Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

instacarδια

#instacarδια: Ένα μήνυμα αγάπης από το instacar

ansamothrakis

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών. O περισσότερος κόσμος τρέχει να βρει από αρκουδάκια και σοκολατάκια καρδούλες, μέχρι ακόμα και δαχτυλίδι για τη μεγάλη πρόταση. Και μπορεί όλα αυτά να δυναμώνουν τον έρωτα και την αγάπη, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται πραγματική αγάπη και δεν την έχουν γενικότερα, όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, στο instacar αποφασίσαμε το 2023 στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να δημιουργήσουμε μια καμπάνια που να γιορτάζει την αγάπη και να την προσφέρει σε όσους τη χρειάζονται ακόμα περισσότερο. Φέτος, λοιπόν, η Αγιοβαλεντίνικη καμπάνια μας δεν εστιάζει στο leasing αυτοκινήτου, αλλά έχει καλό σκοπό και συνεισφέρει στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

 

Τι είναι η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»;

 

Με αφορμή την εικόνα ανθρώπων κάθε ηλικίας κι εθνικότητας να ψάχνουν στις λαϊκές αγορές για τρόφιμα που δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ξεκίνησε τη δράση της για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Πρόκειται για ένα σύνολο ανθρώπων που λειτουργούν αμιγώς αφιλοκερδώς με κοινό στόχο το να σταθούν δίπλα σε όποιον συμπολίτη χρειάζεται υποστήριξη. Δεν έχει σε καμία περίπτωση τη μορφή ελεημοσύνης και στόχος είναι κάθε άνθρωπος όχι μόνο να καλύπτει την ανάγκη του για τροφή μέσα από την κοινωνική κουζίνα, αλλά να νιώθει ότι ανήκει σε μια ομάδα, βελτιώνοντας αυτόματα και την ψυχολογική του κατάσταση. 

 

Η κοινωνική κουζίνα έχει τοποθεσία στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 109, Αθήνα 104 35, αλλά μετακινείται βάσει των αναγκών που μπορεί να προκύψουν, όπως για παράδειγμα η βοήθεια που προσέφερε το περασμένο καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές που πλήγηκαν από πυρκαγιές ή η εθελοντική αποστολή βοήθειας που ετοιμάζει τώρα για την Τουρκία και τη Συρία με αφορμή τους φονικούς σεισμούς.

 

Πώς βοηθάει, όμως, το instacar; 

 

Στο instacar θέλουμε να βοηθήσουμε τη δράση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε τους χρήστες του TikTok να εκφράσουν την αγάπη τους σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Με αυτόν τον τρόπο η γιορτή των ερωτευμένων μπορεί να εορταστεί από πολύ κόσμο, που ταυτόχρονα θα νιώσει ότι ενισχύει μια φιλανθρωπική ενέργεια. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος όμως;

Πρόκειται για την καμπάνια που ετοιμάσαμε στο instacar. Το κάλεσμα που γίνεται στους χρήστες του TikTok είναι να γράψουν ένα μήνυμα αγάπης σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Στη συνέχεια πρέπει να το αφήσουν σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου του προσώπου αυτού. Αυτή τη διαδικασία καλούνται να την τραβήξουν βίντεο και να το ανεβάσουν στον λογαριασμό τους* στο TikTok με #instacarδια και να κάνουν mention @instacargr**. Για κάθε βίντεο που ανεβαίνει, εμείς σαν instacar θα δίνουμε 1€ στον «Άλλον άνθρωπο». Το ύψος του συνολικού ποσού μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 30.000€ βάσει του αριθμού των βίντεο, ενώ το ελάχιστο ποσό που θα καταβληθεί από το instacar είναι 5.000€, ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό των βίντεο που θα ανέβουν. Η καμπάνια θα ξεκινήσει 13/2 και θα διαρκέσει έως και τις 28/2.

 

Επιπλέον, όταν τελειώσει η καμπάνια, μια ομάδα εθελοντών που θα αποτελείται από μέλη του instacar θα βοηθήσει κι από κοντά τη δράση της κουζίνας μαγειρεύοντας και μοιράζοντας φαγητό.

 

Δες το δικό μας video για το #instacarδια, κάνε κι εσύ το δικό σου βίντεο και δώσε με τη σειρά σου αγάπη στους ανθρώπους που τη χρειάζονται και μια ευχάριστη στιγμή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
 

 

*κάθε λογαριασμός μπορεί να ανεβάσει μέχρι 2 βίντεο

** βίντεο που δεν έχουν και το hashtag #instacarδια και το mention @instacargr δεν θα καταμετρούνται

 

Τελευταίαάρθρα.