Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

top 5 suv

Τα 5 τοπ SUV κι αυτοκίνητα 4Χ4 για τις καλοκαιρινές μετακινήσεις σου!

ansamothrakis

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, διακοπές, καλοκαιρινοί προορισμοί, ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα έχουν την τιμητική τους. Φτιάξε, λοιπόν, καφεδάκι, χαλάρωσε κι άσε το μυαλό σου να περιπλανηθεί στο γαλάζιο της θάλασσας και το εκτυφλωτικό λευκό των σπιτιών του Αιγαίου, στα ενετικά “παιχνιδίσματα” του Ιονίου, αλλά και στη μαγεία της ηπειρωτικής Ελλάδας. Εμπνεύστηκες το spot για το επερχόμενο ταξιδάκι σου; Βάλε άλλη μια πινέζα στον προσωπικό ταξιδιωτικό σου χάρτη και αφού κάνεις τα περί διαμονής arrangements, ρίξε μια ματιά στα 5 τοπ SUV κι  4Χ4, που συγκέντρωσε η ομάδα του instacar  και θα σταθούν επάξια στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις! 

 

  1. DS3 Crossback: άνεση και up to date εμφάνιση, 2 σε 1!

DS3_Crossback Suv

Το DS3 Crossback είναι το SUV για τις φετινές σου διακοπές, αν είσαι ο high-tech τύπος που ανακαλύπτει (ή και δημιουργεί, why not;) τα trends της εποχής. Το γαλλικό B-SUV παινεύεται για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του (ακόμα και στη βασική έκδοση), την κατανάλωση καυσίμου, την ευρυχωρία, αλλά και την άριστη οδηγική του συμπεριφορά, που θα σου επιτρέψει να εγκαταλείψεις το “κλεινόν άστυ”, να φτάσεις στον προορισμό σου ξεκούραστα και να αφοσιωθείς άμεσα στο πρόγραμμα των διακοπών σου. Από την άλλη πλευρά, αν σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου όλο το σπίτι, οι αποθηκευτικοί του χώροι θα σου βάλουν στοπ. Αν πάλι ταξιδεύεις με αριθμό αποσκευών, που προσομοιάζει με των νορμάλ ανθρώπων, θα σου κλείσει το μάτι και δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα κανένα. 

 

Το μεγαλύτερο ατού του: το προχωρημένο design του, που το κάνει να μην περνά ποτέ απαρατήρητο. Από τις pop-up χειρολαβές μέχρι τη ντιζαϊνάτη μάσκα του, το DS3 Crossback είναι το αμάξι με το οποίο θα ξεχωρίσεις, όπως άλλωστε ξεχωρίζουν όλα τα DS, στις διακοπές σου.

 

Extra tip: Έχεις εκστασιαστεί με όλα τα παραπάνω, αλλά όχι με την τιμή, ενώ το θέλεις και μεταχειρισμένο; Ξέχνα όσα ήξερες για το leasing μεταχειρισμένων, γιατί το DS3 Crossback βγαίνει σε “instacar edition”, ως μοντέλο 2022, και σε περιμένει να το αποκτήσεις όχι “σαν” αλλά όντως καινούργιο!

 

  2.Kia Sportage LX Dynamic: όταν η ευρυχωρία “τα βρίσκει” με μια super premium καμπίνα

KIA_Sportage_Dynamic_LX Suv

Το Kia Sportage LX Dynamic διαθέτει επίσης ένα προσεγμένο design (με personal fav την οριζόντια λωρίδα στο πίσω μέρος που δημιουργεί “το σκηνικό” για τα φώτα τύπου ξυραφιού). Η προσέγγιση αυτή μάλιστα προχωρά και στο εσωτερικό του, το οποίο είναι αναμφίβολα καλοσχεδιασμένο. Με έμφαση στην λεπτομέρεια, το Kia Sportage φαίνεται πως τα έχει καλά και με την τεχνολογία, ενώ ο συνδυασμός των 150 ίππων με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου το καθιστά ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές με αμάξι. Στα συν του ότι φαίνεται να αγαπά και τους επιβάτες και τις αποσκευές και για το λόγο αυτό τους τακτοποιεί αναλόγως!

 

Το μεγαλύτερο ατού του: Η Kia έδωσε τόσο μεγάλη προσοχή στην ευχαρίστηση του επιβάτη, ώστε διεξήγαγε μεγάλη έρευνα προκειμένου να διαλέξει τα υφάσματα και να καθορίσει το σχεδιασμό των καθισμάτων της καμπίνας. Εξού και η αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης που θα νιώσεις με το που θα βολευτείς στο κάθισμά σου αλλά και η αντοχή στις όποιες κακουχίες ενδεχομένως το υποβάλλεις!

 

Extra Tip: Επίσης μοντέλο του 2022, το instacar Kia Sportage είναι απόδειξη ότι το instacar απέχει έτη φωτός από το παραδοσιακό leasing μεταχειρισμένων.

