7+1 Μύθοι για το ευέλικτο leasing του instacar.

Μύθος #1

Δεν υπάρχει leasing χωρίς προκαταβολή!

Πραγματικότητα

Το σύγχρονο leasing μεταχειρισμένων ακούει στο όνομα instacar και σου φέρνει το leasing χωρίς προκαταβολή. Ξέχνα όσα ήξερες για το παραδοσιακό leasing, όπου χρειάζεσαι υπέρογκες προκαταβολές του ύψους του 20% της λιανικής τιμής του οχήματος. Διαλέγεις όχημα, σε 2-10 μέρες το παραλαμβάνεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις.

Μύθος #2

Δεν υπάρχει leasing χωρίς προκαταβολή, εφόσον υπάρχει το instastart

Πραγματικότητα

Στο instacar, οι υπέρογκες προκαταβολές αντικαθιστούνται από ένα αρχικό κόστος εκκίνησης, αποτελούμενο από δύο μέρη: α) την εγγραφή σου στην υπηρεσία, και β) το instastart. Η εγγραφή σου (270€+ΦΠΑ) γίνεται μια φορά και για πάντα. Το instastart ισούται με ένα ή δύο μισθώματα ανάλογα με το πακέτο συνδρομής που επέλεξες και σου επιστρέφεται με τη μορφή δωρεάν μισθώματος υπό προϋποθέσεις. Τέλος, εάν επιθυμείς να προκαταβάλλεις ένα ποσό, αυτό θα εξασφαλίσει ευνοϊκότερο μίσθωμα για τα πακέτα 12 ή 24 μηνών. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στις συχνές ερωτήσεις.

Μύθος #3

Το instacar δε διαφέρει σε τίποτα από τις παραδοσιακές υπηρεσίες leasing

Πραγματικότητα

Στο παραδοσιακό leasing δεσμεύεσαι από κλειστά συμβόλαια, συνήθως 36 ή 48 μηνών, ενώ δεν σου παρέχουν την ευέλικτη επιλογή του να αλλάζεις όχημα βάσει των αναγκών σου. Στο instacar από την άλλη λειτουργούμε σαν συνδρομητική υπηρεσία. Καμία δέσμευση, κρατάς το όχημα για όσο το θες και μπορείς να το επιστρέψεις, να το αλλάξεις ή και να το εξαγοράσεις ανά πάσα στιγμή.

Μύθος #4

Δεν υπάρχουν υπηρεσίες leasing για ιδιώτες χωρίς προκαταβολή

Πραγματικότητα

Θυμάσαι τις εποχές που το leasing απευθυνόταν μόνο σε επαγγελματίες; Για εμάς στο instacar αυτό είναι μακρινό παρελθόν. Μπορείς σαν ιδιώτης να επιλέξεις το όχημα που ξεχωρίζεις στον στόλο μας και- χωρίς υπέρογκες προκαταβολές της τάξης του 20% όπως στο παραδοσιακό leasing- να το έχεις άμεσα δικό σου. Σε εμάς θα χρειαστεί να καταβάλεις μόνο ένα αρχικό ποσό, δηλαδή την εγγραφή (270€+ΦΠΑ) που διαρκεί για πάντα και το instastart, ένα ποσό που ισούται με ένα ή δύο μηνιαία μισθώματα, το οποίο σου επιστρέφεται με τη μορφή δωρεάν μισθώματος υπό προϋποθέσεις. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στις συχνές ερωτήσεις.

Μύθος #5

Δεν υπάρχει leasing χωρίς τράπεζα

Πραγματικότητα

Αν σε προβληματίζει ότι στο παραδοσιακό leasing μεσολαβούν τράπεζες, θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι στο ευέλικτο leasing του instacar δεν υπάρχει καμία εμπλοκή από τράπεζες. Εμείς πραγματοποιούμε έναν σύντομο και τυπικό οικονομικό έλεγχο, κι αν εγκριθεί το αίτημά σου, παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο. Για τον έλεγχο χρειαζόμαστε μόνο τα δικαιολογητικά που θα βρεις αν κάνεις click εδώ.

