Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Peugeot 208 Car of the Year 2020

Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 - Peugeot 208

Peugeot 208: Γιατί να αποκτήσεις το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020

2 Μαρτίου, Γενεύη

Μία επιτροπή 60 δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη, ανέδειξε το νέο Peugeot 208 ως το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020. Ξεχώρισε λόγω του ιδιαίτερου design του καθώς και των πρωτοποριακών τεχνολογιών του. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και το προηγούμενης γενιάς 208, ήταν ένα best seller, αλλά για πρώτη φορά, η Peugeot κατάφερε να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο στην B Segment κατηγορία, όντας πλέον το 6ο συνολικά αυτοκίνητο της φίρμας που κερδίζει επάξια τον βαρύ τίτλο.

Ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» 2020
Κι όμως, το νέο Peugeot 208 κέρδισε τον ίδιο τίτλο και στην Ελλάδα, αφού 26 δημοσιογράφοι ψήφισαν με βάσει την τεχνολογία, την καινοτομία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια και τελικά τιτλοφόρησαν το νέο 208 ως το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η συγκεκριμένη τάση αφού το νέο 208 λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια από όποιον και να το οδηγήσει. Ψάχνεις λοιπόν ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες; Διάβασε τους λόγους για τους οποίους αξίζει  να αποκτήσεις το νέο Peugeot 208, χωρίς προκαταβολή με
instacar leasing!   

Από μέσα προς τα έξω

Peugeot 208 interior
Σημαντικός λόγος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Peugeot 208, καθώς εκεί θα περνάτε μαζί του τις περισσότερες ώρες. Ξεχωρίζει το νέας γενιάς i-Cockpit, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Στο οδηγοκεντρικά σχεδιασμένο ταμπλό, δεσπόζει μία οθόνη αφής που ξεκινά από τις 5in. Φινίρισμα, υλικά και συναρμογή είναι κορυφαίας ποιότητας, που θυμίζει Peugeot άλλης κατηγορίας. Τα καθίσματα πάντα άνετα, όπως αρμόζει σε ένα γνήσιο Peugeot. Ο χώρος αποσκευών των 311lt είναι αρκετός για τις καθημερινές σας ανάγκες και θα λέγαμε πως έχει διατηρηθεί μία καλή αναλογία χώρου επιβατών/χώρου αποσκευών.

Design με έντονη προσωπικότητα
Χαμηλό αμάξωμα, μακρύ καπό και εντυπωσιακές γραμμές είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι σήμα κατατεθέν του νέου 208 αφού δεν θυμίζουν κανένα άλλο αυτοκίνητο. Προκλητικό θα το χαρακτηρίζαμε γενικώς και φαίνεται πως η τολμηρή σχεδίαση της φίρμας, πέτυχε τον στόχο της. Κυκλοφορώντας με το νέο Peugeot 208 σας, θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας, θα κοιτάζουν το αυτοκίνητο. Αυτό και μόνο, είναι μία τεράστια επιτυχία για το σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot.   


Μπορείς να αποκτήσεις το Peugeot 208 με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα μπορείς να το αλλάξεις με το επόμενο αυτοκίνητο της χρονιάς ή όποιο άλλο εσύ θες, με μία απλή ενημέρωση 3ο ημέρες πριν. Τόσο απλά! Καλές insta-βόλτες! 

 

Τελευταίαάρθρα.