Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Τα 10 καλύτερα instacars για flexdrive

Flexdrive με τα 10 καλύτερα instacars!

Το instacar μπορεί να είναι flexdrive και να σου ανοίγει το δρόμο διάπλατα για να αποκτήσεις το super-duper όχημά  σου χωρίς δεσμεύσεις και γραφειοκρατία, αλλά παράλληλα, κάνει και σκέτο flex και σου επιτρέπει να κάνεις τη μόστρα σου χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ή να πιέζεσαι για πολλά-πολλά. Αν θεωρείς, λοιπόν, πως πλέον έχεις το sauce, ρίξε μια ματιά στα #10 instacar που έχουν κι αυτά το attitude για να σε κάνουν να φλεξάρεις!

Είναι 10, είναι instacar και θα σε βοηθήσουν να κάνεις flexdrive!

 1. Flexdrive by Peugeot 3008 GT Line

flexdrive

Με σκληροτράχηλη εμφάνιση και την σφραγίδα της Peugeot, το instacar Peugeot 3008 GT-Line θα σε βοηθήσει να κάνεις το κομμάτι σου. Προχωρώντας προς τα ενδότερα, οι luxury διαθέσεις του είναι εμφανείς στο εσωτερικό, με τα υλικά να…βγάζουν μάτι και το σύστημα infotainment να κάνει επίσης τον κράχτη! Κι αν αυτά δε σου είναι αρκετά ή προβληματίζεσαι μήπως το leasing μεταχειρισμένων είναι passé, μάθε ότι το instacar σου είναι μοντέλο του 2022 -του κουτιού- και ανοίγει νέους ορίζοντες στην όλη leasing θεωρία!

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί συνδυάζει τα οφέλη ενός SUV με σπορτίφ look, ενώ παράλληλα τα πάει πολύ καλά και στην κατανάλωση καυσίμου. Και flexdrive και οικονομικό. Το λες και χρυσή τομή!

 2. Flexdrive by Kia EV6 Long Range

flexdrive kia ev6

Άλλο ένα brand-new instacar για flexdrive, έτη φωτός μακριά από την last-year κοσμοθεωρία του leasing μεταχειρισμένων, το Kia EV6 διαθέτει design που θέλεις-δε-θέλεις (θέλεις βασικά) ξεχωρίζει. Με personal fav το εντυπωσιακότατο πίσω τμήμα του (η LED ρίγα αποτελεί έμπνευση), προχωρά σε μια premium και φουλ high-tech καμπίνα που επίσης βροντοφωνάζει πως…ήρθε από το μέλλον!

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί είναι ξεκάθαρα η πιο up-to-date πρόταση για luxury, ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 

 3. Flexdrive by Opel Mokka GS Line BEV

flexdrive opel mokka e

Όπως έχεις αρχίσει ήδη να υποψιάζεσαι, τα περισσότερα instacar που είναι standby για να κάνεις flex, έχουν κόψει τα πολλά-πολλά με τα καύσιμα και τα λένε καλύτερα με τον ηλεκτρισμό και την υβριδική τεχνολογία, ώστε να μοστράρεσαι κατά το δοκούν χωρίς να αγχώνεσαι για τυχόν ανεπιθύμητες, οικονομικές παρενέργειες! Έτσι, το επίσης ηλεκτρικό και ολοκαίνουργιο Opel Mokka GS Line είναι ο σπορ σύμμαχός σου για το τέλειο luxury effect! Με 136 ίππους στο τσεπάκι του, τη χαρακτηριστική πινελιά Opel Visor στο μπροστινό του τμήμα, αλλά και το εξίσου σπορ κι  άλλο τόσο πλούσιο εσωτερικό του, το Opel Mokka GS Line φλεξάρει αβίαστα.

 

Γιατί να το επιλέξεις: Για τις ευφάνταστες και γουστόζικες διχρωμίες και για τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που δεν περνάνε με τίποτα απαρατήρητες. 