Μύθος #6

Δε γίνεται να αγοράσεις αυτοκίνητο με δόσεις χωρίς τράπεζα

Πραγματικότητα

Με το που ξεκινάς ένα συμβόλαιο με το instacar, έχεις αυτόματα τη δυνατότητα να εξαγοράσεις και το όχημα που μισθώνεις. Η τιμή θα είναι προνομιακή κι ανταγωνιστική βάσει των αντικειμενικών τιμών της αγοράς, ενώ θα συνυπολογιστεί και μέρος των μισθωμάτων που θα έχεις καταβάλει. Κι ενώ δεν μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο με δόσεις χωρίς να μεσολαβήσει τράπεζα, αν εκμεταλλευτείς τις υπηρεσίες του instacar μπορείς να το πραγματοποιήσεις.

Μύθος #7

Το leasing χωρίς τράπεζα δεν αφορά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Πραγματικότητα

Το ευέλικτο leasing του instacar αφορά ακόμα και τις ατομικές επιχειρήσεις. Μην ανησυχείς, δεν θα σου ζητήσουμε κάποια μακροσκελή λίστα με δικαιολογητικά. Για τον τυπικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιούμε, χωρίς εμπλοκή τραπεζών, χρειάζονται ελαφρώς διαφορετικά δικαιολογητικά για κάθε τύπο επιχείρησης. Σε μία ατομική επιχείρηση θα χρειαστούμε ένα Ε3 κι ένα εκκαθαριστικό του εκπροσώπου, ενώ σε μια Ο.Ε θα σου ζητήσουμε Ε3, Έντυπο Ν κι εκκαθαριστικό του ομμόρυθμου εταίρου. Αν θες να δεις αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά, για όλους τους τύπους επιχειρήσεων ή ακόμα και για ιδιώτες κάνε click εδώ.

Μύθος #7+1

Το leasing χωρίς τράπεζα δεν αφορά σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Πραγματικότητα

Εάν φοβάσαι να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα, οι υπηρεσίες του instacar θα σε απαλλάξουν από αυτόν τον φόβο. Εσύ απλά επιλέγεις μεταχειρισμένο όχημα από τον στόλο μας, κι εμείς εγγυόμαστε ότι θα είναι σαν καινούργιο, ενώ θα έχεις όλες τις παροχές του leasing όπως ζημιές, βλάβες, service, τέλη κυκλοφορίας και μικτή ασφάλεια. Με το leasing μεταχειρισμένων εμείς παίρνουμε το ρίσκο, κι εσύ απολαμβάνεις αυτοκίνητο σαν καινούργιο, για όσο θες!

Συχνές ερωτήσεις
Ευέλικτο leasing με μηνιαία συνδρομή και με:
  • Κάλυψη μικτής ασφάλειας
  • Παροχή 24ωρης οδικής βοήθειας
  • Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας
  • Αλλαγή οχήματος
  • Εξασφαλισμένη αλλαγή ελαστικών
  • Διακοπή συμβολαίου χωρίς πρόστιμο
Τα 5 τοπ SUV κι αυτοκίνητα 4Χ4 για τις καλοκαιρινές μετακινήσεις σου!

Τα 5 τοπ SUV κι αυτοκίνητα 4Χ4 για τις καλοκαιρινές μετακινήσεις σου!

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, διακοπές, καλοκαιρινοί προορισμοί, ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα έχουν την τιμητική τους. Φτιάξε, λοιπόν, καφεδάκι,…

Η 11άδα instacar πάει τελικό!

Η 11άδα instacar πάει τελικό!

Όλα τα φώτα στρέφονται στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες σε τελικό μετά…

Leasing χωρίς προκαταβολή: Τι σημαίνει πραγματικά;

Leasing χωρίς προκαταβολή: Τι σημαίνει πραγματικά;

Το leasing έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους με μισθωμένα οχήματα, είτε είναι…

Κάνε flexible drive με το instacar σου!

Κάνε flexible drive με το instacar σου!

Καθώς η καθημερινότητα μεταβάλλεται συνεχώς και οι ανάγκες του σήμερα συχνά μοιάζουν ασήμαντες μπροστά στην πραγματικότητα του αύριο, το instacar δε…