Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

9 περίεργα πράγματα που μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό σου

9 (περίεργα και μη) πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το αμάξι σου!

Το αγαπάς, το εκτιμάς, είναι ο αχώριστος φίλος σου. Είναι αυτό που αναλαμβάνει τις καθημερινές σου μετακινήσεις, η σωτηρία σου τις κρύες μέρες του χειμώνα ή όταν ο υδράργυρος χτυπάει 40άρια το καλοκαίρι, αυτό που φροντίζει να φτάσεις safe and sound στον προορισμό των διακοπών σου, αλλά και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές, ανακαλύπτοντας κάθε γωνιά όσο είσαι εκεί. Σαν να μην ήταν ήταν αρκετά όλα αυτά, το αμάξι σου είναι ικανό για πολύ (μα πολύ) περισσότερα απ’ όσα μπορείς να φανταστείς και η ομάδα του instacar τα συγκέντρωσε και θα στα παρουσιάσει παρακάτω.

  1. Να σου μαγειρέψει!

Ναι καλά διάβασες, μην το ξαναδιαβάζεις. Μέχρι τώρα ο φιλαράκος σου σε πήγαινε στα καλύτερα εστιατόρια. Τώρα θα σου μαγειρεύει και το μενού τους! Την ώρα που για περιβαλλοντικούς, αλλά και οικονομικούς λόγους, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι must, γιατί να μη χρησιμοποιήσεις τη θερμοκρασία της μηχανής για να ψήσεις τις γαρίδες ή το κοτοπουλάκι σου; Αν μάλιστα πήρες το αμάξι σου με την υπηρεσία leasing μεταχειρισμένων του instacar… Ετοιμάσου για fine-dining επιπέδου Michelin!


instacar_citroen_ami

 

  2. Να αναλάβει το marketing της επιχείρησής σου!

Ο τετράτροχος συνοδοιπόρος σου είναι expert στο κομμάτι των διαφημίσεων κι αυτό είναι fact. Βάλτου μια επιγραφή, κόλλησε ένα σχετικό αυτοκόλλητο, γράψε έστω κάτι πάνω στο παράθυρο κι απλά, κυκλοφόρησε. Έτοιμο το marketing plan.

  3. Να γίνει η προσωπική σου art gallery

Νιώθεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο να ξεχειλίζει από μέσα σου και δεν ξέρεις πού να το διοχετεύσεις; Το αυτοκίνητό σου θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ο καμβάς των επόμενων αξιομνημόνευτων δημιουργιών σου. Αν μάλιστα το κατέχεις το θέμα καλά, μπορείς πάντα να ελπίζεις…Ίσως μια μέρα να το δεις εκτεθειμένο σε κάποιο μουσείο, όπως το Art Car Museum στο Houston!

  4. Να παίξει ποδόσφαιρο!

Δεν το έχεις καθόλου με το ποδόσφαιρο, αλλά οδηγείς καταπληκτικά; Πάρε το όχημά σου και λάβε μέρος σε αγώνα ποδοσφαίρου αυτοκινήτων. Oh yes, υπάρχει αυτό (κάπου στον κόσμο) και πάμε στοίχημα πως μάλλον είναι το κρυφό σου ταλέντο! Κι αν φοβάσαι για τη “σωματική ακεραιότητα” του φιλαράκου σου, εμείς σου λέμε “don’t worry”! Το instacar leasing μεταχειρισμένων σηματοδοτεί το τέλος των ανησυχιών σου. Αναλαμβάνουμε λοιπόν, την επιδιόρθωση όλων των τραυματισμών του ή, αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, σου δίνουμε πολύ απλά ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης ώστε να συνεχίσεις απτόητα την ποδοσφαιρική σου καριέρα!   

Από την άλλη πλευρά, αν στόχος σου είναι να γίνεις fit και όχι να διαπρέψεις στο πρωτάθλημα, σε πληροφορούμε πως η Audi έχει λανσάρει αυτοκίνητο που είναι και γυμναστήριο. Αμέ!
 

  5 όχι και τόσο περίεργα πράγματα που μπορεί να κάνει το επόμενο αυτοκίνητό σου

  Κι αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται λίγο weird ή απλά ενδιαφέρεσαι για πράγματα πιο καθημερινά, δες πώς το επόμενο αυτοκίνητό σου θα κάνει τη ζωή σου πολύ καλύτερη:

  5. Θα σου κάνει μασάζ!