 4. Flexdrive by Audi Q3 Advanced 35 TFSI Hybrid S Tronic

flexdrive audi q3

To Audi Q3 Advanced παίζει μπάλα σε μικρομεσαία SUV κατηγορία και διακρίνεται στο “πρωτάθλημα” καθώς συγκεντρώνει τις επιδόσεις ενός γνήσιου SUV με την εξωτερική εμφάνιση και την premium εμπειρία. Ξεπερνώντας το -ομολογουμένως επιβλητικό- παρουσιαστικό του και μπαίνοντας στην καμπίνα του, θα νιώσεις αμέσως τον elegant αέρα και την αίσθηση ενός ακριβού αυτοκινήτου του σήμερα. Από την άλλη, το Audi Q3 φαίνεται πως τα έχει καλά και με την τεχνολογία και για τον λόγο αυτό σου την προσφέρει πλουσιοπάροχα, εξασφαλίζοντας το αψεγάδιαστο οδηγικό αποτέλεσμα. 

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί συνδυάζει εικόνα και “χαρακτήρα”: πέρα από το παρουσιαστικό του, θα σε ικανοποιήσει εξίσου και με τη συμπεριφορά του στον δρόμο.

 5. Flexdrive by Fiat 500 Icon Cabrio

flexdrive fiat 500e

Τι να πει κανείς για το Fiat 500; Κι αν δεν υπάρχουν λόγια για τη συνηθισμένη εκδοχή, άντε να περιγράψεις το Fiat 500 Icon! Η κλασική αξία και η ιταλική φινέτσα που χαρακτηρίζουν το 500αράκι τα έχουν τακιμιάσει εδώ με τον e-χαρακτήρα. Κι όσο το εξωτερικό θυμίζει τη vintage και διαχρονική εκδοχή του θρυλικού μοντέλου, το εσωτερικό χαράζει τη δική του ιστορία, πάντα στα χνάρια του σικάτου και elegant παρελθόντος του. Έτσι, οι luxury λεπτομέρειες, τα ακριβά υλικά και οι high-tech λειτουργίες συνυπάρχουν αρμονικά με τη γενικότερη φιλοσοφία πίσω από το συγκεκριμένο μοντέλο. Στα συν του η ικανοποιητική ευρυχωρία του και φυσικά η οικονομία που διασφαλίζει.

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί εκτός από πανέμορφο, είναι και cabrio. Και γιατί όταν ξεκινά, αντί για τον ήχο της μηχανής, θα ακούς για μερικά δευτερόλεπτα μια μελωδία του Nino Rota. Κι αν όοοολα αυτά συνδυαστικά δε σε βοηθήσουν να κάνεις flexdrive , δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε να σε κάνει! Ίσως το βίντεο review σε πείσει. Εμείς πάντως το έχουμε αγαπήσει! 

 6. Flexdrive by Tesla Model 3 Performance

flexdrive tesla model 3

Ηλεκτροκίνητο και με αυτονομία μέχρι 567 χλμ, το instacar Tesla Model 3 Performance σου δίνει το οκ να φλεξάρεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας. Το σύγχρονο, μινιμαλιστικής φιλοσοφίας εσωτερικό, με την οθόνη αφής 15 ιντσών να κλέβει συχνά την παράσταση, θα σου δώσει την up-to-date αίσθηση που επιθυμείς ενώ το σύστημα Auto Pilot θα σου προσφέρει την ξεκούραση και τη φρεσκάδα που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις και σίγουρα να κάνεις flexdrive.

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί είναι Tesla, το πιο must ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς. Τόσο απλά!

 7. Flexdrive by Cupra Formentor

flexdrive cupra formentor

Με άγριες διαθέσεις, το εξωτερικό του βενζινοκίνητου αυτή τη φορά Cupra Formentor εύκολα σε ψαρώνει. Γεννημένο για να δημιουργεί εντυπώσεις, το αγαπημένο αυτό instacar είναι το crossover που δεν έχει καμιά αμφιβολία για τις επιδόσεις του. Μπορείς να κινηθείς στο δρόμο με τη σιγουριά των 150hp που θα σου δώσει, αλλά και να αράξεις στην καμπίνα του, απολαμβάνοντας τα προσεγμένα φινιρίσματα που είναι εδώ για να υπενθυμίσουν πως όταν οι lavish καταστάσεις είναι ο προορισμός, το instacar με το εκρηκτικό, σπανιόλικο ταμπεραμέντο είναι ο τρόπος!

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί θα σου δώσει την απόδοση που αναζητάς, αλλά πολύ λιγότερη κατανάλωση καυσίμου απ’ αυτή που περιμένεις.

