 4,5 ώρες on fire. Aν σ’ αρέσουν οι αριθμοί εδώ θα βρεις το βίντεο που δείχνει πώς πήγε η συμμετοχή μας στο event μέσα από αριθμούς!

Citroea Ami at Gameathlon

Με χρόνο 1:23.71” αναδείχθηκε ο νικητής του Citroen Ami, που το κέρδισε για 1 ολόκληρο χρόνο.

Fun Fact: εδώ μπορείς να δεις τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι είναι ο μεγάλος νικητής του Citroen Ami.

Όλα αυτά συνέβησαν στο διήμερο event του Gameathlon, γεμίζοντας μας όμορφες στιγμές και κάνοντας μας να ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση!

 

 

 

Τελευταίαάρθρα.