Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η καλύτερη εταιρία leasing βάσει των Google Reviews

instacar: Η καλύτερη εταιρία leasing βάσει των Google Reviews

Είσαι στην αναζήτηση προϊόντος ή υπηρεσίας; Τότε σίγουρα θα κάνεις μια έρευνα στο Google και πιο συγκεκριμένα στα Google Reviews. Aν, λοιπόν, ψάχνεις την καλύτερη εταιρία leasing και κάνεις μια αναζήτηση, τότε το instacar θα σου εμφανιστεί στην πρώτη θέση με βαθμολογία 4,8/5 αστεράκια. Παρακάτω θα βρεις μερικούς από τους λόγους που το instacar έχει την υψηλότερη βαθμολογία στον χώρο του leasing οχημάτων.
 

Γιατί το instacar θεωρείται η καλύτερη εταιρία leasing;

Η καλύτερη εταιρία leasing βάσει των Google Reviews

 

Γιατί δίνει έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των instadrivers, όσο και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες γύρω από το leasing. Εκτός όμως από την έμφαση που δίνουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση, στο instacar θα βρεις αρκετές ευελιξίες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη αν θες να αποκτήσεις το όχημα που ονειρεύεσαι.

Στο instacar δε θα βρεις το παραδοσιακό leasing, που συνήθως ζητάει μεγάλες προκαταβολές κι έχει κλειστά συμβόλαια. Αντιθέτως, στο instacar θα χρειαστείς μόνο το instastart για να ξεκινήσεις να μισθώνεις το όχημα (από αυτοκίνητο μέχρι ποδήλατο) που επιθυμείς με τον μήνα και μπορείς να το επιστρέψεις όποτε θέλεις, χωρίς δεσμεύσεις και κυρώσεις. Επιπλέον, μπορείς να το αλλάξεις ανά πάσα στιγμή, πάντα βάσει της διαθεσιμότητας του στόλου μας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις μισθώσει ένα Fiat Panda για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη, αλλά για τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεσαι ένα πιο ευρύχωρο όχημα, όπως το Jeep Renegade, μας ειδοποιείς 30 ημέρες πριν κι η αλλαγή γίνεται χωρίς κανένα έξτρα έξοδο, παρά μόνο καταβάλλοντας το νέο μίσθωμα.

 

Σε ποιους απευθύνεται το instacar ευέλικτο leasing; 

Το leasing απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε ιδιώτες. Ωστόσο, ως η καλύτερη εταιρία leasing βάσει των Google Reviews, διευκολύνει το leasing ιδιωτών. Πώς; Μα με το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλη γραφειοκρατία κι ούτε απαιτείται η εμπλοκή τραπεζών για να μισθώσεις όχημα με τον μήνα.

Ας το δούμε και πιο συγκεκριμένα. Αν είσαι φυσικό πρόσωπο (δηλαδή ιδιώτης), τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι για το leasing οχήματος είναι τα εξής:

  • Ταυτότητα
  • Άδεια οδήγησης οχήματος
  • Τελευταίο εκκαθαριστικό
  • Έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ για επιβεβαίωση της κατοικίας

 

Στην περίπτωση που δεν είσαι ιδιώτης και ενδιαφέρεσαι για μίσθωση οχήματος ως επαγγελματίας, τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι λίγο διαφορετικά.

Για παράδειγμα, αν διαθέτεις ατομική επιχείρηση, τα έγγραφα που είναι απαραίτητα είναι τα εξής:

  • Τα τελευταία έντυπα Ε3 και Ε5
  • Η εκκαθαριστική δήλωση Φ.Π.Α του τελευταίου έτους
  • Οι περιοδικές δηλώσεις Φ.Π.Α του τρέχοντος έτους
  • Η ταυτότητα του διαχειριστή
  • Το τελευταίο εκκαθαριστικό του διαχειριστή
  • Η ταυτότητα και το δίπλωμα του οδηγού
  • Ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ (που να επιβεβαιώνει τη διεύθυνση)

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του leasing οχήματος διαφέρουν ελαφρώς, ανάλογα με τη μορφή της επιχείρησης. Εδώ λοιπόν θα βρεις αναλυτικά ποια έγγραφα χρειάζεται να έχεις για να κάνεις ευέλικτο leasing στο instacar. 
 

Πώς μπορείς να αποκτήσεις το όχημά σου από την καλύτερη εταιρία leasing;
Η καλύτερη εταιρία leasing βάσει των Google Reviews

Με 4 απλά βήματα μπορείς να μισθώσεις όχημα με τον μήνα. Και το καλύτερο; Όλη η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online.

 

  1. Επιλέγεις το όχημα που επιθυμείς
  2. Πραγματοποιούμε έναν οικονομικό τυπικό έλεγχο, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών
  3. Εφόσον εγκριθεί το αίτημά σου, καταβάλεις το instastart
  4. Παραλαμβάνεις το όχημά σου εντός 2 έως 10 ημερών ανάλογα με το μοντέλο

     

Όταν ξεκινήσαμε την υπηρεσία βασικός μας άξονας ήταν η πραγματική ευελιξία. Και κατά την άποψή μας βασικός παράγοντας για την ευελιξία αποτελεί η απλοποίηση των διαδικασιών. Η καλύτερη εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο στην τηλεφωνική επικοινωνία ή στο after sales, είναι και στη διευκόλυνση του χρήστη απλοποιώντας τη διαδικασία και εξοικονομώντας του χρόνο.

 

Η καλύτερή εταιρία leasing δεν θα μπορούσε…

Να μην έχει κανάλι στο YouTube, στο οποίο υπάρχουν βίντεο με αναλυτικές απαντήσεις για να σου λυθούν όλες οι απορίες εύκολα και γρήγορα. Θα βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα όπως “αξίζει το leasing;”, “τι σημαίνει χωρίς προκαταβολή;”, “είμαι νέος οδηγός, μπορώ να μισθώσω όχημα από το instacar;”. Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα πιο συχνά σας ερωτήματα. Παρακάτω θα βρεις το πρώτο μας βίντεο “τι είναι instacar;”


Όλα τα υπόλοιπα βίντεο θα τα βρεις εδώ.

Διάλεξε το όχημα που σου ταιριάζει από τον στόλο μας και βίωσε την απόλυτη ευελιξία με την καλύτερη εταιρεία leasing. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι το instateam είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει είτε μέσω email στο [email protected], είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106107283. Ακολούθησε το blog μας για να ενημερώνεσαι για το leasing οχημάτων, το micromobility, car reviews, tips και ιδέες για ταξίδια. 

 

Τελευταίαάρθρα.