 8. Flexdrive by Jaguar E-Pace 4X4

flexdrive jaguar e-pace

Το πετρελαιοκίνητο instacar που θα σου δώσει το flex που αποζητάς ακούει στο όνομα Jaguar E-PACE 4X4. Το “αιλουροειδές” instacar είναι Jaguar και κάπου εδώ θα έπρεπε να είναι το end of the story! Για να σου δώσουμε το κατιτίς παραπάνω ωστόσο (όπως κάνουμε πάντα!), σου έχουμε μερικά plus ακόμα, για να αποφασίσεις την επόμενη κίνηση σου χωρίς καμιά έκφραση αμφιβολίας στο πρόσωπό σου. Με άφθονες καμπύλες, αλλά και μυώδη σκελετό, το Jaguar instacar συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του συνονόματού του τζάγκουαρ, διαθέτοντας την ευελιξία, τη δύναμη αλλά και την αντοχή που το μετατρέπουν σε έναν κορυφαίο θηρευτή του…δρόμου. Από την άλλη, η θέση του οδηγού, στο κατάλληλο ύψος, θα σε προϊδεάσει για την totally comfy οδηγική του συμπεριφορά, οι συνεπιβάτες σου θα απολαύσουν μια royal, βρετανική εμπειρία στα άνετα πίσω καθίσματά του, ενώ κι οι αποσκευές στο πορτ μπαγκάζ θα ταξιδέψουν first-class.

 

Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί η instacar Jaguar E-Pace σου έρχεται με το κορυφαίο σύστημα infotainment Touch Pro, αλλά και με μπόλικα συστήματα υποβοήθησης. 

 9. Flexdrive by BMW X1 SDrive

flexdrive bmw x1

Η γερμανική αυθεντία, η κλασική φιλοσοφία και η ομορφιά της βαυαρικής εταιρείας ενώνονται σε ένα από τα πιο δημοφιλή SUV της αγοράς. Με τη δύναμη 136 ίππων, την ευρυχωρία ενός SUV, την αντοχή της BMW και την ευχάριστη για την τσέπη σου κατανάλωση καυσίμου, η BMW X1 SDrive, ακόμα και άθελά της, θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα απ’ όπου και αν περάσεις. 

 

Γιατί να την επιλέξεις: Γιατί, all in all, η BMW X1 κερδίζει και με το design της εξωτερικά, αλλά και με το luxury προσανατολισμό της εσωτερικά, ενώ ο SUV χαρακτήρας της θα σου επιτρέψει να “μοσταριστείς” άνετα, αλλά και με άνεση, τόσο στον δρόμο, όσο και off-road.

 10. Flexdrive by Mercedes CLA

flexdrive mercedes cla

Το αντίπαλο γερμανικό δέος, η Mercedes, έχει κι αυτή φυσικά να σου δείξει άπειρα μοντέλα που κάνουν DIY flex. Ανάμεσα στα Mercedes instacar, ωστόσο, ξεχωρίσαμε την κλασική αξία Mercedes CLA που διαθέτει κάθετι που μπορεί να περιμένεις από μια Mercedes. Από την αξιοπιστία του κινητήρα και τις αναμενόμενες επιδόσεις και αποδόσεις, μέχρι το one-of-a-kind, Mercedes-like παρουσιαστικό και την επιτομή-της-πολυτέλειας καμπίνα, η instacar Mercedes CLA σου έρχεται σε diesel βερσιόν, για να κάνει τη διαφορά στις μετακινήσεις, αλλά και στο πορτοφόλι σου.

 

Γιατί να την επιλέξεις: Αν τα παραπάνω δε σου είναι αρκετά, είμαστε εδώ για να σε πληροφορήσουμε πως η Mercedes CLA φιγουράρει με άνεση ανάμεσα στα 5 ασφαλέστερα αυτοκίνητα και σου δίνει εμφάνιση, οικονομία και ασφάλεια combo, 3 σε 1. [ Εδώ και αν κάνεις flexdrive :) ]


 

Αυτά ήταν τα 10 τοπ instacar με τα οποία μπορείς να φλεξάρεις, εύκολα και γρήγορα, με το ευέλικτο leasing του instacar, χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις. Από την άλλη, αν έχεις πάθει ζημιά και δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, κάνε μία την αρχή, και μετά, ως αυτοκίνητο αντικατάστασης, πάρτα όλα με τη σειρά, όποτε το θέλεις, χωρίς περιορισμό και δέσμευση καμιά!

 

Τελευταίαάρθρα.