Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

yaris hybrid review 2022

Toyota Yaris Hybrid - Review από το Get Electric GR

ansamothrakis

Toyota Yaris Hybrid Review


Τον τελευταίο καιρό ακούς πολλά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αξίζουν ή είναι υπερεκτιμημένα; Είναι τα αυτοκίνητα του μέλλοντος ή απλώς μια παροδική τάση; Πολλοί τα θεωρούν πεταμένα λεφτά και πολλά ακόμα. Είναι λογικό λοιπόν να έχεις αρχίσει να μπερδεύεσαι. Η ομάδα του instacar είναι εδώ για σένα! 

Γι’ αυτό θα σου γνωρίσουμε το YouTube κανάλι που ασχολείται αποκλειστικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και θα σου λύσει όλες τις απορίες γύρω από αυτήν.

Toyota yaris hybrid review

Ο λόγος γίνεται για το GetElectricGR, στο οποίο θα βρεις από review ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων (και υβριδικών), μέχρι και review για e-bikes και e-scooters.


Το τελευταίο car review αφορά το νέο Toyota Yaris, που είναι διαθέσιμο και σε υβριδική εκδοχή και υπόσχεται μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ενώ παράλληλα εγγυάται τη γνωστή αξιοπιστία και ποιότητα της ιαπωνικής εταιρίας. Στο Toyota Yaris Hybrid Review θα βρεις απαντήσεις για το πώς λειτουργεί ένα υβριδικό αυτοκίνητο, πόσο χαμηλή κατανάλωση μπορεί να έχει εντός και εκτός πόλης, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της υβριδικής κίνησης και άλλες πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για το νέο υβριδικό Toyota Yaris που δε θες να χάσεις. 

Δες το τελευταίο video Πόσο «καίει» ένα υβριδικό; Δοκιμάζουμε το Toyota Yaris Hybrid 1.5!  και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες!


Toyota yaris hybrid review

Toyota yaris hybrid review

Toyota yaris hybrid review
 

Δες το βίντεο του Δημήτρη από το Getelectric.gr για να σου λυθούν όλες οι απορίες για το Toyota Yaris και την λειτουργία των υβριδικών γενικότερα. 


Website :  getelectric.gr
YouTube: GetElectricGR 
Instagram: @getelectricgr
Facebook: GetElectric.gr

Τελευταίαάρθρα.