Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2022

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για το 2022

Με τη βενζίνη και το πετρέλαιο να αξίζουν (και να κοστίζουν) πλέον χρυσάφι αλλά και την αφύπνιση του κόσμου απέναντι στα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και προβλήματα του πλανήτη να είναι πια εμφανής, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν περάσει στο προσκήνιο, φιλοδοξώντας να πάρουν μάλιστα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μειωμένοι ρύποι, έξοδα χρήσης και συντήρησης που φέρνουν χαμόγελα κι όχι τρόμο, αλλά και χαμηλά επίπεδα θορύβου είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που εδραιώνουν σταδιακά την ηλεκτροκίνηση στις καρδιές των καταναλωτών. Αν, λοιπόν, όλα αυτά σου ακούγονται και σένα ενδιαφέροντα, τσέκαρε τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022, που σου προτείνει η ομάδα του instacar και αξίζουν την αμέριστη προσοχή σου!

Κινούμαι ηλεκτρικά το 2022: τα 5 κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πρέπει να επιλέξεις!

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022 - η “φινετσάτη” επιλογή

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα


 

Στο άκουσμα της λέξης “φινέτσα”, το μυαλό σου ίσως ήδη να πηγαίνει στο Fiat 500. Το αυτοκίνητο-θρύλος, που έχει νικήσει τον χρόνο κι από ένα οικονομικό αυτοκίνητο “του λαού”, έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο φινετσάτα κι έχει περάσει στην επόμενη φάση, αγκαλιάζοντας την ηλεκτροκίνηση. Το νέο Fiat 500 Icon, λοιπόν, είναι πανέμορφο, είναι high-tech, έχει ίσως το πιο elegant εσωτερικό για την κατηγορία του κι είναι και ηλεκτροκίνητο. Διανύοντας εύκολα και χωρίς καμιά ενδιάμεση στάση για φόρτιση έως και 300km, θα σου πούμε πως το εν λόγω όχημα είναι και cabrio! Πώς, λοιπόν, να μην καμαρώνει αυτάρεσκα ανάμεσα στα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022; 

 

Tip: Ψήθηκες για το ηλεκτροκίνητο Fiatάκι; Ξέχνα αγορές, δόσεις και προκαταβολές και παίξ’ το “the leasing way”! Το Fiat 500 Icon είναι φυσικά επίτιμο μέλος της οικογένειας instacar και σε περιμένει “του κουτιού”, μοντέλο του 2022, για να το κυκλοφορήσεις χωρίς να επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου!

Δες και το video review, για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ηλεκτρικό Fiat 500. 

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022 - η SUV επιλογή

 

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ψάχνεις ένα πιο “σκληροτράχηλο” αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου; Μ’ άλλα λόγια, θέλεις ένα SUV που θα σε οδηγεί αβίαστα σε κάθε προσιτό και δυσπρόσιτο προορισμό σου, αλλά συγχρόνως, θα έχει και οικολογικές ανησυχίες, περιορίζοντας τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον (και φυσικά στο πορτοφόλι σου); Το Opel Mokka GS Line είναι, λοιπόν, με σιγουριά ο plus one στις μετακινήσεις σου. Οι μαύρες λεπτομέρειες της GS Line εξασφαλίζουν το up-to-date και τολμηρό look που ξεχωρίζει, ενώ το εξαιρετικά άνετο και τεχνολογικά εξοπλισμένο εσωτερικό του, αλλά και τα υψηλά επίπεδα ηχομόνωσής του ολοκληρώνουν την εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Πέρα και πάνω απ’ όλα αυτά, όμως, ο e-χαρακτήρας του, αλλά κι η έως 324 km αυτονομία του θα καταστήσουν το Opel Mokka το νέο BFF σου. 

 

Tip: Το instacar Opel Mokka GS Line, σε λευκή version, είναι ετοιμοπαράδοτο και σε περιμένει να το αποκτήσεις, χωρίς περιττά έξοδα και κρυφές χρεώσεις, αποδεικνύοντας όχι μόνο πως το leasing χωρίς προκαταβολή ισχύει, αλλά κυρίως πως το instacar leasing οχημάτων, όπως και να το δεις, είναι προς όφελός σου. 

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022 - η safe (και ντιζαϊνάτη) επιλογή

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η BMW i3 είναι ασφαλώς μία από τις πιο safe επιλογές και την καταχωρούμε, με ήσυχη τη συνείδησή μας, στα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022, μιας και είναι σχεδιασμένη με απόλυτο γνώμονα τη fun-to-drive οδηγική συμπεριφορά εντός πόλεως, αλλά και την εξίσου ικανοποιητική απόδοση στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Με αυτονομία 300km, το ηλεκτρικό μοντέλο της BMW έχει επενδύσει σοβαρά στον eco-friendly χαρακτήρα του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη βιωσιμότητα. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την ασφάλεια, την ποιότητα, αλλά και το design που συνοδεύουν πάντα και παντού τη βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία, με την κάθε λεπτομέρεια της BMW i3 να κινείται σε ραφιναρισμένα μονοπάτια και τις τεχνολογικές δυνατότητες του μοντέλου να είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικές. 

