Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacarαμπιες

Φέτος τα Χριστούγεννα έχει… instacarαμπιέ!

ansamothrakis

Όσο ευέλικτο leasing κι αν κάνουμε στο instacar η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε στον στόλο μας έλκηθρο και ταράνδους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα κι ότι δεν θέλουμε με τη σειρά μας να σου κάνουμε ένα μεγάλο δώρο.


Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια μας έρχεται και συνδυάζει τον παραδοσιακό κουραμπιέ με το σύγχρονο ευέλικτο leasing. Φέτος λοιπόν έχουμε τον instacarαμπιέ, ο οποίος μπορεί να φέρει σε έναν τυχερό το πιο γλυκό δώρο! Ποιο είναι αυτό; Ένα αυτοκίνητο για έναν μήνα. Όχι ένα απλό αυτοκίνητο όμως! Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.

christmas tesla


 

Αν κερδίσεις εσύ, θα μπορέσεις ουσιαστικά να δοκιμάσεις την υπηρεσία μας δωρεάν και να δεις πώς είναι στην πραγματικότητα το ευέλικτο leasing μεταχειρισμένων, τα οποία είναι σαν καινούργια, καθώς και καινούργιων αυτοκινήτων. Αυτό δεν θα γίνει με ένα απλό αυτοκίνητο, αλλά μ’ ένα Tesla! Κοινώς, η χρονιά σου θα ξεκινήσει οδηγώντας το πιο προηγμένο ηλεκτρικό όχημα και το αγαπημένο μας από τα διαθέσιμα για leasing ηλεκτρικών οχημάτων. 


Τι πρέπει όμως να κάνεις εσύ για να κερδίσεις και τι σχέση έχει με αυτό ο κουραμπιές; Καλείσαι λοιπόν να κάνεις μια χριστουγεννιάτικη φάρσα και να φυσήξεις την άχνη από τον κουραμπιέ σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό πρέπει να το έχεις τραβήξει βίντεο και να το ανεβάσεις στο TikTok με #instacarαμπιές, καθώς και να μας κάνεις mention στο @instacargr. 


Aν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητές σου, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. 

 

Αρχικά μπες στο site μας instacar.gr


instacar interface

Aφού βρίσκεσαι στην αρχική σελίδα στα δεξιά θα δεις το σύμβολο του intercom. Κάνε click σε αυτό.

instacar site


Όταν κάνεις click θα σου ανοίξει το παρακάτω menu. Σε αυτό επίλεξε την επιλογή “Αποστολή μηνύματος”

instacar intercom


Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα ανοίξει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις το email σου και να γράψεις σαν μήνυμα τη λέξη instacarαμπιές.

instacar intercom 2


 

Ακόμα κι αν είσαι fan των μελομακάρονων φέτος ο κουραμπιές μπορεί να γλυκάνει τα Χριστούγεννά σου! Περιμένουμε τις συμμετοχές σου και σου ευχόμαστε καλή τύχη και καλές γιορτές!

 

Παρακάτω θα βρεις κι αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.
 

  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των βίντεο που θα ανεβάσει ένας λογαριασμός στο TikTok. Στο intercom θα γίνεται δεκτή μόνο μία συμμετοχή ανά email.
  • Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Ο/η οδηγός του Tesla θα πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να έχει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον για έναν χρόνο, την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.
  • Εάν ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 23 ετών, θα πρέπει να ορίσει στο συμβόλαιο κάποιον οδηγό που να πληροί τα ηλικιακά κριτήρια.
  • Στο συμβόλαιο μπορεί να δηλωθεί μόνο ένας/μία οδηγός και θα είναι ο/η μοναδικός/ή που θα μπορεί να οδηγήσει νόμιμα το όχημα.
  • Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο όχημα επιβαρύνει τον οδηγό και θα πρέπει να επωμιστεί το κόστος επισκευής.
  • Ο διαγωνισμός διαρκεί από 15/12/2022 μέχρι και 2/1/2023.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 3/1/2023. Την ίδια ημέρα θα γίνει κι η επικοινωνία με τον/την νικητή/τρια.
  • Η ανακοίνωση του/της νικητή/τριας από την εταιρία προς το κοινό θα γίνει ταυτόχρονα με την παράδοση του οχήματος στον/ην ίδιο/α.
  • Η παράδοση του οχήματος εντός του 2023 και βάσει της διαθεσιμότητας του οχήματος χωρίς να υπάρχει ορισμένη ημερομηνία γι’ αυτή.
  • Το όχημα θα παραμείνει στην κατοχή του/της νικητή/τριας για έναν ημερολογιακό μήνα από την ημερομηνία παράδοσης.
  • Το instacar δεν εγγυάται διαθεσιμότητα για άμεση ανανέωση της σύμβασης, σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια αποφασίσει να προχωρήσει σε μίσθωση του οχήματος.
     



 

Τελευταίαάρθρα.