Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacar-crash-story

Πώς το πρώτο μας “crash with an ΟΣΥ bus” βραβεύτηκε με Όσκαρ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα λεωφορείο του ΟΣΥ ήρθε κοντά (αλλά πολυυυυύ κοντά) με ένα instacar. Long story short, το εν λόγω λεωφορείο προχωρούσε ανέμελο ακολουθώντας το σύνηθες δρομολόγιο του. Σε ένα ατυχές twist της πλοκής μας όμως, και πηγαίνοντας να αποφύγει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με ένα σούπερ νίντζα-ελιγμό, έπιασε φιλίες με το instacar μας το οποίο καθόταν ήσυχο-ήσυχο παρκαρισμένο στη γωνιά του, στην άκρη του δρόμου.

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 

instacar-car-crash



Μάλιστα τόσο πολύ αγαπήθηκαν που το λεωφορείο αποφάσισε να το σημαδέψει για πάντα αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του πάνω του, a.k.a κάτι υπέροχες γρατζουνιές στις πλαϊνές πόρτες και στον προφυλακτήρα που μπορεί να συμβόλιζαν την αιώνια αγάπη τους αλλά αισθητικά άρτιες δεν τις έλεγες επουδενί. 

 

car-door-instacar-crash



Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε την ερωτική ατμόσφαιρα κι έφυγε. Και τώρα; Τι τώρα; Η ομάδα του instacar δεν έχασε χρόνο και ανέλαβε δράση!


Αυτό είναι, λοιπόν, εν ολίγοις το στόρι μας, το οποίο μπορεί να μην κάνει για υποψηφιότητα όσκαρ σεναρίου αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις (και τα ανάλογα αγαλματίδια) για το casting team του.

Τα “crash-όσκαρ” της χρονιάς: οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Όσκαρ Άμεσης Ανταπόκρισης - Rescue Ranger: instacar

Ο νέος superhero ακούει στο όνομα instacar και μπορεί να μην έχει τις κλασικές super powers (όχι δεν σκαρφαλώνουμε σε κτίρια, ούτε πετάμε...τουλάχιστον ακόμη!) αλλά έχει τις ικανότητες να εμφανίζεται όπου τον χρειάζονται άμεσα, με ταχύτητα ελάχιστα πιο αργή από τον Flash, και να τα βγάζει πέρα και με τους πιο πολύπλοκους γρίφους και προβλήματα. Έτσι, παρά την αρχική άγνοια του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε ποτέ το love affair των δύο οχημάτων, το instacar κατέφτασε δυναμικά to the rescue και:

  • παρακολούθησε με προσοχή την καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία
  • συνέταξε μια άξια βραβείου Pulitzer επιστολή
  • απελευθέρωσε τον Σέρλοκ Χολμς που κρύβει μέσα του και ανακάλυψε το βίντεο του γείτονα που τα είχε καταγράψει όλα χαρτί και καλαμάρι 
  • επιχείρησε μια επικοινωνία τύπου “γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα” με τον ΟΣΥ και το λεωφορείο που είχε κάνει φτερά
  • έθεσε σε τροχιά την ενδεδειγμένη ασφαλιστική οδό
  • και με λίγα λόγια, όχι μόνο τα τακτοποίησε όλα αλλά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους σε χρόνο ρεκορ

 

Έχουμε νικητή, λοιπόν, ξεκάθαρα και το βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία super-hero goes to...instacar!

Όσκαρ Άψογης Συνεργασίας: ΟΣΥ

Στην επόμενη κατηγορία, νικητής αναδεικνύεται ο ΟΣΥ. Και αν υπάρχουν ενστάσεις επί του αποτελέσματος ή οι υπόλοιποι υποψήφιοι επικαλούνται την αρχική στάση του οδηγού, η κριτική επιτροπή αιτιολογεί πλήρως την απόφαση της καθώς άπαξ και το συμβάν έγινε αντιληπτό, οι αρμόδιοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στις εκκλήσεις του super-hero μας, σχετικά έγγραφα και γνωμοδοτήσεις παραδόθηκαν έγκαιρα και για να μην τα πολυλογούμε, αν ο ήρωας μας ήταν ο Batman, ο ΟΣΥ θα ήταν ο Robin του!

Όσκαρ Παροχής Κατασκοπευτικού Υλικού: γείτονας

Δεν είναι εύκολο να είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή ώρα. Θέλει τύχη αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω απ’ αυτό. Όσκαρ και στο γείτονα, λοιπόν, γιατί όχι μόνο κατέγραψε το συμβάν αλλά μας το παρέδωσε κιόλας δημιουργώντας ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία της υπόθεσης μας.

Όσκαρ γιατί είναι απλά ο εαυτός του: instacar (το αυτοκίνητο)

Δε χρειάζονται πολλοί λόγοι για να πάρει Όσκαρ το instacar. Είναι μεταχειρισμένο αλλά μοιάζει σαν καινούργιο, είναι δικό σου αλλά δε χρειάζεται να πληρώνεις τίποτα πέρα από τα καύσιμα του, το παίρνεις χωρίς προκαταβολή παρά μόνο με τη μηνιαία συνδρομή σου και όποτε σου καπνίσει, το αφήνεις ή το αλλάζεις. Άσε που ακόμα και μετά τις γρατζουνιές, παρέμεινε υπέροχο!

Όσκαρ τέλειας επιλογής: instadriver

Δε γινόταν να μη δοθεί ένα Όσκαρ και στον instadriver, ο οποίος, μεταξύ μας, ήταν ο πιο ξύπνιος στην ιστορία μας. Βραβείο, λοιπόν, και σ’ αυτόν γιατί επέλεξε το instacar και έλυσε το πρόβλημα του χωρίς να κουνήσει καν το δαχτυλάκι του! Γίνε, λοιπόν, και εσύ instadriver, απόκτησε ένα από τα 3.000 + οχήματα του στόλου μας με ευέλικτο leasing από το instacar, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς την εμπλοκή τραπεζών. Τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω μας! 

Τελευταίαάρθρα.