Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

DS4

instacar review: DS4 (+Video)

ansamothrakis

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικά το DS4 Business, μία από τις νεότερες προσθήκες στον στόλο του instacar και στα οχήματα που είναι διαθέσιμα για να κάνεις ευέλικτο leasing αυτοκινήτου. Είναι ένα κομψό και στιλάτο όχημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πολυτέλεια και πρακτικότητα στις καθημερινές σου μετακινήσεις. Η ομάδα του instacar, λοιπόν, ετοίμασε ένα αναλυτικό review, ώστε να μάθεις τα πάντα για το DS4. 

DS4

 

Το DS4 Business διαθέτει ευρύχωρο κι άνετο εσωτερικό, με αρκετό χώρο για τους επιβάτες. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι μοντέρνος και εκλεπτυσμένος, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης αφής και ενός υπερσύγχρονου ηχοσυστήματος, ώστε να μπορείς να κάνεις διασκεδαστική κάθε διαδρομή. Ή καλύτερα να πούμε ακόμα πιο διασκεδαστική, μιας και με τις παροχές του instacar κάθε διαδρομή είναι ήδη πιο απολαυστική για σένα.

DS4 interior

Κάτω από το καπό, το DS4 Business που θα βρεις διαθέσιμο στον στόλο μας για leasing αυτοκινήτου εδρεύει ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας, που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις με 130 ίππους, αλλά ταυτόχρονα κι οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να οδηγείς άνετα χωρίς να σκέφτεσαι συνέχεια το πού έχει φτάσει η τιμή των καυσίμων. Αυτό είναι και το μόνο έξοδο που θα έχεις πέραν του μισθώματος αν επιλέξεις να κάνεις leasing αυτοκινήτου από το instacar, μιας κι όλα τα άλλα έξοδα καλύπτονται από εμάς. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, για να κρατάς διαρκώς εσένα και τους επιβάτες σου ασφαλείς.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του DS4 Business είναι η ευελιξία του. Είτε μετακινείσαι προς τη δουλειά σου, είτε ετοιμάζεις ένα μεγάλο ταξίδι, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί πραγματικά να τα συνδυάσει όλα. Το DS4 Business είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ για την κατηγορία του, ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις εύκολα όλα τα απαραίτητα, ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε διαφορετικές καιρικές κι οδηγικές συνθήκες. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου παρέχει ομαλή κι άνετη εμπειρία οδήγησης, ακόμη και σε πιο κακοτράχαλους δρόμους. Οπότε μη σε ξεγελάει το πιο elegant και κομψό παρουσιαστικό του!

DS4 Front

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία του DS4 Business είναι το εξωτερικό του. Οι αιχμηρές, αλλά κομψές γραμμές, και το τολμηρό στυλ του αυτοκινήτου του προσδίδουν μια σπορ και μοντέρνα εμφάνιση, η οποία συνάμα αποπνέει και μια αίσθηση πολυτέλειας. Το DS4 Business κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και το στυλ σου. Εμείς όπως βλέπεις δοκιμάσαμε το total black, το οποίο θεωρούμε και την πιο όμορφη επιλογή. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED του αυτοκινήτου προσθέτουν επίσης στη συνολική αισθητική του και προσφέρουν καλύτερη ορατότητα στον δρόμο. 

Το DS4 Business έρχεται και με μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου περιλαμβάνει μια οθόνη αφής, η οποία σου επιτρέπει άμεση πρόσβαση στην πλοήγηση και στις λοιπές λειτουργίες του αυτοκινήτου, εύκολα με ένα άγγιγμα. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα, το οποίο παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας και σου επιτρέπει να ακούς αγαπημένα τραγούδια και podcasts σε πραγματικά υψηλή ποιότητα.

DS4 back

Συμπερασματικά, το DS4 Business είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει πολυτέλεια, πρακτικότητα κι ευελιξία, όπως όλα τα μοντέλα DS. Η προηγμένη τεχνολογία, οι εντυπωσιακές επιδόσεις κι η κομψή σχεδίασή του το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν αίσθηση στον δρόμο. Απόκτησέ το με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και με δωρεάν αλλαγή. Πάρε προσφορά σε 1' και... καλές instaβόλτες!

Θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα γύρω από το DS4 Business; Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο κι ο CarBoldie θα σου εξηγήσει, όσα θέλεις να ξέρεις γύρω από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!
 




 

Τελευταίαάρθρα.