Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Subaru Xv leasing μπροστινό μέρος

instacar review : Subaru XV 1.6 ES STYLE

ansamothrakis

Αναζητάς ικανό Suv, made in japan, αλλά και κατάλληλα εξοπλισμένο, για να μετακινείσαι με άνεση εντός πόλης; Στο instacar, σου έχουμε την λύση. Βρες το Subaru Xv leasing με 0% προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια και με δωρεάν αλλαγή. Φόρεσε την ζώνη σου και πάμε να το δούμε αναλυτικότερα! 

 

Tεχνικά χαρακτηριστικά

 

Κάτω από το καπό του Suv της Subaru, θα βρεις έναν κινητήρα 1.600 κ.εκ, τετρακύλινδρο, με απόδοση 114 ίππων και 150Nm ροπής. Το σύνολο συμπληρώνει ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT Lineartronic. Το Subaru Xv είναι το compact Suv της Subaru, με μήκος 4,4 μέτρα, πλάτος 1,8 και ύψος 1,6 μέτρα αντίστοιχα. Σημείο αναφοράς και χαρακτηριστικό που το κατατάσει πιο ικανό από τα περισσότερα FWD Suv της αγοράς είναι το “Symmetrical All Wheel Drive”, η συμμετρική τετρακίνηση δηλαδή, για την οποία είναι φημισμένη η Subaru, με κατανομή 60-40 στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Η τιμή της μέσης κατανάλωσης είναι 8lt / 100km, αρκετά καλή αν αναλογιστεί κανείς το βάρος και τις δυνατότητες, που προσφέρει η μόνιμη τετρακίνηση. Τέλος, η απόσταση από το έδαφος είναι 22 εκατοστά και επιβεβαιώνει την εκτός δρόμου φύση της κατασκευής. 


 

Εξοπλισμός

 

Subaru XV leasing εσωτερικό

 

Αναφορικά με τον εξοπλισμό, το Subaru Xv 1.6, στην έκδοση Style της δοκιμής, είναι υπερπλήρες. Ξεκινώντας από το εσωτερικό, θα βρεις δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα. Η κύρια, όπου φιλοξενεί το infotainment system και η Subaru το ονομάζει Starlink, είναι 8 ιντσών και υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay. Η δεύτερη είναι πιο πάνω από την κεντρική,  κοντά στο παρμπρίζ, είναι 6,3 ιντσών και έχει ενδείξεις, όπως η κατανάλωση καυσίμου, η κλίση του δρόμου, η κατανομή της τετρακίνησης, ο κλιματισμός κλπ. Ο τελευταίος, είναι αυτόματος διζωνικός και με πολύ καλή απόδοση. Επιπλέον, το Xv είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ασφαλείας EyeSight, όπως το λέει η Subaru. Αυτό αποτελείται από δύο κάμερες, οι οποίες καταγράφουν τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο με σκοπό την προειδοποίηση του οδηγού ή ακόμη και την συμβολή στην πέδηση, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Ακόμη, το αυτοκίνητο φέρει σύστημα δυναμικού ελέγχου VDC, το οποίο παρεμβαίνει σε περίπτωση που το όχημα χάσει την πρόσφυση του, cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, ράγες οροφής και φώτα Led εμπρός και πίσω, με τα μπροστινά να έχουν αυτόματη ρύθμιση στάθμης και ανταπόκριση στην κατεύθυνση του τιμονιού. 

 

Στον δρόμο

 

Το Subaru Xv στον δρόμο είναι ευχάριστο. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και η μαλακή ανάρτηση του δίνουν προβάδισμα στην κίνηση εντός πόλης. Εδώ, να επισημάνουμε ότι το Xv “πατάει” πάνω στην SGP, την Subaru Global Platform, που έχει εξελίξει η εταιρεία ως βάση για όλα της τα μοντέλα. Αυτή προσφέρει αυξημένη ακαμψία, μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας στην σύγκρουση και μειωμένη κλίση στις στροφές.

 

Subaru XV leasing πίσω μέρος

 

Φυσικά, το Xv δείχνει τα δόντια του σε εκτός δρόμου διαδρομές, όπου η τετρακίνηση σε συνδυασμό με τις επιλογές για κατανομή 50:50 ( η Subaru το ονομάζει X-mode) και το “L-Mode” του κιβωτίου για πιο κοντές σχέσεις, δεν το αφήνουν να κολλήσει πουθενά! 

 

Στο instateam ξεχωρίσαμε τα παραπάνω σχετικά με το Subaru Xv, ένα ιδιαίτερο Suv, που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της αγοράς λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων του εκτός δρόμου. 

 

Πάρε το Subaru Xv με ευέλικτο leasing με 0% προκαταβολή και ξεκίνα τις βόλτες σου χωρίς δεσμεύσεις και με δωρεάν αλλαγή αυτοκινήτου, όποτε θελήσεις, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την συντήρησή του, την ασφάλεια, το ΚΤΕΟ, τα τέλη κυκλοφορίας και την αλλαγή ελαστικών, καθώς όλα αυτά περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. Για περισσότερο υλικό γύρω από το ευέλικτο leasing, car reviews, προτάσεις για instaταξιδάκια και άλλα πολλά, μείνε συντονισμένος στο blog μας. Τα λέμε στα επόμενα! 

 

 

Τελευταίαάρθρα.