Citroen Ami Electric

citroen_ami_instacar_01
Αυτόματο
0km
Ηλεκτροκίνητο
Μπλε
2022
0cc/0hp

Citroen Ami Electric

Το θέλω για:
190€/μήνα + ΦΠΑ*
*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η συντήρηση, οι επισκευές, η ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας και όλοι οι φόροι του αυτοκινήτου.
Instastart460€+ ΦΠΑ
  • Το instastart περιλαμβάνει την εγγραφή σου στην υπηρεσία του instacar (270€ + ΦΠΑ), καθώς και μια μηνιαία συνδρομή ανάλογη της αξίας του οχήματος για το οποίο ενδιαφέρεσαι.
  • Το instastart μπορεί να σου επιστραφεί:
    • - Με τη μορφή έκπτωσης σε περίπτωση αγοράς του οχήματος.
    • - Με τη μορφή μηνιαίου μισθώματος, εφόσον συμπληρωθούν 18 μήνες συνδρομής (ως 19ο μίσθωμα).
  • Έχεις δικαίωμα αλλαγής οχήματος από τις διαθέσιμες επιλογές μας χωρίς να πληρώσεις ξανά instastart.

Έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το:

close

Χαρακτηριστικά

Περιγραφή

Αυτονομία 75 km
Μεγ. Ταχύτητα: 45 km/h
Πανοραμική οροφή
Φόρτιση 0-100% σε οικιακή πρίζα 3 ώρες
Φώτα ημέρας LED
Tο 100% ηλεκτρικό Citroen Ami είναι διθέσιο, έχει μήκος μόλις 2,41 μέτρα, ενώ παράλληλα η μικρή μπαταρία του ιόντων-λιθίου των 5.5 kWh, του προσφέρει αυτονομία 75 km. Mια πλήρης φόρτιση διαρκεί 3 ώρες και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι τα 45km/h.Το Citroen Ami μπορεί να οδηγηθεί μόνο με άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου. Άμεσα διαθέσιμο, με την εγγύηση του instacar! Το Citroen Ami είναι ένα πραγματικά δημοφιλές φαινόμενο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και premium gadget. Το συγκεκριμένο όχημα μικροκινητικότητας έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του: προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών στην Ελλάδα) και τιμή, συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του (ανέρχεται σε 75 χλμ.), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα. Με σεβασμό στο περιβάλλον χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης, το AMI προσφέρει εύκολη και απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων. Ένας νέος τρόπος μετακίνησης που ανταποκρίνεται στα αστικά ζητήματα κινητικότητας του σήμερα και του αύριο. Στο εσωτερικό, δεν μένει ανεκμετάλλευτο ούτε εκατοστό: Ένας χώρος αποθήκευσης που βρίσκεται στα πόδια του συνοδηγού μπορεί να φιλοξενήσει μια βαλίτσα καμπίνας, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, ειδικά στο πίσω μέρος.   Οι ιδιαιτερότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στο αριστερό μέρος της βάσης του καθίσματος του οδηγού, ενώ δεξιά από το τιμόνι, υπάρχει χώρος για να στηρίξετε το κινητό σας. Το τελευταίο μέσω εφαρμογής γίνεται παράλληλα και το σύστημα infotainment του AMI, με ένα φορητό ηχείο Bluetooth να αποτελεί τον πομπό του ήχου και μια θύρα USB να φροντίζει ώστε να μην ξεμείνετε από μπαταρία. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο πάντως το αφήσαμε για το τέλος και αφορά στα παράθυρα, τα οποία ανοίγουν με χειροκίνητη αναδίπλωση προς τα πάνω όπως στο 2CV, ενώ σημαντικό στοιχείο πως η καμπίνα είναι πλήρως κλειστή και με δυνατότητα θέρμανσης.   instacar ,  Εσύ καλύπτεις τα καύσιμά σου, εμείς όλα τα υπόλοιπα!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Κάνε τη σύγκριση.

Δεν συγκρίνουμε για να σου δείξουμε ότι οι υπόλοιπες επιλογές δεν είναι καλές, αλλά ότι το instacar είναι η ιδανικότερη!

 

Leasing
Αγορά (Δάνειο)

Citroen Ami Electric

Ευελιξία
Συντήρηση
Δωρεάν Αλλαγή
Δωρεάν Επιστροφή

Αμάξια της ίδιας κατηγορίας

Δες και άλλα αμάξια από το στόλο του instacar σε αυτή την κατηγορία για να συγκρίνεις ποιο αυτοκίνητο σου ταιριάζει περισσότερο.

FIAT 500 CLUB

0 km | 1000.0 CC | Χειροκίνητο
318€
/μήνα + ΦΠΑ

FIAT 500 DOLCE VITA

0 km | 1000.0 CC | Χειροκίνητο
338€
/μήνα + ΦΠΑ

FIAT PANDA STREET 2022

0 km | 1000.0 CC | Χειροκίνητο
268€
/μήνα + ΦΠΑ

Αμάξια της ίδιας εταιρείας

Δες και άλλα αμάξια από το στόλο του instacar από την ίδια εταιρεία για να συγκρίνεις πιο αυτοκίνητο σου ταιριάζει περισσότερο.

citroen C4 Shine

0 km | 1500.0 CC | Χειροκίνητο
513€
/μήνα + ΦΠΑ

Citroen C3 Corporate diesel

0 km | 1500.0 CC | Χειροκίνητο
317€
/μήνα + ΦΠΑ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