Δεν έχεις χρόνο, χρήματα ή διάθεση να κλείσεις ραντεβού για μασάζ, αλλά το χρειάζεσαι επειγόντως; Νιώσε ευτυχής στην τοποθεσία αμάξι σου, απλά οδηγώντας προς τον προορισμό σου. Μετά τα θερμαινόμενα καθίσματα, τα καθίσματα που κάνουν μασάζ είναι το next big thing. Και όταν λέμε μασάζ εννοούμε μασάζ με hot stones από επαγγελματία, όπως αυτό που προσφέρει, για παράδειγμα, η Mercedes S-Class στους επιβάτες της.

auto_pilot
 

  6. Θα οδηγεί μόνο του!

Ήδη συστήματα, όπως το σύστημα διατήρησης λωρίδας, το adaptive cruise control και το dual sensor brake support, επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να παίρνει τον έλεγχο όταν ο οδηγός το κρίνει απαραίτητο ή όταν επίκειται κίνδυνος. Το επόμενο βήμα είναι απλά το αυτοκίνητό σου να κινείται εξ’ ολοκλήρου από μόνο του.

 

Tip: Μπορεί βέβαια τα instacar να μην κινούνται μόνα τους (ακόμα), όμως, κάνουν DIY όλα τα υπόλοιπα. Έτσι, η υπηρεσία instacar leasing μεταχειρισμένων αναλαμβάνει το service, την αλλαγή ελαστικών, την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας!

  7. Θα γίνει το ξυπνητήρι σου!

Πέρα από τα διάφορα συστήματα ασφαλείας που έχουν σώσει χιλιάδες ζωές, πλέον το αυτοκίνητό σου μπορεί να εξοπλιστεί με αισθητήρες που ανιχνεύουν την κούρασή σου! Μόλις, λοιπόν, το αυτοκίνητο αντιληφθεί περίεργες ως προς το στυλ της οδήγησής σου κινήσεις, σε προειδοποιεί (οπτικά και ηχητικά) και σε επαναφέρει στην τάξη. Η κόπωση, η υπνηλία κι η μειωμένη συγκέντρωση που έχουν οδηγήσει σε αμέτρητα ατυχήματα, ανήκουν πια στο παρελθόν καθώς με τα συστήματα επαγρύπνησης, το αυτοκίνητο γίνεται το ξυπνητήρι σου!

  8. Θα κάνει τη νύχτα μέρα!

Επειδή η επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά αλλά όχι στο σημείο που να σου επιτρέπει να έχεις night vision, το αυτοκίνητό σου το αναλαμβάνει αυτό για σένα. Εξοπλισμένο με σύστημα νυχτερινής όρασης, το αμάξι σου μπορεί μέσω υπέρυθρων ακτινών να εντοπίζει ανθρώπους και ζώα που αποτελούν ενδεχόμενο κίνδυνο τριγύρω σου και να σε προειδοποιεί γι’ αυτό. Σε φοβίζει η οδήγηση στο σκοτάδι; Το αμάξι σου πάλι καθόλου!

car_interior


 

  9. Θα μιλήσει μαζί σου!

Αν νόμιζες ότι μόνο οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι σου είναι αρκετά έξυπνες ώστε να εκτελούν τις φωνητικές εντολές σου, μάθε πως ο μηχανοκίνητος κολλητός σου φημίζεται επίσης για τα επίπεδα του IQ του. Έτσι, μπορείς να τον κάνεις να αναγνωρίζει τη φωνή σου και καθώς τα λέτε σαν φιλαράκια (κάνεις μονόλογο, για να είμαστε ειλικρινείς), να ενεργοποιεί παράλληλα τις λειτουργίες που επιθυμείς. 

 

Tip: Νιώθεις ότι δεν υπάρχει χημεία στη μεταξύ σας σχέση; Αισθάνεσαι ότι αυτή η φιλία δε βγάζει πουθενά; Επικοινώνησε με το instateam, βρες το επόμενο instacar που σου ταιριάζει και πού ξέρεις; Μπορεί να βρήκες και τον επόμενο BFF σου!


 

Παράξενα και μη, αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό σου. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις σίγουρα είναι να μπεις στο instacar και να πάρεις μια προσφορά σε μόλις 1’!

 

 

Τελευταίαάρθρα.