 

Tip: Το instacar μοντελάκι μας είναι λευκό, είναι οικονομικό για την κατηγορία του και είναι σε ετοιμότητα για να γίνει ο νέος σου συνοδοιπόρος στα ταξίδια, αλλά και στις καθημερινές μετακινήσεις σου! Έτσι, μπορείς έχεις τη BMW σου χωρίς να σε πιάνει πανικός, όποτε συναντάς βενζινάδικο, ούτε να πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για service, ελαστικά, ανταλλακτικά κτλ. Τι περιμένεις, λοιπόν;

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022 - η βραβευμένη επιλογή

 

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Έχοντας κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο “αυτοκίνητο της χρονιάς”, το Kia EV6 Long Range δε θα μπορούσε να λείπει κι από τη δική μας λίστα, βρίσκοντας μας, έτσι κι αλλιώς, απόλυτα σύμφωνους με την εν λόγω διάκριση του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Kia. Ξεκινώντας από το απίστευτο εξωτερικό του, με design που πραγματικά εντυπωσιάζει, κινούμενο σε luxury ύφος, αλλά χωρίς να απορρίπτει το σπορ χαρακτήρα του, το εντυπωσιακό με το Kia EV6 είναι πως η καμπίνα του παίζει άνετα κι αυτή στην ανάλογη κατηγορία. Σε ό,τι αφορά στην οδηγική του συμπεριφορά, το Kia EV6 υπερηφανεύεται για την “ελαφρότητά” του στις αστικές μετακινήσεις, αλλά και για τη σταθερότητά του εκτός πόλεως. Σε κάθε περίπτωση, τα περίπου 450km αυτονομίας που εγγυάται δε θα σου βάλουν κανέναν περιορισμό στα ταξίδια σου.

 

Tip: Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε και δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετείς με τα έξοδα. Το instacar Kia EV6 Long Range είναι εδώ για σένα, χωρίς, όμως,  “leasing μεταχειρισμένων” μιας και το μοντέλο είναι brand new του 2022.

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022 - η luxury επιλογή

 

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Όταν μιλάμε για ηλεκτροκίνηση και πολυτελείς καταστάσεις, αναφερόμαστε ξεκάθαρα στα Tesla. Συνώνυμα με την ηλεκτροκίνηση, όλα τα μοντέλα της Tesla διαθέτουν απανταχού fans, που ορκίζονται στο όνομά τους. Εν προκειμένω, με μικρή διαφορά από τα siblings του, ξεχωρίσαμε το Tesla Model 3 Performance, χάρη στα 567km αυτονομίας, την ισχύ στα 510 Hp αλλά και τον αδιαφιλονίκητο high-tech χαρακτήρα του. Με καμπίνα που ασπάζεται τη σύγχρονη μινιμαλιστική φιλοσοφία προτάσσοντας παράλληλα και το premium στοιχείο, σχεδόν τίποτα δε συγκρίνεται με την οδηγική εμπειρία του Tesla Model 3 Performance.

 

Tip: Είναι κόκκινο, σχεδόν καινούργιο (μοντέλο του 2021) και έρχεται με την εγγύηση του instacar. Το Tesla Model 3 Performance αποτελεί φυσικά μέλος του στόλου μας και είναι στη διάθεσή σου για να ζήσεις στο έπακρο, χωρίς να μετράς τα ευρώ σου, την Tesla εμπειρία. 

Plus: το καλύτερο ηλεκτρικό scooter του 2022 (είναι -τι άλλο;- insta-scooter)

 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αν είσαι περισσότερο της δίτροχης εμπειρίας, μπορείς και πάλι να ακολουθείς το οικολογικό (και οικονομικό, μη ξεχνιόμαστε) ρεύμα της εποχής. Με άλλα λόγια, μπορείς να οδεύσεις προς την πλέον σύγχρονη λύση ενός e-scooter. Ποιο είναι, όμως, το καλύτερο ηλεκτρικό scooter του 2022; Το instateam ομόφωνα επέλεξε το Seat Mo, γιατί είναι μία από τις πλέον συμφέρουσες επιλογές για τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Με αυτονομία 137km, το μεσαίου μεγέθους scooter αρέσκεται στις ικανοποιητικές αποδόσεις ενώ φροντίζει για τα σχεδόν μηδαμινά επίπεδα θορύβου. Με όλα τα έξοδα συντήρησης (service, αλλαγή ελαστικών, ασφάλεια, οδική βοήθεια) καλυμμένα αλλά και την παροχή scooter αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, το insta-scooter Seat Mo είναι η value-for-money λύση για εσένα!

 

Αυτές, λοιπόν, ήταν οι προτάσεις του instateam για τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με bonus ένα e-scooter της Seat, για να μειώσεις στο ελάχιστο τα κόστη μετακίνησής σου και παράλληλα να εκπέμπεις μηδενικούς ρύπους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς την εμπλοκή τραπεζών, θα απογειώσουν την εξηλεκτρισμένη εμπειρία σου. Πάρε προσφορά σε 1' και ξεκίνα τις insta - βόλτες!

 

Τελευταίαάρθρα.