MAXX MOTORS ΑΕΒΕ

MAXX

MAXX MOTORS ΑΕΒΕ

10ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών ΙΩΑΝΝΙΝΑ P. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 45500+30 2651200400[email protected]

Η MΑΧΧ MOTORS AEBE (πρώην RADOS MOTORS SA) δημιουργήθηκε το Φθινόπωρο του 1993 με αντικειμενικό σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Opel στην Δυτική Μακεδονία - ειδικότερα στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, και Γρεβενών. Με το πέρασμα τον χρόνων διευρύναμε τους ορίζοντες μας και κοιτάξαμε στο μέλλον.


Ο αρχικός σχεδιασμός με την σταθερή και απαράκλητη πορεία της από τις βασικές της αρχές δημιούργησαν μια εταιρεία που είναι υπερήφανη για τα αποτελέσματά της όλα τα χρόνια λειτουργιάς της μέχρι σήμερα. .Σ'αυτή την κατεύθυνση συνέβαλλαν και οι άνθρωποι μας οι οποίοι αφομοίωσαν τις νέες κατευθύνσεις επικεντρώθηκαν σε αυτό που έκαναν, προσφέροντας τα μέγιστα σε κάθε πελάτη μας και αυξάνοντας συνεχώς την αποδοτικότητα τους.Με την συναίνεση των ανθρώπων μας, στην κορυφή καθημερινά προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος και περισσότερες επιλογές.


Σήμερα η ΜΑΧΧ ΜΟΤΟRS AEBE είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων 9 μαρκών:Opel, Fiat, Alfa Romeo,Jeep,Lancia, Volvo, Isuzu, Hyundai & Kia. Eχει 2 καταστήματα στην Κοζάνη: 1)κεντρικό 2)υποκατάστημα έκθεσης Hyundai και 3) ανεξάρτητο κατάστημα στα Ιωάννινα. Κατέχει το 25% της αγοράς δηλ 1 στα 4 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην περιοχή πωλούντο από την ΜΑΧΧ ΜΟΤΟRS AEBE και εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο στα συνεργεία της.

Αυτοκίνητα του ομίλου MAXX MOTORS ΑΕΒΕ

Δες όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου MAXX MOTORS ΑΕΒΕ που μπορείς να προμηθευτείς αποκλειστικά από το Instacar.

KIA PICANTO 21

0 km | 1.0 CC | Αυτόματο
265€
/μήνα + ΦΠΑ

ebikes του ομίλου instacarX

Δες όλα τα ebikes του ομίλου instacarX που μπορείς να προμηθευτείς αποκλειστικά από το Instacar.

SEAT MO

Αυτονομία: 137χλμ. | Medium Κατηγορία: eScooter
195€
/μήνα + ΦΠΑ

Segway E110SE

Αυτονομία: 97χλμ. | Small Κατηγορία: eScooter
80€
/μήνα + ΦΠΑ

GIANT EXPLORE E+3STA

Αυτονομία: 110χλμ. | Large Κατηγορία: City / Trekking
82€
/μήνα + ΦΠΑ