Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

leasing για ιδιώτες

Leasing για ιδιώτες 5+1 true facts

 

  • “Leasing για ιδιώτες; Μα πού ακούστηκε αυτό;”
  • “Το leasing μεταχειρισμένων ή μη οχημάτων εξυπηρετεί αποκλειστικά τις επιχειρήσεις, οι οποίες μισθώνουν έναν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων χωρίς να δαπανήσουν κεφάλαια κι απολαμβάνουν φορολογικές ελαφρύνσεις.”
  • “Το leasing για ιδιώτες δε συμφέρει. Είναι σαφώς προτιμότερη η μίσθωση ή η αγορά με χρηματοδότηση.” 
  • “Με το leasing αυτοκινήτου πληρώνεις για ένα αυτοκίνητο που δε θα γίνει ποτέ δικό σου.” 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις so-last-year απόψεις που επικρατούν ακόμα στην αγορά. Αν και το instacar έχει σαρώσει στο πέρασμά του κάθε παρωχημένη αντίληψη, αναβαθμίζοντας την ίδια την έννοια του leasing οχημάτων, υπάρχει ένα απειροελάχιστο ενδεχόμενο να σε ταλανίζουν ακόμη κάποιες αμφιβολίες. Είσαι, λοιπόν, ιδιώτης; Ενδιαφέρεσαι για το leasing για ιδιώτες; Μάθε τα 5+1 βασικά facts που θα σου αποσαφηνίσουν την όλη κατάσταση!

 

 Το leasing για ιδιώτες είναι true thing;

Μα φυσικά! Οι εποχές που το leasing αφορούσε μόνο επαγγελματίες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα το leasing αυτοκινήτου τείνει να γίνει ο πιο trendy και συμφέρων τρόπος να αποκτήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

 

 Συμφέρει το leasing για ιδιώτες;

 

leasing για ιδιώτες

Τι λέμε τόση ώρα; Το instacar leasing απευθύνεται σαφώς και σε ιδιώτες. Και μπορεί μεν να μην έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει φορολογικά προνόμια, τους δίνει, όμως, τόσα άλλα bonus που φτάνουν και περισσεύουν. Το ευέλικτο και “flexdrive” instacar leasing, λοιπόν, θα σου καλύψει όλα τα πάγια έξοδα χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου σου (ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, service κτλ) ενώ παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις αυτοκίνητο, όποτε το επιθυμείς, με μία απλή ενημέρωση 30 ημέρες πριν ή και να λήξεις τη σχετική σύμβαση, χωρίς δεσμεύσεις και οικονομικές επιβαρύνσεις.

 

 

Να επιλέξω το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για ιδιώτες ή όχι;

Στο instacar, το εν λόγω δίλημμα δεν υφίσταται καν. Ο στόλος μας αποτελείται αποκλειστικά από brand-new ή ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, προερχόμενα από ελληνικές αντιπροσωπείες και συνεπώς, ορθά ελεγμένα, προκειμένου να σου προσφέρει σε όλες τις περιπτώσεις την οδηγική εμπειρία ενός αυτοκινήτου “του κουτιού”. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, λοιπόν. Το leasing καινούργιων και το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο instacar είναι ένα και το αυτό.

 

Το leasing για ιδιώτες χωρίς προκαταβολή είναι μύθος;

Ασφαλώς κι όχι. Το leasing χωρίς προκαταβολή είναι ο θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας του instacar. Το μόνο που θα σου ζητήσουμε στην αρχή της συνεργασίας μας (και ποτέ ξανά, όσα αυτοκίνητα κι αν αλλάξεις κι όσο χρόνο κι αν μείνεις στην παρέα μας) είναι το instastart, ένα ποσό, δηλαδή, που καταβάλλεται εφάπαξ και αποτελείται από δύο μέρη. Δες παρακάτω τον αναλυτικό ορισμό.  


Το instastart αποτελείται από την εγγραφή στην υπηρεσία, η οποία κοστίζει 270 + ΦΠΑ και διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Το δεύτερο είναι η πληρωμή μιας μηνιαίας συνδρομής ανάλογης της αξίας του οχήματος, η οποία επιστρέφεται είτε με τη μορφή δωρεάν μισθώματος, είτε ως έκπτωση κατά την αγορά του οχήματος, όταν συμπληρωθούν 18 μήνες συμβολαίου. Εάν έχει ακόμη απορίες, δες και το βίντεο με τον CarBoldie να εξηγεί τί ακριβώς είναι το instastart. 

 

 

Η αγορά με χρηματοδότηση ή η ενοικίαση αυτοκινήτου συμφέρει περισσότερο από το leasing για ιδιώτες.

 

leasing για ιδιώτες

#not! Για την αγορά ενός αυτοκινήτου με χρηματοδότηση ακολουθείται μια αρκετά πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία συνήθως απαιτεί την εμπλοκή τραπεζών και σε κάθε περίπτωση, περιλαμβάνει την καταβολή μιας γενναίας προκαταβολής. Καμία σχέση, λοιπόν, με το ευέλικτο instacar leasing αυτοκινήτου, το οποίο σε χρόνο dt σου εξασφαλίζει το αμαξάκι σου, κρατώντας πιστωτικά ιδρύματα μακριά και περιφρονώντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό την όποια μορφή προκαταβολής. 

Από την άλλη πλευρά, σίγουρα αισθάνεσαι πιο άνετα με την ενοικίαση αυτοκινήτου. Σίγουρα κάνεις σκέψεις του τύπου “αυτή ξέρουμε, αυτή εμπιστευόμαστε”. Κι εμείς μαζί σου. Αν δε σε ενοχλεί βέβαια το υψηλότερο κόστος ενοικίασης, οι περιορισμένες επιλογές στα διαθέσιμα μοντέλα, ο ενδεχόμενος περιορισμός ως προς το μέγιστο χρόνο ενοικίασης και φυσικά τα επιπλέον έξοδα (ελαστικά, service, ασφάλεια κτλ) τα οποία εννοείται πως δε σου καλύπτουν οι εταιρείες ενοικίασης. Your choice…

 

Θα δίνω άδικα μηνιάτικα για ένα αμάξι που δεν είναι καν δικό μου;

Think again! Ασφαλώς και μπορείς να αγοράσεις το instacar σου αν το αγαπήσεις τόσο πολύ και τα έχετε βρει μεταξύ σας. Αυτή η “σχέση ζωής” μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της οποτεδήποτε εσύ το επιθυμήσεις, και μάλιστα σε τιμή έξτρα ανταγωνιστική σε σχέση με τις τιμές της αγοράς. Και τα μισθώματα που πλήρωνες τόσο καιρό; Άδικα έξοδα; Λάθος! Μέρος των καταβληθέντων μισθωμάτων θα συνυπολογιστούν στο κόστος αγοράς, μειώνοντας κατά πολύ την τελική τιμή του.

 Κι αφού σου δώσαμε μια πρώτη ιδέα για τον κόσμο του instacar leasing οχημάτων για ιδιώτες, πού έχεις καταλήξει; Είναι η πιο value for money επιλογή για το επόμενο αμάξι σου ή όχι; #YesYesYes 

 Αν πάλι έχεις κι άλλες απορίες ή θέλεις να τα εμπεδώσεις, μη σκας! Το instateam είναι μόλις ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακριά!  

 

Τελευταίαάρθρα.