 

  3. Jeep Renegade Longitude: ψάχνεις αυτοκίνητα 4Χ4; Θα πας σε Jeep ασφαλώς!
 

Jeep Renegade Suv

Με hardcore παρουσιαστικό, το Jeep Renegade Longitude επενδύει στο κλασικό στυλ Jeep εμπλουτίζοντάς το με μοντέρνες πινελιές και σύγχρονες λεπτομέρειες. Στυλάτο και ευρύχωρο, έχει τόσο-όσο σχέσεις με τα βενζινάδικα. Παράλληλα, η σχεδιαστική φιλοσοφία πίσω από το Jeep Renegade υλοποιείται με “συμπαγές” τρόπο για να σου δώσει την ευελιξία που χρειάζεσαι στις πιο στενές διαδρομές, ενώ το πραγματικά άνετο εσωτερικό του κι ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του σου επιτρέπουν να διανύσεις τεράστιες αποστάσεις, ανεξαρτήτως οδοστρώματος, εντός ή κι εκτός δρόμου!

 

Το μεγαλύτερο ατού του: Ο “Jeep” χαρακτήρας του σε συνδυασμό με τον eco, αλλά και budget-friendly (ως προς την κατανάλωση καυσίμου) προσανατολισμό του.

 

Extra tip: Keep in mind ότι μπορείς να αποκτήσεις το super-duper, ολοκαίνουργιο instacar Jeep Renegade, με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και με δωρεάν αλλαγή, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν. #Flexibility_Is_Our_Thing!

 

  4. VW T-Roc Advance: SUV χαρακτήρας με την υπογραφή της Volkswagen

VW_T_ROC Suv

Το Volkswagen T-Roc, με σπορ χαρακτήρα, δυναμικές επιδόσεις κι one-of-a-kind εμφάνιση, έχει έρθει για να ξεχωρίσει. Από τα freshly-designed φώτα της μάσκας και τα φώτα ημέρας LED μέχρι το ευρύχωρο και μοντέρνο εσωτερικό, το Volkswagen T-Roc φιλοδοξεί να προσομοιάζει σε ένα κλασικό SUV, δίνοντας, όμως, την αίσθηση ενός brand-new μοντέλου. Για τον σκοπό αυτό, πέρα από το “εμφανισιακό”, έχει φροντίσει να κάνει τον εαυτό του high-tech, ενώ η ξεκούραστη κι άνετη οδηγική του συμπεριφορά, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του, το κατατάσσουν στα καλύτερα SUVs της κατηγορίας του. 

 

Το μεγαλύτερο ατού του: Ο 1000αρης, τρικύλινδρος κινητήρας που εξασφαλίζει εύκολα 115hp και επιδόσεις που θα σε ταξιδέψουν στον τόπο των διακοπών σου με τον τρόπο που θες και στο χρόνο που υπολογίζεις!

 

Extra tip: Το instacar VW T-Roc σου έρχεται πακετάκι με πολλά τεχνολογικά "μπλιμπλίκια" και συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Πέρα από το λατρεμένο σύστημα Infotainment "Composition Media", έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του: σύστημα αναγνώρισης κόπωσης του οδηγού, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αισθητήρα αναγνώρισης τυφλού σημείου και άλλα πολλά!

 

  5. BMW X1 sDrive: το premium 4Χ4 για τις πιο luxury διακοπές

Bmw X1 Suv

Η γερμανική συμβολή στις πιο αξέχαστες διακοπές σου ακούει στο όνομα BMW X1 sDrive. Το στιβαρό κι elegant εξωτερικό συναντά την εκλεπτυσμένη καμπίνα κι όλα αυτά ντύνονται με το ύφος και την ξεχωριστή φιλοσοφία της BMW. Από την άλλη, οι 136 ίπποι του θα σου δώσουν άλλη αίσθηση στο δρόμο, ενώ το ευρύχωρο εσωτερικό, αλλά και οι large αποθηκευτικοί του χώροι θα σου επιτρέψουν να ταξιδέψεις -αν όχι με όλη- τουλάχιστον με τη μισή γκαρνταρόμπα σου! Τίμιο τεχνολογικά και ικανοποιητικό ως προς την κατανάλωσή του, το βαυαρικό μοντέλο μπορεί να μην είναι το κορυφαίο για δύσβατες, off-road διαδρομές, είναι, όμως, σίγουρα το τοπ για μια premium οδηγική εμπειρία και γι’ ένα ταξίδι με στυλ!

 

Το μεγαλύτερο ατού του: Με άνετους χώρους, αξεπέραστο design και μοναδικές επιδόσεις, η BMW X1 sDrive μπορεί να γίνει κάλλιστα ο σύμμαχός σου σε οικογενειακές, καλοκαιρινές αποδράσεις, αλλά και ο σύντροφός σου σε ένα single ή couple-ταξίδι με luxury διαθέσεις!

 

Extra tip: Η instacar BMW X1 έρχεται σε αυτόματη έκδοση. Αν είσαι πιο παραδοσιακός τύπος ανθρώπου και έχεις συνηθίσει στα χειροκίνητα αυτοκίνητα, μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι με την αυτόματη BMW σου εδώ.
 

Αυτά ήταν τα 5 κορυφαία SUV, που θα σε συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Όποιο κι αν επιλέξεις κι όποια κι αν είναι τα κριτήριά σου, τρία πράγματα πρέπει πάντα να θυμάσαι:

  • το leasing είναι ο πλέον συμφέρων τρόπος να αποκτήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου.
  • το ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, σου προσφέρει τα κορυφαία μοντέλα της αγοράς (καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα-σαν καινούργια) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  • το instateam περιμένει πάντα με χαρά την κάθε απορία σου και είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε πρόβλημα ή δυσκολία σου.

Τελευταίαάρθρα.