Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Mini Countryman instacar leasing

instacar review: Mini Countryman

ansamothrakis

Αν ψάχνεις για ένα αυτοκίνητο που είναι κομψό, προσιτό και γεμάτο fun χαρακτηριστικά, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς το Mini Countryman. Το Mini Countryman είναι ένα SUV που είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες, ζευγάρια και singles που χρειάζονται επιπλέον χώρο και στυλ. Σε αυτό το review, θα εξερευνήσουμε το Mini Countryman, τα χαρακτηριστικά του και το τι έχει να σου προσφέρει. Και να σου θυμίσουμε ότι μπορείς να το έχεις με τον μήνα κι άμεσα μέσω του ευέλικτου instacar leasing!

Mini Countryman instacar leasing

 

Εισαγωγή στο Mini Countryman

Το Mini Countryman είναι ένα SUV που ανήκει στην οικογένεια Mini Cooper. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010 και από τότε έχει κλέψει την καρδιά όλων. Το Mini Countryman είναι γνωστό για τον εύκολο χειρισμό, την υψηλή οικονομία καυσίμου και την κομψή σχεδίασή του. Διατίθεται σε ποικιλία διακοσμήσεων και χρωμάτων, δίνοντας σου την ευκαιρία να διαλέξεις αυτό που είναι ιδανικό για σένα.
 

Επισκόπηση του Mini Countryman
 

Το Mini Countryman είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για όσους χρειάζονται λίγο επιπλέον χώρο, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το στυλ ή τις επιδόσεις. Διαθέτει άνετο εσωτερικό, άφθονο χώρο φόρτωσης και ποικιλία κινητήρων για να διαλέξεις. Το Countryman έχει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες off road, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αγαπούν την εξερεύνηση εκτός πόλης.

Mini Countryman εξωτερικό


 


Βασικά χαρακτηριστικά του Mini Countryman

Το Mini Countryman είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που το καθιστούν ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα διασκεδαστικό και πρακτικό αυτοκίνητο. Διαθέτει σπορ εξωτερικό, αλλά και άνετο εσωτερικό. Το Countryman διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αερόσακους, αντιμπλοκάρισμα φρένων και έλεγχο πρόσφυσης.

Το Countryman σου προσφέρει μια ποικιλία τεχνολογικών χαρακτηριστικών, όπως σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τις διάφορες λειτουργίες άνεσης που έχει, όπως ηλεκτρικά παράθυρα, είσοδο χωρίς κλειδί και αυτόματο έλεγχο κλιματισμού.
 

Mini Countryman Επίδοση και Οικονομία Καυσίμου

Το Mini Countryman είναι γνωστό για τις επιδόσεις του. Διαθέτει μια πληθώρα κινητήρων για να βρεις και να διαλέξεις αυτόν που είναι τέλειος για τις ανάγκες σου. Το Countryman έρχεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 134 ίππους και 162 lb-ft ροπής. Διαθέτει επίσης έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 189 ίππους και 207 lb-ft ροπής.

Το Countryman είναι επίσης εξοπλισμένο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η οικονομία καυσίμου. Έχει βαθμολογία οικονομίας καυσίμου 28 mpg στην πόλη και 35 mpg στον αυτοκινητόδρομο με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και 30 mpg στην πόλη και 37 mpg στον αυτοκινητόδρομο με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαθέτει και λειτουργία Eco Mode, η οποία σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα καύσιμα (αλλά και χρήματα) προσαρμόζοντας την απόδοση του αυτοκινήτου ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου. Με αυτή τη δυνατότητα θα δεις σημαντική διαφορά στο πορτοφόλι σου καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για το υψηλό κόστος καυσίμου.


Εσωτερικός σχεδιασμός και άνεση


Το εσωτερικό του Mini Countryman έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση. Διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα με άφθονο χώρο για πέντε άτομα. Τα καθίσματα είναι άνετα και υποστηρικτικά και το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να μπορείς να βρεις την τέλεια θέση οδήγησης.

Το Countryman διαθέτει επίσης άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορείς να κρατάς τα πράγματά σου οργανωμένα. Η καμπίνα είναι επίσης καλά μονωμένη, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για θόρυβο ή κραδασμούς κατά την οδήγηση.

Mini Countryman εσωτερικό

Χαρακτηριστικά ασφαλείας του Mini Countryman
 

Το Mini Countryman είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα κρατήσουν εσένα και τους επιβάτες σου ασφαλείς. Διαθέτει διάφορους αερόσακους, αντιμπλοκάρισμα φρένων και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες στάθμευσης για να μπορείς να παρκάρεις με ασφάλεια.

Το Countryman ακόμα προσφέρει  μια ποικιλία χαρακτηριστικών υποβοήθησης οδηγού, όπως προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, παρακολούθηση τυφλού σημείου και προσαρμοστικό cruise control. Με λίγια λόγια, με αυτές οι λειτουργίες θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! 


Τεχνολογία Mini Countryman
 

Το Mini Countryman είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία τεχνολογικών χαρακτηριστικών για να σε κρατά συνδεδεμένο αλλά και για να φροντίζει για την διασκέδαση σου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας. Και μην ξεχνάμε την ποικιλία λειτουργιών ψυχαγωγίας, όπως οθόνη αφής, ραδιόφωνο HD και θύρες USB.

Mini Countryman εξωτερικό

Άρα αξίζει να κάνω instacar leasing το Mini Countryman;

Αν σε ενδιαφέρει η απόκτηση ενός οχήματος SUV με σπορ εξωτερικό, ένα άνετο εσωτερικό που
θα σου προσφέρει τις πιο ευέλικτες διαδρομές εντός και εκτός πόλης, το Mini Countryman είναι για σένα! Μέσω του instacar, σου παρέχουμε ευέλικτες επιλογές leasing ώστε να μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου χωρίς να αγχώνεσαι για το αρχικό κόστος της αγοράς ενός αυτοκινήτου και για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.
Πάρε προσφορά σε 1’ μέσω του site μας ή επικοινώνησε μαζί μας στο 21 0610 7283 για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλά και για να βρεις το τέλειο όχημα για σένα! 


Εδώ θα βρεις ολόκληρο το car review από τον Car Boldie: 
 

 

Τελευταίαάρθρα.