Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Ford Kuga instacar

instacar review: Ford Kuga

Το Ford Kuga είναι ένα πραγματικά συμπαγές SUV, που έχει γίνει αρκετά δημοφιλές στους οδηγούς από το 2008, όταν και πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά. Το μοντέλο του 2022 είναι η πιο σύγχρονη έκδοση κι έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικότερα, τι έχει να προσφέρει το Kuga και πώς μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ με το ευέλικτο leasing από το instacar


Ford Kuga Titanium



Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσεις στο νέο Ford Kuga είναι η πραγματικά κομψή εξωτερική του σχεδίαση. Μπορεί το Kuga να ήταν ανέκαθεν ένα όμορφο όχημα, πλέον όμως το νέο μοντέλο πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με μια πιο μοντέρνα και αεροδυναμική εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος θα ξεχωρίσεις την τολμηρή του μάσκα, καθώς και τα αιχμηρά φώτα, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κομψά φώτα και μια σπορ αεροτομή. Συνολικά, το Kuga αν και SUV καταφέρνει και δείχνει ταυτόχρονα κομψό και σπορ, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για άνετες διαδρομές, που συνοδεύονται από κομψότητα. Οι διαδρομές εκτός από άνετες μπορούν να είναι κι ανέμελες, μιας κι εκτός του καυσίμου οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι στο παρέχει το leasing οχημάτων με την υπογραφή του instacar.



Ford Kuga interior


Μπαίνοντας στο εσωτερικό του Ford Kuga θα δεις ότι είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό του. Είναι αρκετά ευρύχωρο κι άνετο, με άφθονο χώρο για τους επιβάτες και τα πράγματά τους. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σ’ όλη την καμπίνα είναι υψηλής ποιότητας και μοιάζουν πολυτελή, προσδίδοντας στο Kuga μια ακόμα πιο premium αίσθηση. Τα καθίσματα είναι υποστηρικτικά κι άνετα, κάνοντας πιο εύκολη την πολύωρη παραμονή πίσω από το τιμόνι. Όσον αφορά την τεχνολογία, στο Kuga ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη με το σύστημα infotainment, το οποίο είναι εύχρηστο και προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς πληθώρα ρυθμίσεων για το ίδιο το αυτοκίνητο.


Ford Kuga back


 

Το Ford Kuga, που μπορείς να αποκτήσεις με ευέλικτο leasing από το instacar, έρχεται κάτω από το καπό με έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1500 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους. Με 27 κιλά ροπή έχει πραγματικά υπέρμετρη δύναμη για τους σκοπούς που καλείται να εξυπηρετήσει και κάνει την οδήγηση ακόμα πιο άνετη κι απολαυστική.

Ford Kuga Front

 

Όσον αφορά την οδηγική του συμπεριφορά, το Ford Kuga τα πηγαίνει περίφημα. Η ανάρτηση απορροφά καλά τις κραδασμούς από τις λακούβες και τους ανώμαλους δρόμους. Όπως καταλαβαίνεις αυτό το καθιστά ιδανικό για τους ελληνικούς δρόμους! Αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις με το ευέλικτο leasing αυτοκινήτου του instacar, με ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης έναν μήνα και χωρίς υπέρογκες προκαταβολές, θα δεις ότι το Ford Kuga είναι πραγματικά σταθερό στις στροφές. Το τιμόνι ανταποκρίνεται πιστά στις κινήσεις σου και τα φρένα παρέχουν αυτό που ονομάζουμε καλή δύναμη πέδησης. Συνολικά, με το Kuga θα απολαύσεις την οδήγηση τόσο εκτός, όσο κι εντός πόλης, ενώ με τα διαθέσιμα driving modes, όπως οι επιφάνειες που γλιστράνε από πάγο ή για άμμο και λάσπη, μπορείς σίγουρα να κάνεις κάποιες εύκολες διαδρομές εκτός δρόμου.

 

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Ford Kuga του 2022 έρχεται «πάνοπλο»! Διαθέτει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και κάμερα οπισθοπορείας. Τα υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού προσθέτουν ακόμη πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως προσαρμοζόμενο cruise control και σύστημα κάμερας 360 μοιρών. Το Kuga σημείωσε επίσης καλή βαθμολογία στις δοκιμές ασφαλείας, κερδίζοντας πέντε αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP. Αν αποφασίσεις λοιπόν να το αποκτήσεις με το ευέλικτο leasing από το instacar, τότε οι ασφαλείς βόλτες είναι εγγυημένες.

Δες και το βίντεο του CarBoldie, που λέει την άποψή του για το Ford Kuga με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο
 

 

Τελευταίαάρθρα.