Συχνές ερωτήσεις

Το rent a car είναι μία βραχυχρόνια λύση , το καθιερωμένο leasing σε δεσμεύει σε συμβόλαιο 36 ή 48 μηνών ενώ το τυπικό δάνειο 5 με 7 χρόνια . Τι γίνεται όμως εάν χρειάζεσαι αυτοκίνητο για μερικούς μήνες και δεν είσαι έτοιμος να δεσμευτείς σε μακροχρόνια συμβόλαια; Σε αυτό το σημείο δίνει την απάντηση το InstaCAR.Το ευέλικτο αυτό μοντέλο δημιουργήθηκε για να διαχειριστεί τις πιθανές εναλλαγές των αναγκών σου σε καθημερινή βάση.

Εαν το αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει δεν καλύπτει πλέον τις αναγκές σου ή βρήκες κάτι που σου αρέσει περισσότερο μην ξεχνάς πως στην InstaCAR δεν σε δεσμεύουμε . 

Νιώσε ελεύθερος να επιστρέψεις το αυτοκινητό σου χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση ή επέλεξε κάποιο άλλο. Το μόνο που ζητάμε είναι μία προηδοποίηση 10 ημέρες πριν. Τέλος το InstaCAR σου παρέχει την δυνατότητα αγοράς του οχήματος με τιμή χαμηλότερη της αγοράς σε περίπτωση που αποφασίσεις  να κάνεις το InstaCAR αυτοκίνητο ιδιοκτησία σου. Ξεκίνα την νέα ευέλικτη οδηγική σου εμπειρία εύκολα άμεσα και χωρίς γραφειοκρατεία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σου.Στη συνέχεια θα πρέπει να μας κοινοποιήσεις,ταυτότητα, δίπλωμα και ένα τελευταίο εκκαθαριστικό. Η InstaCAR θα προβεί στον απαραίτητο έλεγχο και εφόσον το αίτημα σου εγκριθεί θα πρέπει έντος 2 εργάσιμων ημερών να καταβάλεται το instapayment. Στη συνέχεια θα παραλάβεται το όχημα σας εντός 10 ημερών.

Για να διατηρούμε το μηνιαίο μίσθωμα χαμηλό και χωρίς να σε δεσμεύουμε σε μακροχρόνια συμβόλαια, κάθε αυτοκίνητο που παίρνεις συνοδεύεται απο το instapayment το οποίο αφορά τα ελάχιστα διαχειριστικά έξοδα και αντιπροσωπεύει δύο μηνιαία μισθώματα.

Πληρώνεται ακριβώς μετά την έγκριση του αιτήματος σου και δεν επιστρέφεται με τη λήξη της μισθωτικής περιόδου, παρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκπτωση σε περίπτωση αγοράς του οχήματος σου.

Με την ΙnstaCAR μπορεις να νιώθεις πλέον ελεύθερος να επιστρέψεις το αυτοκίνητο σου όποτε θέλεις ή και να το αλλάξεις με κάποιο άλλο χωρίς κάποια ρήτρα πρόωρης επιστροφής. Το μόνο που ζητάμε είναι 10 εργάσιμες ημέρες πριν μια έγγραφη ειδοποίηση.

Η μισθωτική περίοδος κάθε οχήματος ξεκινά την ημέρα της παραλαβής του οχήματος απο τον έμπορο και εφόσον έχει πληρωθεί ο πρώτος μήνας. Eπομένως, με τη λήξη της μηνιαιας μισθωτικής περιόδου(30 ημέρες) θα πρέπει να προκαταβάλεται το μίσθωμα του επόμενου μήνα.

Σε περίπτωση που παρέλθει η ημερομηνία εξόφλησης του μισθώματος θα σας σταλεί απο εμάς ένα email υπενθύμισης εντος 3 ημερών. Εάν παρέλθουν άλλες 3 ημέρες απο την έγγραφη υπενθύμιση χωρίς κάποια εξόφληση του μισθώματος τοτε συνυπολογίζoνται καποιοι τόκοι στο οφειλόμενο ποσό  για τις επόμενες  5 ημέρες. Τέλος εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια τότε θα πρέπει να επιστρέψεις το αυτοκίνητο σου. Σε αντιθέτη περίπτωση η InstaCAR θα προβεί άμεσα σε όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της.

Ο χρήστης είναι υπέυθυνος για τη σωστή χρήση και φροντίδα του οχήματος. Εάν στο τέλος της μίσθωσης οι φθορές ξεπερνούν τα όρια της συνήθους χρήσης τότε θα υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για την κάλυψη των φθορών. 

Η ΙnstaCAR σου δίνει την επιλογή να ξενοίασεις και απο αυτή την έννοια τη στιγμή που διαμορφώνεις τη σύμβαση σου με το πρόγραμμα instacare το κόστος του οποίου προσαρμόζεται στο μηνιαίο μίσθωμα σου.

Το Instacare προστατεύει το χρήστη απο απρόβλεπτες χρεώσεις την στιγμή της επιστροφής του οχήματος που αφορούν φθορές που δεν καλύπτονται απο την ασφάλεια (πχ κάψιμο καθίσματος απο τσιγάρο). Με ένα μηνιαίο επιπλέον κόστος το οποίο προσαρμόζεται στο μίσθωμα σου σε απαλλάσει απο τυχόν τέτοιες χρεώσεις κατα τη λήξη της σύμβασης.

Η διαδικασία επιστροφής του αυτοκινήτου είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μία έγγραφη ειδοποίηση επιστροφής 10 ημέρες πριν και στη συνέχεια επιστρέφεις το όχημα σου στον επίσημο αντιπρόσωπο απο όπου παρέλαβες το όχημα σου.

Τα αυτοκίνητα μας είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα και προέρχονται απο επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε άριστη κατάσταση και με λιγότερο απο 60.000 χλμ. Κάθε αυτοκίνητο παραδίδεται έχοντας κάνει τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, σέρβις και ελαστικά. Τέλος το InstaCAR σας παρέχει μια αναλυτική παρουσίαση του κάθε οχήματος ξεχωριστά με πραγματικές φωτογραφίες του συγκεκριμένου οχήματος

Έχοντας πάντα ώς γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μπορείτε να μας πείτε το αυτοκίνητο που ψάχνετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας το παρέχουμε. 

Η InstaCAR σου παρέχει δωρεάν εώς και 20.000 χλμ ανά έτος. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον χλμ με το πρόγραμμα instamiles και με ένα επιπλέον κόστος το οποίο προσαρμόζεται στο μίσθωμα σου μπορείς να επεκτείνεις τα χλμ που δικαιούσαι .Σε περίπτωση που δεν κάνεις χρήση του instamiles και επιστρέψεις το όχημα σου με επιπλέον χλμ υπάρχει χρέωση ανά χιλιόμετρο.

Όχι, στόχος μάς είναι να δημιουργήσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας ώστε να κάνουμε τη χρήση αυτοκινήτου προσιτή σε όλους έυκολη, άμεση, εύελικτη, και δίκαιη. Για αυτούς τους λόγους αποφεύγουμε τις υπέρογκες προκαταβολές και τις κρυφές χρεώσεις. Αυτο σημαίνει InstaCAR.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Περισσότερα Αποδοχή